lag sorunu

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: lag sorunu

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Ifyoulike10 yazdı:
VaMoSBieN yazdı:
Ifyoulike10 yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:
Ifyoulike10 yazdı:Şunu belirtmek istiyorum ki; diğer online oyunlarda bu kadar lag yok aslında ikv'de de fazla lag yok fakat oyun hızı çok yavaş biraz daha hızlandırılırsa lag olmadığı halde varmış hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.

Peki Bu Oyun Hızının Yavaşlatılmasının Sebebini Biliyormusun ?
Gerçekten bilmiyorum,örnek vermek gerekirse İKV'de mesala bir karakter düşünün Maraton Ayakkabılı,M2 Mor Maraton Gözlüklü ve Antilop iksiri içmiş(Hız İksiri) bir karakterin başka bir online oyundaki bu tür itemlere sahip olmayan karakterlerden daha yavaş .Yani oyun hızı arttırılsa lag hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.Hep diyorlar ki TTnet'den kaynaklanıyor lag problemi size bağlı diyorlar.Ben sanmıyorum ki bu oyunu İstanbul'da İstiklal Caddesinde(En yüksek internet hızının olduğu yer) oturup,aşırı derecede kaliteli bir donanıma sahip bilgisayarı yok.TTnet'den ise eğer sorun o zaman diğer online oyunlarda niye bu kadar lag yok ? Şimdi zorla oynamıyorsunuz bu oyunu,mecbur değilsiniz bu oyunu oynamaya demeye gerek yok neden daha iyisi olmasın ki ?

İstiklalde 2 Sene Kalmış Biri Olarak En Hızlı İnternet Felan Değil :) En Hızlı İnterneti Ankaranın Başbakanlık Çevresindekiler Kullanıyor Diyebilirim Orda Şahsen 1-2 Farklı Yerde İnternet Kullandım Türkiyenin Başka Hiçbi Yerinde Bidaha O Hıza Ulaşamadım :)

Ayrıca Lag Sorunu Sizle Alakalı 2 Sene Önce Varken Şuan Bende Yok :)
İnternet tarihi hakkında konuşacaksak bende sizin gibi biliyorum ilk internetin Türkiye'de ilk olarak ODTÜ'ye geldiğini.Fakat geçen yapılan bir araştırmada Türkiye'de en yüksek internet hızı İstiklal Caddesinde ölçülmüştü.Benim belirtmek istediğim nerde ne kadar internet hızı olduğu değildi herkese iyi bir internet gelmediğindendi.Bana internet ile ilgili konuşacaksanız ben Amerikada,İngiltere ve İspanya'da da internet kullandım internet hızını konuşmak değil amacım.Yaptığınız her yorumda Yönetimi överek veya kullanıcıları aşağılayacak şekilde konuşuyorsunuz şunu da söyleyeyim kimse sizin olduğunuz maddi duruma sahip olmayabilir.Ne bilgisayar ne de internet biraz özeli değil geneli düşünmek gerekir.

Bundan Bu Yorumu Çıkarmanıza Anlam Veremedim Ama Neyse Cevap Vermeye Gerek Yok :)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Ifyoulike10
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: lag sorunu

Mesaj gönderen Ifyoulike10 »

Siz bilirsiniz ben sizin özelinize mesaj attım

“Genel Sohbet” sayfasına dön