lag sorunu
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
lag sorunu
arkadaşlar aldığım bir bilgiye göre lag sorunun sebebi TTnet ve vb kurumların net serverlarına yapılan hack saldırılarıdır bu yüzden internet ağı daha güvenli olamsı için ağır işletiliyor bilginize sunarım

- TeknikServiS
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Re: lag sorunu
Kardeş 4 senedirmi Hack saldırıları var bunlarınTacsiz yazdı:arkadaşlar aldığım bir bilgiye göre lag sorunun sebebi TTnet ve vb kurumların net serverlarına yapılan hack saldırılarıdır bu yüzden internet ağı daha güvenli olamsı için ağır işletiliyor bilginize sunarım
AYNEN KATILIYORUMTeknikServiS yazdı:Kardeş 4 senedirmi Hack saldırıları var bunlarınTacsiz yazdı:arkadaşlar aldığım bir bilgiye göre lag sorunun sebebi TTnet ve vb kurumların net serverlarına yapılan hack saldırılarıdır bu yüzden internet ağı daha güvenli olamsı için ağır işletiliyor bilginize sunarım
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Sentinus
tabi ya ne sanıyonuz Her gün Siber saldırıya uğruyolar .. Geçen günkü çatışmadan alınan hhaberlere göre 4 kişi olmüş 9 kişi yaralanmış :mrgreen:Evulation yazdı:AYNEN KATILIYORUMTeknikServiS yazdı:Kardeş 4 senedirmi Hack saldırıları var bunlarınTacsiz yazdı:arkadaşlar aldığım bir bilgiye göre lag sorunun sebebi TTnet ve vb kurumların net serverlarına yapılan hack saldırılarıdır bu yüzden internet ağı daha güvenli olamsı için ağır işletiliyor bilginize sunarım:D
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
beyler siz dalga geçin diye yazmadık bunu dalga gececekseniz gidinl oncanızın sohbet sayfasında dalga gecin amacım herekezin bu konuya yorum yapamsı deyil herekzin bu konuyu okuyup bilgilendirilmesidir umarım acıkca derdimi anlatmışımdır hadi eyvallah

- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
Şunu belirtmek istiyorum ki; diğer online oyunlarda bu kadar lag yok aslında ikv'de de fazla lag yok fakat oyun hızı çok yavaş biraz daha hızlandırılırsa lag olmadığı halde varmış hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Ifyoulike10 yazdı:Şunu belirtmek istiyorum ki; diğer online oyunlarda bu kadar lag yok aslında ikv'de de fazla lag yok fakat oyun hızı çok yavaş biraz daha hızlandırılırsa lag olmadığı halde varmış hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.
Peki Bu Oyun Hızının Yavaşlatılmasının Sebebini Biliyormusun ?
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
Gerçekten bilmiyorum,örnek vermek gerekirse İKV'de mesala bir karakter düşünün Maraton Ayakkabılı,M2 Mor Maraton Gözlüklü ve Antilop iksiri içmiş(Hız İksiri) bir karakterin başka bir online oyundaki bu tür itemlere sahip olmayan karakterlerden daha yavaş .Yani oyun hızı arttırılsa lag hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.Hep diyorlar ki TTnet'den kaynaklanıyor lag problemi size bağlı diyorlar.Ben sanmıyorum ki bu oyunu İstanbul'da İstiklal Caddesinde(En yüksek internet hızının olduğu yer) oturup,aşırı derecede kaliteli bir donanıma sahip bilgisayarı yok.TTnet'den ise eğer sorun o zaman diğer online oyunlarda niye bu kadar lag yok ? Şimdi zorla oynamıyorsunuz bu oyunu,mecbur değilsiniz bu oyunu oynamaya demeye gerek yok neden daha iyisi olmasın ki ?Rivalxmelodi yazdı:Ifyoulike10 yazdı:Şunu belirtmek istiyorum ki; diğer online oyunlarda bu kadar lag yok aslında ikv'de de fazla lag yok fakat oyun hızı çok yavaş biraz daha hızlandırılırsa lag olmadığı halde varmış hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.
