300 akçeye 5 iksir alacak enayi var mı?
300 akçeye 5 iksir alacak enayi var mı?
varsa tanışmak isterim
Re: 300 akçeye 5 iksir alacak enayi var mı?
Kendi kendine nasıl tanışacaksın ?
büyükler durumun farkında ama resmen çocukları sömürüyorlar burda artık....böyle bir para istenirmi bi iksir için yaaaa ayıp artık biraz makul mantıklı olun ayıp ayıp!!!!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
varsa ben de tanışayım valla 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
@2 Denemiş ama başaramamış 
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
@5 kafadan kopardın gene 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

CuRe yazdı:
Maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynamaz.
İşte İKV Destek Ekibine Girmeye çalışan ve Şuan Rehber olarak görevini sürdüren birisinin yapmış olduğu yoruma bakın .
Siz Milleti Oyuna bağlamak içinmi çalışıyorsunuz yoksa Oyuncuların size tavır sergileyip Oyunu bırakmasınımı istiyorsunuz.
Nasıl maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynayamaz.Burda Irkçılık ve bir topluluğun yandaşlığı yokmudur.Sen Nasıl Bir İKV ceketini üstüne giyip her konuşacağın cümlede ikv etiketli olduğunu ve her cümlelerinde Onları temsil ettiğini bilmiyormusun ?
Her koşulda oyunu savunmanız ve oyuncular olmazsa sizler olmazsınız mantığında olmalısınız.
Pardon Ama dalgamı geçiyorsunuz.Hangi zengin [Enayi] gidipte x5 ejderhaya 300 akçe alır.Tüm oyunlardan bağımsız Devasa Türk yapımı İKV Metin 2'den pot sisteminemi özendi ? Bu kadarmı acizsiniz ?
Rehber ekibine aldığınız kişiler bu kadar mı sorumsuzlar.İKV tarihine ve yöneticilerine küfreden kişiler nasıl Rehber ekip listesinde bulunuyorlar.Kanıt isteyene forumda dosyalar halinde 10 kişinin forum hesaplarına bağlı üyeliklerinde kullandığı cümle ve aldığı modoratörlükler birebir kanıtlanır.
İksir taneye 1 akçe isteseydiniz mesala 5.bin Ejderhaya 2500 akçe olsaydı ne kaybederdiniz ? Aksine hem oyuncuların gönüllerini hemde Daha çok kazanırdınız.
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ , İFLAS VAKTİ .
Çemberlitaş' mış Giriyoruz 3 -4 boss kesiyoruz Poşetler bomboş hemde daha Çemberli gelişi ilk başlardayken Yazıklar olsun Size yönetim Yazıklar olsun Birzamanlar çok severek oynadığım oyunu nefret duyarak bırakıyorum.Allah sizden razı olsun
Dzeko
Bırakın oyunu arkadaşlar bu oyun oynanırmı ya oyun ıstersenız cok var elımde buyrun gelın özleden solerız 
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Ben Mario oynuom hemde atari den emme 3'ün 1'ini geçemedim yardım lütfen. :?FiaNNa yazdı:Bırakın oyunu arkadaşlar bu oyun oynanırmı ya oyun ıstersenız cok var elımde buyrun gelın özleden solerız
Bir çarım bilem yok