isyan edenlere

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: isyan edenlere

Mesaj gönderen mitmet »

PaSaHaKTaNYaNa yazdı:bak gene anlamamışsın :) kardeşim ben sana erdoğanın lafıyla anlatayım

elin amerikalısında cordunda maykılında akçe varda benim ahmedimde mehmedimde neden olmasın :)
:D :D maykılın zamanı yokmuş parası varmış iksirleri böyle temin etmiş. ahmetle mehmet büyük ihtimal işsizdir. yani zamanları bol para az. onlar da madenle yapsın :) ama böyle olmaz tabii gerçekten büyük bi düzenleme lazım iksir reçetelerine. şuanda evet eleştrilcek bişi var. ama o akçe değil. reçeteler
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
FarEastMovement
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FarEastMovement »

PaSaHaKTaNYaNa yazdı:bak gene anlamamışsın :) kardeşim ben sana erdoğanın lafıyla anlatayım

elin amerikalısında cordunda maykılında akçe varda benim ahmedimde mehmedimde neden olmasın :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

mitmet yazdı:

:D :D maykılın zamanı yokmuş parası varmış iksirleri böyle temin etmiş. ahmetle mehmet büyük ihtimal işsizdir. yani zamanları bol para az. onlar da madenle yapsın :) ama böyle olmaz tabii gerçekten büyük bi düzenleme lazım iksir reçetelerine. şuanda evet eleştrilcek bişi var. ama o akçe değil. reçeteler
kardeşim bak anladın ama gene tam değil :) ben zaten akçe'nin kaldırılması gibi bişey demedim sadece her gelen güncelemede neden herşey akçeyle on a yanıyom :) inş. gerekenler yapılırda kılıçtaroğlunun dediği gibi herkez rahat bir nefes alır :)
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

PaSaHaKTaNYaNa yazdı:
mitmet yazdı:

kardeşim bak anladın ama gene tam değil :) ben zaten akçe'nin kaldırılması gibi bişey demedim sadece her gelen güncelemede neden herşey akçeyle on a yanıyom :) inş. gerekenler yapılırda kılıçtaroğlunun dediği gibi herkez rahat bir nefes alır :)
ikimizin bakışı farklı. sen her şey akçeyle diyorsun ben alternatifler kolaylıklar akçeyle diyorum. bardağın dolu tara... neyse felsefeye gerek yok olumlu olalım :D

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

mitmet yazdı:
PaSaHaKTaNYaNa yazdı:
mitmet yazdı:

ikimizin bakışı farklı. sen her şey akçeyle diyorsun ben alternatifler kolaylıklar akçeyle diyorum. bardağın dolu tara... neyse felsefeye gerek yok olumlu olalım :D
:lol: :lol:
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
berimpex84
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berimpex84 »

mitmet yazdı:bakın arkadaşlar siz önce ihtiyaç ve istek arasındaki farkı anlayın. gerçek yaşamdan örnek verirsek, ekmek bir ihtiyaç ama havyar bir istektir. ekmek pahalılaşınca olay olur. çünkü herkesin ihtiyacı vardır. ama siz hiç "havyarın fiyatı 2 katına çıktı ! ne yapacak bu millet aç mı kalacağız !" diye bir haber gördünüz duydunuz mu ? evet iksir bir ihtiyaçtır. siz bunu eskisi gibi yapabilirsiniz. eskiden de iksir içiyordunuz grup bölgelerinde. ama akçe ile almak bir istektir. kimsenin de isyan etme hakkı yoktur. sadece eleştirebilirsiniz. aradaki farkı iyi anlayın boş boş konuşacağınıza 2 dakika oturun düşünün.

Sen kimsinde benim hakkımın ne olup olamayacağını söylersin kimsenin isyan etme hakkı yoktur diyo sanane lan sen kimsin kendini devlet başkanı mı sandın g.zekalı d.gil
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

berimpex84 yazdı:
mitmet yazdı:bakın arkadaşlar siz önce ihtiyaç ve istek arasındaki farkı anlayın. gerçek yaşamdan örnek verirsek, ekmek bir ihtiyaç ama havyar bir istektir. ekmek pahalılaşınca olay olur. çünkü herkesin ihtiyacı vardır. ama siz hiç "havyarın fiyatı 2 katına çıktı ! ne yapacak bu millet aç mı kalacağız !" diye bir haber gördünüz duydunuz mu ? evet iksir bir ihtiyaçtır. siz bunu eskisi gibi yapabilirsiniz. eskiden de iksir içiyordunuz grup bölgelerinde. ama akçe ile almak bir istektir. kimsenin de isyan etme hakkı yoktur. sadece eleştirebilirsiniz. aradaki farkı iyi anlayın boş boş konuşacağınıza 2 dakika oturun düşünün.

Sen kimsinde benim hakkımın ne olup olamayacağını söylersin kimsenin isyan etme hakkı yoktur diyo sanane lan sen kimsin kendini devlet başkanı mı sandın g.zekalı d.gil
klasik bi cevap olcak ama "bu konuşma tarzıyla askerde çok dayak yersin" :D düzgünce konuşmak istiyorsan yaz klavyede boş yere dans ettirme parmaklarını

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
berimpex84
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Gel skypeye göstereyim sana düzgün konusmayı ??
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

berimpex84 yazdı:Gel skypeye göstereyim sana düzgün konusmayı ??
kişisel tartışmaya girme işte. sanki ne diyeceğini bilmiyoruz. skype da yeni artizlenme yeri mi oldu

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
berimpex84
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

mitmet yazdı:
berimpex84 yazdı:Gel skypeye göstereyim sana düzgün konusmayı ??
kişisel tartışmaya girme işte. sanki ne diyeceğini bilmiyoruz. skype da yeni artizlenme yeri mi oldu
skype istemezsen telno ver ordanda görüşebiliriz oda olmadı compexte zaten görüşecem ben seninle ;)

Süresiz yasaklandınız.
Lathander

“Genel Etkileşim” sayfasına dön