Ifyoulike10 yazdı:Gerçekten bilmiyorum,örnek vermek gerekirse İKV'de mesala bir karakter düşünün Maraton Ayakkabılı,M2 Mor Maraton Gözlüklü ve Antilop iksiri içmiş(Hız İksiri) bir karakterin başka bir online oyundaki bu tür itemlere sahip olmayan karakterlerden daha yavaş .Yani oyun hızı arttırılsa lag hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.Hep diyorlar ki TTnet'den kaynaklanıyor lag problemi size bağlı diyorlar.Ben sanmıyorum ki bu oyunu İstanbul'da İstiklal Caddesinde(En yüksek internet hızının olduğu yer) oturup,aşırı derecede kaliteli bir donanıma sahip bilgisayarı yok.TTnet'den ise eğer sorun o zaman diğer online oyunlarda niye bu kadar lag yok ? Şimdi zorla oynamıyorsunuz bu oyunu,mecbur değilsiniz bu oyunu oynamaya demeye gerek yok neden daha iyisi olmasın ki ?Rivalxmelodi yazdı:Ifyoulike10 yazdı:Şunu belirtmek istiyorum ki; diğer online oyunlarda bu kadar lag yok aslında ikv'de de fazla lag yok fakat oyun hızı çok yavaş biraz daha hızlandırılırsa lag olmadığı halde varmış hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.
İstiklalde 2 Sene Kalmış Biri Olarak En Hızlı İnternet Felan Değil
Ayrıca Lag Sorunu Sizle Alakalı 2 Sene Önce Varken Şuan Bende Yok
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
İnternet tarihi hakkında konuşacaksak bende sizin gibi biliyorum ilk internetin Türkiye'de ilk olarak ODTÜ'ye geldiğini.Fakat geçen yapılan bir araştırmada Türkiye'de en yüksek internet hızı İstiklal Caddesinde ölçülmüştü.Benim belirtmek istediğim nerde ne kadar internet hızı olduğu değildi herkese iyi bir internet gelmediğindendi.Bana internet ile ilgili konuşacaksanız ben Amerikada,İngiltere ve İspanya'da da internet kullandım internet hızını konuşmak değil amacım.Yaptığınız her yorumda Yönetimi överek veya kullanıcıları aşağılayacak şekilde konuşuyorsunuz şunu da söyleyeyim kimse sizin olduğunuz maddi duruma sahip olmayabilir.Ne bilgisayar ne de internet biraz özeli değil geneli düşünmek gerekir.VaMoSBieN yazdı:Ifyoulike10 yazdı:Gerçekten bilmiyorum,örnek vermek gerekirse İKV'de mesala bir karakter düşünün Maraton Ayakkabılı,M2 Mor Maraton Gözlüklü ve Antilop iksiri içmiş(Hız İksiri) bir karakterin başka bir online oyundaki bu tür itemlere sahip olmayan karakterlerden daha yavaş .Yani oyun hızı arttırılsa lag hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.Hep diyorlar ki TTnet'den kaynaklanıyor lag problemi size bağlı diyorlar.Ben sanmıyorum ki bu oyunu İstanbul'da İstiklal Caddesinde(En yüksek internet hızının olduğu yer) oturup,aşırı derecede kaliteli bir donanıma sahip bilgisayarı yok.TTnet'den ise eğer sorun o zaman diğer online oyunlarda niye bu kadar lag yok ? Şimdi zorla oynamıyorsunuz bu oyunu,mecbur değilsiniz bu oyunu oynamaya demeye gerek yok neden daha iyisi olmasın ki ?Rivalxmelodi yazdı:Ifyoulike10 yazdı:Şunu belirtmek istiyorum ki; diğer online oyunlarda bu kadar lag yok aslında ikv'de de fazla lag yok fakat oyun hızı çok yavaş biraz daha hızlandırılırsa lag olmadığı halde varmış hissi ortadan kalkabilir diye düşünüyorum.
İstiklalde 2 Sene Kalmış Biri Olarak En Hızlı İnternet Felan DeğilEn Hızlı İnterneti Ankaranın Başbakanlık Çevresindekiler Kullanıyor Diyebilirim Orda Şahsen 1-2 Farklı Yerde İnternet Kullandım Türkiyenin Başka Hiçbi Yerinde Bidaha O Hıza Ulaşamadım
Ayrıca Lag Sorunu Sizle Alakalı 2 Sene Önce Varken Şuan Bende Yok