GM(DEV)TORNAVİDA KÜFÜR ETMİŞSİN ŞİMDİ SENİ SÜRESİZ BANLAMAK ZOT-RUNDAYIM DEDİ BEN ETMEDİM DİE DİRETTİM AMA KABUL ETMEDİ SÜRESİZ BANLANACAKTIR ÇARIN DEDİ O ZAMAN ŞİFRENİ VER KONTROL EDEYİM DEDİ VERMEDİM BANLARIM DİE TEHDİT ETTİ VERMEK ZORUNDA KALDIM ÇIKTIM OYUNDAN NETE GİRDİM ADINI ARAŞTIRDIM GM NİN DAHA ÖNCE ÇALDIGI ÇARLARI GÖRDÜM HEMEN OYUNA GİRMEYE ÇALIŞTIM ŞİFREYİ DEĞİŞTİRMİŞ SORA BENDE ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİM OYUNA GİRDİM BANKADAKİ BÜTÜN YÜCELEN İTEMLER ÜSTÜMDEYDİ SOYUCAKMIŞ AMA ZAMANI YETMEMİŞ NEYSE Bİ 5 DK SORA NAGLANTINIZ KESİLDİ YAZDI OYUNA TEKRAR GİRMEYE ÇALIŞTIM YİNE ŞİFREYİ DEĞİŞTİRMİŞ BENDE DEĞİŞTİRİYİM DEDİM AMA O DOGUM BİLGİLERİMİ FALAN DA DEĞİŞTİRMİŞ SORA TEKRAR GİREMEDİM
YETKİLİLERE SESLENİYORUM GM LERİNİZ NE HALDE Bİ GÖRÜN ÜYELİĞİM MYNET LÜTFEN Bİ YETKİLİ YARDIM CI OLSUN
ARKADAŞLAR HİÇ Bİ GM NİN SİZDEN ŞİFRE İSTEMEYE HAKKI YOKTUR BEN YANDIM SİZDE YANMAYIN
HESABIM ÇALINDI
Re: HESABIM ÇALINDI
enayi kaç kişinin böle çarı çalındı {Yönetici} yazmadığı zaman anlaki o bişi dolandırıcıdır
kardeşim adam gm olmasa anlarsın heralde yönetici alanına yazabiliyo hem de isminin başında yönetici yazıyoMrxbaris yazdı:enayi kaç kişinin böle çarı çalındı {Yönetici} yazmadığı zaman anlaki o bişi dolandırıcıdır
:mrgreen: :mrgreen:
http://www.istanbuloyun.com/SSS.aspx hiç buraya bakmadın mı
Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.
http://www.istanbuloyun.com/SSS.aspx hiç buraya bakmadın mı
Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
[{YÖNETİCİ}[GM](dev)tornavida] yazıyodu adamda genel etkileşim kanalınada yazabiliyo adam gmXTIMURX yazdı::mrgreen: :mrgreen:
http://www.istanbuloyun.com/SSS.aspx hiç buraya bakmadın mı![]()
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Benimde başıma geldi ama bu olayı bildigimden adamı biraz konuşturup oyaladım sonra foto alıp destege yollamıştım.Adam süresiz banlandı
NoT: Hiç bir yönetici sizlerden kullanıcı adı ve şifre istemez.
NoT: Hiç bir yönetici sizlerden kullanıcı adı ve şifre istemez.
En son ARGOS tarafından 25 Haz 2011 15:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- IxGoLDeNxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
kandırmışlar seni
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN

bende foto aldım ........ bilgisayar kaydetmemiş :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
tornavida gm liği bırakalı kaç ay oldu haberin yok daha 
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
bi allahın kulu inanmıyo ya adam bırakmamış gm olmayan biri yönetici kanalına yazabilirmi :idea: :idea: :idea: :idea: