Lütfen eleştirilerinizi kişisel tartışmalara girmeden yapınız. Aksi halde forum kurallarının 2. maddesine dayanarak konunuz kapanır. Ayrıca görevini ihlal ettiğini düşündüğünüz yetkililer var ise "Destek" sayfasından bildiriniz. Bu tip bildirimleri en üst düzey sorumlular incelemekte ve gereğini yapmaktadır.
İyi eğlenceler.
DEVELOPER!
Re: DEVELOPER!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Allah sana akıl fikir versin ne diyeyim. Tamam ferdi GM lerle kanka onlarda veriyor işte oyun açığını senin tabirinleOcipres yazdı:11/06/2011 tarihinden bu yana oyunda değilim.Bahsetiğin kişi ben forum yazılarıma başlamadan evvel şu forumda hikayeler yazan kişi değilmiydi.Hani hikayeleri çok övülen.Bir İstanbul Kıyamet Vakti masalcısı.Gelsin yönetimi bir eleştirsin bakalım nefes alabiliyormu bu sayfalarda.Ben heryerde böyle yaşadım bıçak sırtında.Goygoyculuk masalcılık,şirin görünmek benim işim değil.Kendini bilen sır olarak saklaması gerekeni kendi egosu doğrultusunda kullanmaz.Handanı kesmişmiş.Handanı zaten [GM] ler kesmiyormuydu.Böyle bir egosu olan bir kişi zaten çalışanlarla arasının sıkı olduğu belli kolaylıkla ulaşamazmı sanıyorsun o bilgilere.Otur oturduğun yerde fındık kadar aklınla avukatlık yapma.ReDsKuLL yazdı:iki gün önce sağlık nedenlerimden dolayı mola veriyorum diyordun bakıyorum hala buradasın. Halada tartışma yaratıyorsun. Ferdi yönetime katılmadan yaptığı kesimleri hatırlıyormusun sen ? Sunucuda handan'ı GM dışında kimse kesmemişken ferdi yöntemini buldu kesti. Nasıl mı ? Senin düşündüğün gibi ordan burdan bilgi alarak değil. Tüm dirençlerini elektireğe verdiğinde üstüne birde iksir içtiğinde handan kıvranıyordu. Sen rahat ol sıkma o canını..!Ocipres yazdı:Bu yaptı dediklerinin hiçbirini bireysel oyuncu becerisiyle yaptığı düşüncesine kesinlikle katılmam mümkün değil.Bu oyunun artık [GM] ve TT ekiplerini ikili ilişkilerle bilgi sızdırıldığı kanaatini bende yok edecek hiçbir emare yok.Bütün yapılanlar,bütün oyundaki hareketlenmenin bu sızdırma üzerine olduğu kanaati bende sarsılmaz şekilde mevcuttur.Gerisi durum telaşıdırki bu sancılı dönem her herde her şarta inkar ve yalanlamayla geçer.Re: DEVELOPER!
İleti Senfony 23 Haz 2011 08:35
Kardeş bence biraz fazla önyargılısın.
düşünsene, oyundaki tek TT ferdi değil.
illaki bütün test ekibi herşeyi oyunculardan önce öğrenip çözer. görevleri bu zaten.
ama TT olduğu için kesebildiklerini, eğer TT olmasaydı kesemeyeceklerini söyleyemeyiz.
ferdi açısından bu tür ilklerin önceki dönemlerde bolca örneği var.
grup bölgeleri gelmeden önce handanı ilk kesmek,
ifliss'e tek başına kesmek,
2 grupla kadim kesmek,
tek grupla yeşil hidra kesmek.
yine grup bölgeleri geldiğinde kenanı ilk kesmek.
bu işleri yaparken tt değildi.
tt olduktan sonra yaptığı şeylerin arkasında art niyet aramayın
Geldiğimiz noktada artık şu bilinmeliki bu şekilde oyunu adaletsiz oynama biçimine bir son vermek gerekir.[GM] ve TT destekli boss kesimlerinin yada başarılarının buralarda oyuncuları aşağılar gibi başarı diye ilk yapılan diye lanse edilmesi sizin midenizi bulandırmıyor olabilir.Ben artık bu sahte başarıları ve balon oyuncuları ikv de görmek istemiyorum.Temizlensin.Yada rektifiyeden geçirilsin.Herkes eşit şartlarda bu oyunu oynamadıktan sonra bu oyunun ne kıymeti kalırki.Benim ve şuan aktif oynayan arkadaşlarımın emeğine zamanına yazık değilmi?.
Bahsi geçen arkadaşımızı tanımam etmem.Bu zihniyette olanı tanımakta istemem.Bu zihniyete meydan veren hangi yanlış oluşum mevcutsa ya yıkılacak yada yıkılana kadar sallanacak.Herkes kendi mecrasında bu oyunun içinde olmalı.Görevli görevini icraa etmeli oyuncuda oyununu oynamalı.Bunun ötesindeki kanıksanmış yanlış tavırları bana savunarak gelmeyin arkadaşlar ayıptır.Bu durumdan oyunda çok faydalanan var ve üç maymunu oynuyorlar.Yakışır tosunlarıma.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
İt Ulur Birbirini Bulur..

