kardeş
"Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur" diye bir laf var
Buraya forum yöneticiside girdi o da söyledi
Hem Tornavida Gmliği bırakalı uzun zaman oldu
Seni dolandırmışlar sen bunun hala Gmlerle alakası olduğunu düşünüyorsun
GMler istedikleri itemi üretebiliyorken senin charını ne yapsınlar bunu açıklar mısın bana ?
HESABIM ÇALINDI
- IxGoLDeNxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: HESABIM ÇALINDI
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN

IxGoLDeNxI yazdı:kardeş
GMler istedikleri itemi üretebiliyorken senin charını ne yapsınlar bunu açıklar mısın bana ?
ya kardeşim inanmıyosun googleye gir yaz oraya ikv gm(dev)tornavida bakalım ne çıkacak başka magdurlarıda varmış adamın
- IxGoLDeNxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
Tamam Kardeşim
Sen Haklısın Bunca adam ve Yöneticiler yalan söylüyor zaten
Sen Haklısın Bunca adam ve Yöneticiler yalan söylüyor zaten
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Bak kardeşim o başındaki [DEV] , [GM] vb. yazılara Tag denir.Tornavida GM likten AYIRLALI uzun zaman oldu. Bu yönetici yönetimden ayrıldıgında hesabı Sobee tarafından kilitlenir ve Hesaptan TAG ( [GM] , [DEV] ) kaldırılır.Sen gelmişsin hala başında GM , DEV felan yazıyor gibisinden şeyler söylüyorsun.Sana bunu anlatmaya çalışan 1 kişi degil , 2 kişi degil , 3 kişi degil o kadar oyuncu var ki ...subuty10 yazdı:IxGoLDeNxI yazdı:kardeş
ya kardeşim inanmıyosun googleye gir yaz oraya ikv gm(dev)tornavida bakalım ne çıkacak başka magdurlarıda varmış adamın
Bazı oyundaki şahsiyetsiz Çocuklar diyorum artık o kişilere özenti yapıyorlar.Bakıyorlar oyunda pasif durumdalar akıllarıyla kısa yolsan yükselme çabasındalar.Bunu nasıl yapacaklarını düşünrken en iyi yolun bir yönetici kılıgına girmek oldugunu görüyorlar.Çünkü yönetici ne derse oyuncu onu yapmak zorunda.O kişi Konuşma panelinde biraz boşluk bırakarak şöyle yapıyor (Yönetici)(GM)Abcd oyunu tam kavrayamamış arkadaşlarımız ise hemen bu tuzaga düşüyorlar ve maden , eşya , şifre vb. gibi şeyler veriyorlar.Tekrar diger arkadaşlrında söyledigi gibi bende söylüyorum Hiç Bir Yönetici Şifre , Para vb. gibi şeyler istemez.İsterse 1 dk içerisinde hesabındaki tüm karakterlerini donatabilir.Bunu yapabilen bir yönetici sizlerin karakterlerini ne yapsın ?
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Kimse GM,DEV ve Yönetici ünvanlarının üçünü aynı anda kullanamaz.
Yönetici ile beraber ancak ikisini kullanabilirler.Örneğin;
[GM]CaptainATX
[DEV]Lathander
[Etkinlik]Arugde gibi.
Yani {YÖNETİCİ}[GM][DEV]Tornavida gibi bir kullanım söz konusu değildir.
Yönetici ile beraber ancak ikisini kullanabilirler.Örneğin;
[GM]CaptainATX
[DEV]Lathander
[Etkinlik]Arugde gibi.
Yani {YÖNETİCİ}[GM][DEV]Tornavida gibi bir kullanım söz konusu değildir.
"Everything starts in the head"

Arkadaşlar çok basit
İlk önce buna öm dan işte selam melam demiş sonra şifre istemiş hani bazen sivas kangalı filan efendim olurmusun diyorya öyle sarı yazı gelmiştir buda onu yönetici yazdı sanmıştır
İlk önce buna öm dan işte selam melam demiş sonra şifre istemiş hani bazen sivas kangalı filan efendim olurmusun diyorya öyle sarı yazı gelmiştir buda onu yönetici yazdı sanmıştır
tmm kardeşim ben artık bişey demiyorum kusura bakmayın o kadar yazdım sayfanızı kirlettim bidaha böle bişe olursa ki olmaz kendi içime atarım
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Az mantıklı düşün.Hangi yönetici senin itemlerini almaya uğraşır?Bir şikâyet etsen rütbesinden olur.O riske gireceğine 2 rss ile istediği itemi alır çantasına.Hadi sen safsın da yönetici senden item çalmaya çalışacak kadar saf mı onu bir düşün derim
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2