en zengini aramaya gerekyok biraz etrafina baksan hemde zenginliikle hersey cozulmuyor kardeşim yeterli param war cok sukur itemlerimde tamam ama cevrede guvene bilecegim insanlar sinirli anlatmak istedim PARa yerine serverde guvenilir olanlari bulsan daha iyi degilmi benim yorumum bu baskasi ne der bilemem ....
amasiaa yazdı:en zengini aramaya gerekyok biraz etrafina baksan hemde zenginliikle hersey cozulmuyor kardeşim yeterli param war cok sukur itemlerimde tamam ama cevrede guvene bilecegim insanlar sinirli anlatmak istedim PARa yerine serverde guvenilir olanlari bulsan daha iyi degilmi benim yorumum bu baskasi ne der bilemem ....
Katılıyorum Gürkan Zengin Olcana sağlam adam gibi seni satmayacak dostun olsun sırtın yere gelmez.
Goldsifa 05 Şub 2010 21:18
serserixmustafa yazdı:valla ben bu sunucun en zengini istesem olurum ama bana relde bişe vercek olsa olurum yemin ederim ama sadce vakit kaybı oyüzden bence önemli olan zenginlik deildir önemli olan insalıktır 999m olacağına 5tane beni satmayan dostum olsun bana yeter parada sizin olsun.
amasiaa yazdı:en zengini aramaya gerekyok biraz etrafina baksan hemde zenginliikle hersey cozulmuyor kardeşim yeterli param war cok sukur itemlerimde tamam ama cevrede guvene bilecegim insanlar sinirli anlatmak istedim PARa yerine serverde guvenilir olanlari bulsan daha iyi degilmi benim yorumum bu baskasi ne der bilemem ....
xbypençe #@!? maLı gurkan adammı oLdun oLum daha dun birLikte car patLatma planLarı yapıyorduk sozLere bak bak bak kikim kafanı senn :mrgreen: :ugeek:
ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
xbypençe #@!? maLı gurkan adammı oLdun oLum daha dun birLikte car patLatma planLarı yapıyorduk sozLere bak bak bak kikim kafanı senn :mrgreen: :ugeek:
Çar patlatmamı DD Töbe töbe çocuk gibi konuşuyosun kardeşim bu kaçıncı üyeliğin ya durmadan hesap açıp küfür ediyosun herkese oyunda bi faaliyetini göremedik