ReDsKuLL yazdı:Allah sana akıl fikir versin ne diyeyim. Tamam ferdi GM lerle kanka onlarda veriyor işte oyun açığını senin tabirinleOcipres yazdı:11/06/2011 tarihinden bu yana oyunda değilim.Bahsetiğin kişi ben forum yazılarıma başlamadan evvel şu forumda hikayeler yazan kişi değilmiydi.Hani hikayeleri çok övülen.Bir İstanbul Kıyamet Vakti masalcısı.Gelsin yönetimi bir eleştirsin bakalım nefes alabiliyormu bu sayfalarda.Ben heryerde böyle yaşadım bıçak sırtında.Goygoyculuk masalcılık,şirin görünmek benim işim değil.Kendini bilen sır olarak saklaması gerekeni kendi egosu doğrultusunda kullanmaz.Handanı kesmişmiş.Handanı zaten [GM] ler kesmiyormuydu.Böyle bir egosu olan bir kişi zaten çalışanlarla arasının sıkı olduğu belli kolaylıkla ulaşamazmı sanıyorsun o bilgilere.Otur oturduğun yerde fındık kadar aklınla avukatlık yapma.ReDsKuLL yazdı:iki gün önce sağlık nedenlerimden dolayı mola veriyorum diyordun bakıyorum hala buradasın. Halada tartışma yaratıyorsun. Ferdi yönetime katılmadan yaptığı kesimleri hatırlıyormusun sen ? Sunucuda handan'ı GM dışında kimse kesmemişken ferdi yöntemini buldu kesti. Nasıl mı ? Senin düşündüğün gibi ordan burdan bilgi alarak değil. Tüm dirençlerini elektireğe verdiğinde üstüne birde iksir içtiğinde handan kıvranıyordu. Sen rahat ol sıkma o canını..!Ocipres yazdı:Bu yaptı dediklerinin hiçbirini bireysel oyuncu becerisiyle yaptığı düşüncesine kesinlikle katılmam mümkün değil.Bu oyunun artık [GM] ve TT ekiplerini ikili ilişkilerle bilgi sızdırıldığı kanaatini bende yok edecek hiçbir emare yok.Bütün yapılanlar,bütün oyundaki hareketlenmenin bu sızdırma üzerine olduğu kanaati bende sarsılmaz şekilde mevcuttur.Gerisi durum telaşıdırki bu sancılı dönem her herde her şarta inkar ve yalanlamayla geçer.Re: DEVELOPER!
İleti Senfony 23 Haz 2011 08:35
Kardeş bence biraz fazla önyargılısın.
düşünsene, oyundaki tek TT ferdi değil.
illaki bütün test ekibi herşeyi oyunculardan önce öğrenip çözer. görevleri bu zaten.
ama TT olduğu için kesebildiklerini, eğer TT olmasaydı kesemeyeceklerini söyleyemeyiz.
ferdi açısından bu tür ilklerin önceki dönemlerde bolca örneği var.
grup bölgeleri gelmeden önce handanı ilk kesmek,
ifliss'e tek başına kesmek,
2 grupla kadim kesmek,
tek grupla yeşil hidra kesmek.
yine grup bölgeleri geldiğinde kenanı ilk kesmek.
bu işleri yaparken tt değildi.
tt olduktan sonra yaptığı şeylerin arkasında art niyet aramayın
Geldiğimiz noktada artık şu bilinmeliki bu şekilde oyunu adaletsiz oynama biçimine bir son vermek gerekir.[GM] ve TT destekli boss kesimlerinin yada başarılarının buralarda oyuncuları aşağılar gibi başarı diye ilk yapılan diye lanse edilmesi sizin midenizi bulandırmıyor olabilir.Ben artık bu sahte başarıları ve balon oyuncuları ikv de görmek istemiyorum.Temizlensin.Yada rektifiyeden geçirilsin.Herkes eşit şartlarda bu oyunu oynamadıktan sonra bu oyunun ne kıymeti kalırki.Benim ve şuan aktif oynayan arkadaşlarımın emeğine zamanına yazık değilmi?.
Bahsi geçen arkadaşımızı tanımam etmem.Bu zihniyette olanı tanımakta istemem.Bu zihniyete meydan veren hangi yanlış oluşum mevcutsa ya yıkılacak yada yıkılana kadar sallanacak.Herkes kendi mecrasında bu oyunun içinde olmalı.Görevli görevini icraa etmeli oyuncuda oyununu oynamalı.Bunun ötesindeki kanıksanmış yanlış tavırları bana savunarak gelmeyin arkadaşlar ayıptır.Bu durumdan oyunda çok faydalanan var ve üç maymunu oynuyorlar.Yakışır tosunlarıma.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
OcipresSen ferdi yi çok yakından tanıyorsun sanırım arasının kimlerle iyi olduğunu çok iyi biliyorsun. Milletle uğraşacağına hastayım diyorsun ya mola verecem filan diyordun ya git dinlen işte yat uzan iyileş sonra gel..
İyileşirken iyileştiriyorum.Varmı böyle bir yeteneğin ).
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Ocipres açmış olduğunuz konular isteklerinizi açık bir şekilde dile getiriyor. Lakin üst yönetim tarafından incelenen bu durum hakkında daha fazla konu açmamanızı rica ederiz. Kaldıki konular forum kuralları dışında tartışmaya dönüşmektedir bu durumda tartışmaya katılan oyuncularımıza ve konunun devamı niteliğinde konular oluşturmaktan modarasyon uygulayacağımızı hatırlatmak isteriz.
Tüm kullanıcılarımızın bilgi ve dikkatine.
Ocipres açmış olduğunuz konular isteklerinizi açık bir şekilde dile getiriyor. Lakin üst yönetim tarafından incelenen bu durum hakkında daha fazla konu açmamanızı rica ederiz. Kaldıki konular forum kuralları dışında tartışmaya dönüşmektedir bu durumda tartışmaya katılan oyuncularımıza ve konunun devamı niteliğinde konular oluşturmaktan modarasyon uygulayacağımızı hatırlatmak isteriz.
Tüm kullanıcılarımızın bilgi ve dikkatine.
Koray YAR