300 akçeye 5 iksir alacak enayi var mı?
Re: 300 akçeye 5 iksir alacak enayi var mı?
5 ıksıre 300 akçe cok cok fazla.1 ıksıre 60 akçe odenıyor.1 akçe 10 kurus olduguna gore ıksır basına 60 kurus oduyoruz. bızım burda 1 ekmek bıle 50 kuruş,ekmekten pahalı.heralde ekmek yemıcez ıksır içecez gıbı.bence ıksırın tanesi 10 akçe olsa cok daha makul olurdu.1000 akçe (10 TL) yukledıgımz zaman 100 tane ıksır alabılırdık bu da bı hayli işimizi görurdu.
-
- İri Fare Avcısı
BİLDİĞİNİZ BİR OYUN VARMI LÜTFEN YAZIN İKSİRLERİ GERÇEK PARA KARŞILIĞINDA SATAN ? BU AÇ GÖZLÜ PAPARA KAFALI YÖNETİM HİÇ Mİ FARKETMİYOR OYUNCU SAYISINDA FARKEDİLECEK ŞEKİLDE AZALMA OLDUĞUNUN ? OKULLAR KAPANINCA OYUNCU SAYISI ÇOĞALACAĞI BEKLENİRKEN İVK DE AKSİNE AZALDI . :twisted:

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER
Sapı nerde diye sorma
- kskgencLik
- İskele Babası
ben aLıyorum 300 akceye 5 iksir bence cok uygun bir fiyatı var hersey Turk oyununa destek ıcın deıLmı?
SİZDE ALIN VE DAHA İYİ BİR İKVYE SAHİP OLUN HADİİ DURMAYIN :ugeek:
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die !!!

Hayat Bohs eyLen Çoşs

Hayat Bohs eyLen Çoşs
Yok ben sanmam, Türkiye'nin ekonomik seviyesi buna hazır değilkskgencLik yazdı:ben aLıyorum 300 akceye 5 iksir bence cok uygun bir fiyatı var hersey Turk oyununa destek ıcın deıLmı?
Sayın Mevlüt Dinç ingiltere'den geldiği için bu fiyatı çok makul görebilir.
Fakat burası Türkiye! Burda yalan yok, Burda her şey gerçek! :lol:
yönetiiiiiim kafasızlık yapmayın herkes zengin değil öle acık mantıklı hareket edinki oyununda birzevki olsun... Hep biz hep bizedemeyin azda oyuncularımız diyin...
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
300 Akçe hediye edilmişti yeni üyelik açanlara. Uyanık olup üyelik açan 5 iksiri götürdü.
PIRASASAPI
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Ben 1 tane açmıştım 5 iksir alabildim ah kafama daha çok açsaydım yaozaerdenn yazdı:300 Akçe hediye edilmişti yeni üyelik açanlara. Uyanık olup üyelik açan 5 iksiri götürdü.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
1 İksir değilki Düştüğümüz Durum Vahim 1 silah artı basma 20 tl ok bastık daha 5 ay geçti üstünden yeni silah geldi:) migrat sığınak yapmaktan gına geldi şimdi çemberli taş aynı sistem devam Demekki Sığınak Miggrat artırıcılar iyi satılmadı en kısa zmanda çemberli taş artırıcı ile karşılaşırsanız şaşırmayın SÖğüşlemeye devam eminönü sıunucusunda günde en fazla 3 çemberli dolu düşünün artık oyuncuların azlığını kan kaybetmeye devam.....

7 saat boyunca oyunda olup babamın cebini, ailemin ahiretini ve kendi sağlığımı kaybedeceğime; 5 vakit SEVGİLİ ile buluşurum daha iyi 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN