PaSaHaKTaNYaNa yazdı:bak gene anlamamışsınkardeşim ben sana erdoğanın lafıyla anlatayım
elin amerikalısında cordunda maykılında akçe varda benim ahmedimde mehmedimde neden olmasın![]()
isyan edenlere
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: isyan edenlere
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:PaSaHaKTaNYaNa yazdı:bak gene anlamamışsınkardeşim ben sana erdoğanın lafıyla anlatayım
elin amerikalısında cordunda maykılında akçe varda benim ahmedimde mehmedimde neden olmasın![]()
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
kardeşim bak anladın ama gene tam değilmitmet yazdı:PaSaHaKTaNYaNa yazdı:bak gene anlamamışsınkardeşim ben sana erdoğanın lafıyla anlatayım
![]()
maykılın zamanı yokmuş parası varmış iksirleri böyle temin etmiş. ahmetle mehmet büyük ihtimal işsizdir. yani zamanları bol para az. onlar da madenle yapsın
ama böyle olmaz tabii gerçekten büyük bi düzenleme lazım iksir reçetelerine. şuanda evet eleştrilcek bişi var. ama o akçe değil. reçeteler

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ikimizin bakışı farklı. sen her şey akçeyle diyorsun ben alternatifler kolaylıklar akçeyle diyorum. bardağın dolu tara... neyse felsefeye gerek yok olumlu olalımPaSaHaKTaNYaNa yazdı:kardeşim bak anladın ama gene tam değilmitmet yazdı:PaSaHaKTaNYaNa yazdı:bak gene anlamamışsınkardeşim ben sana erdoğanın lafıyla anlatayım
![]()
maykılın zamanı yokmuş parası varmış iksirleri böyle temin etmiş. ahmetle mehmet büyük ihtimal işsizdir. yani zamanları bol para az. onlar da madenle yapsın
ama böyle olmaz tabii gerçekten büyük bi düzenleme lazım iksir reçetelerine. şuanda evet eleştrilcek bişi var. ama o akçe değil. reçeteler
ben zaten akçe'nin kaldırılması gibi bişey demedim sadece her gelen güncelemede neden herşey akçeyle on a yanıyom
inş. gerekenler yapılırda kılıçtaroğlunun dediği gibi herkez rahat bir nefes alır
![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
:lol: :lol:mitmet yazdı:ikimizin bakışı farklı. sen her şey akçeyle diyorsun ben alternatifler kolaylıklar akçeyle diyorum. bardağın dolu tara... neyse felsefeye gerek yok olumlu olalımPaSaHaKTaNYaNa yazdı:kardeşim bak anladın ama gene tam değilmitmet yazdı:PaSaHaKTaNYaNa yazdı:bak gene anlamamışsınkardeşim ben sana erdoğanın lafıyla anlatayım
![]()
ben zaten akçe'nin kaldırılması gibi bişey demedim sadece her gelen güncelemede neden herşey akçeyle on a yanıyom
inş. gerekenler yapılırda kılıçtaroğlunun dediği gibi herkez rahat bir nefes alır
![]()

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
mitmet yazdı:bakın arkadaşlar siz önce ihtiyaç ve istek arasındaki farkı anlayın. gerçek yaşamdan örnek verirsek, ekmek bir ihtiyaç ama havyar bir istektir. ekmek pahalılaşınca olay olur. çünkü herkesin ihtiyacı vardır. ama siz hiç "havyarın fiyatı 2 katına çıktı ! ne yapacak bu millet aç mı kalacağız !" diye bir haber gördünüz duydunuz mu ? evet iksir bir ihtiyaçtır. siz bunu eskisi gibi yapabilirsiniz. eskiden de iksir içiyordunuz grup bölgelerinde. ama akçe ile almak bir istektir. kimsenin de isyan etme hakkı yoktur. sadece eleştirebilirsiniz. aradaki farkı iyi anlayın boş boş konuşacağınıza 2 dakika oturun düşünün.
Sen kimsinde benim hakkımın ne olup olamayacağını söylersin kimsenin isyan etme hakkı yoktur diyo sanane lan sen kimsin kendini devlet başkanı mı sandın g.zekalı d.gil
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
klasik bi cevap olcak ama "bu konuşma tarzıyla askerde çok dayak yersin"berimpex84 yazdı:mitmet yazdı:bakın arkadaşlar siz önce ihtiyaç ve istek arasındaki farkı anlayın. gerçek yaşamdan örnek verirsek, ekmek bir ihtiyaç ama havyar bir istektir. ekmek pahalılaşınca olay olur. çünkü herkesin ihtiyacı vardır. ama siz hiç "havyarın fiyatı 2 katına çıktı ! ne yapacak bu millet aç mı kalacağız !" diye bir haber gördünüz duydunuz mu ? evet iksir bir ihtiyaçtır. siz bunu eskisi gibi yapabilirsiniz. eskiden de iksir içiyordunuz grup bölgelerinde. ama akçe ile almak bir istektir. kimsenin de isyan etme hakkı yoktur. sadece eleştirebilirsiniz. aradaki farkı iyi anlayın boş boş konuşacağınıza 2 dakika oturun düşünün.
Sen kimsinde benim hakkımın ne olup olamayacağını söylersin kimsenin isyan etme hakkı yoktur diyo sanane lan sen kimsin kendini devlet başkanı mı sandın g.zekalı d.gil

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
-
- Acemi Savaşçı
Gel skypeye göstereyim sana düzgün konusmayı ??
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
kişisel tartışmaya girme işte. sanki ne diyeceğini bilmiyoruz. skype da yeni artizlenme yeri mi olduberimpex84 yazdı:Gel skypeye göstereyim sana düzgün konusmayı ??

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
-
- Acemi Savaşçı
skype istemezsen telno ver ordanda görüşebiliriz oda olmadı compexte zaten görüşecem ben seninlemitmet yazdı:kişisel tartışmaya girme işte. sanki ne diyeceğini bilmiyoruz. skype da yeni artizlenme yeri mi olduberimpex84 yazdı:Gel skypeye göstereyim sana düzgün konusmayı ??
Süresiz yasaklandınız.
Lathander