DEVELOPER!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

DEVELOPER!

Mesaj gönderen Ocipres »

Doğrudan size hitaben böyle bir başlık attım kilitlenen sabahki yazımın başlık atarkenki ikazınız üzerine.İsminizi zikretmekte sakınca olabilir düşüncesiyle oyundaki sıfatınızı başlık attımki bu yazım sizedir.

Bu oyunu gerçek manada sahiplenen, yapabildiği kadarda ilkeli oynamaya çalışan bir oyuncuyum.Kişisel olarak kimseyle münakkaşaya girmemeye çalışmamla beraber bazı münferit tartışmalarım bu forum sayfalarında olmuştur.Bir süre ara verme kararımı kısa bir zaman önce aldım, sağlık sebeblerinden dolayı olduğunuda belirttim.

Daha evvelde bu forum sayfalarında hassasiyetle üzerinde durduğum haksız bilgi paylaşımı hakkındaki düşüncelerim, yazılarım forum müdavimleri tarafından bilinir.Yapı olarakta kimseden düşüncemi fikrimi sakınacak yutkunacak biride değilimdir.Bu iyi bişeymidir bilmiyorum.Ama gömülürken böyle gömülecem.Ardımda kalanlarda beni böyle anacaklar.

Sabahki kilitlenen konun araştırıldığını ve takip edildiğini yazdınız.Bunu şiddetle takip edeceğim.Bu konunun nasıl sonuçlandığı üzerine teşkilat genel sohbet bölümünde ayrıntılı bir açıklama yapmanızıda rica ediyorum.

Sizin varlığınız, bu yapılan uygulamada görevli insanları eğerki bırakın alıkoymayı forum sayfasında yayınlayabilecek derecede aymaz ve takmaz bir pozisyona indirgiyorsa hakkedilen cezayı layık olunan şekilde vereceğinizden hiçbir şüphem yok.

Defalarca burda yazdığım kurumsal yapılanmaya gitmediğiniz sürecede (ki artık maddi yetersizliktende bahsetmeniz mümkün değil) hatır gönül işi ile oyunun cılkını çıkaran Ahmet olmaz Mehmet olur, Mehmet olmaz Hulki olur oyun böyle devinip durur.

Son tahlilde, yaptığı haksızlığın ne olduğunu farkına bile varamayan beraber çalıştığınız bir arkadaş ve onun yaptığı hatanın ne olduğunu bile farkına varamayan yada öyle işine gelen şiddetlede savunan bir kesim.

Artık bu oyun emin ellerde hissini bize hissettirmenizi umut ediyor;her daim adil oynanacak ikv yi özlemle bekliyorum.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Dvdmete
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: DEVELOPER!

Mesaj gönderen Dvdmete »

Selamlar öncelikle, sağlık sorunlarınız her ne ise çok geçmiş olsun dileklerimi buradan iletiyorum.Sizi oyunda görememek üzücü aslında. Ne açıdan soracak olursan 'Oyunumuzu güzel kılmaya çalışanlardansın' derim. Gerek oyun içi gerekse de forum da takip ettiğim birisin(özellikle yazılarını). Birilerini rencide etmemeye özen göstererek her seferinde güzel yazılarını, eleştirilerini burada okuduk; ancak belki sabahki kilit olayına kızarak tekrar benzer bir konu açma gereği duydun. Bir oyuncunun Test Takımında (TT) olması onun diğer sunuculardaki oyununu engellememeli diye düşünüyorum. Sonuçta onlarında arkadaş çevreleri ile bu oyunu oynamak en doğal hakları, bu işe gönül vermiş ve hedefleri gittikçe yükselen bu tarz oyuncuların ( TT ) oyun içerisine bilgi akışı sağlayacakları konusunda senle hemfikir olamayacağım. Güzel kırıcı olmadan yaptığın eleştirilerin için şahsım adına teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
xsedanterx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xsedanterx »

son ütüde malı yakan son ütücüyü anımsatan yazılardan gına geldi harbi :lol:
Ateş, kış meyvesidir....
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

İleti xsedanterx 22 Haz 2011 20:32
son ütüde malı yakan son ütücüyü anımsatan yazılardan gına geldi harbi :lol:

Sen Developer misin ?.Nereye yazmaman gerektiğini hala öğrenemedin.Sana yazılmayan bir yazıda kafa ütüleme istersen.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Önceleri oyun yönetiminin çoğu gönüllü olarak çalışıyordu ve oyunculardan maddi yönde büyük beklentiler yoktu. Bu nedenle hatır gönül işleri iyi iş yapıyordu ikvde. Ancak şimdi yönetim (sözde) profesyonel ve apaçık ortada ki oyunculardan da maddi yönde beklentiler var. Ama ne yazıkki halen hatır gönül işleri hat safhada. Artık bu oyunun da bişeyleri aşmasının vakti geldi geçiyor bile.
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

Kardeş bence biraz fazla önyargılısın.
düşünsene, oyundaki tek TT ferdi değil.
illaki bütün test ekibi herşeyi oyunculardan önce öğrenip çözer. görevleri bu zaten.

ama TT olduğu için kesebildiklerini, eğer TT olmasaydı kesemeyeceklerini söyleyemeyiz.

ferdi açısından bu tür ilklerin önceki dönemlerde bolca örneği var.
grup bölgeleri gelmeden önce handanı ilk kesmek,
ifliss'e tek başına kesmek,
2 grupla kadim kesmek,
tek grupla yeşil hidra kesmek.
yine grup bölgeleri geldiğinde kenanı ilk kesmek.

bu işleri yaparken tt değildi.
tt olduktan sonra yaptığı şeylerin arkasında art niyet aramayın
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

İleti Senfony 23 Haz 2011 08:35
illaki bütün test ekibi herşeyi oyunculardan önce öğrenip çözer. görevleri bu zaten.

ama TT olduğu için kesebildiklerini, eğer TT olmasaydı kesemeyeceklerini söyleyemeyiz.

2 grupla kadim kesmek,

Bu yaptı dediklerinin hiçbirini bireysel oyuncu becerisiyle yaptığı düşüncesine kesinlikle katılmam mümkün değil.Bu oyunun artık [GM] ve TT ekiplerini ikili ilişkilerle bilgi sızdırıldığı kanaatini bende yok edecek hiçbir emare yok.Bütün yapılanlar,bütün oyundaki hareketlenmenin bu sızdırma üzerine olduğu kanaati bende sarsılmaz şekilde mevcuttur.Gerisi durum telaşıdırki bu sancılı dönem her herde her şarta inkar ve yalanlamayla geçer.

Geldiğimiz noktada artık şu bilinmeliki bu şekilde oyunu adaletsiz oynama biçimine bir son vermek gerekir.[GM] ve TT destekli boss kesimlerinin yada başarılarının buralarda oyuncuları aşağılar gibi başarı diye ilk yapılan diye lanse edilmesi sizin midenizi bulandırmıyor olabilir.[İçerik Silinmiştir.].Temizlensin.Yada rektifiyeden geçirilsin.Herkes eşit şartlarda bu oyunu oynamadıktan sonra bu oyunun ne kıymeti kalırki.Benim ve şuan aktif oynayan arkadaşlarımın emeğine zamanına yazık değilmi?.

Bahsi geçen arkadaşımızı tanımam etmem.Bu zihniyette olanı tanımakta istemem.Bu zihniyete meydan veren hangi yanlış oluşum mevcutsa ya yıkılacak yada yıkılana kadar sallanacak.Herkes kendi mecrasında bu oyunun içinde olmalı.Görevli görevini icraa etmeli oyuncuda oyununu oynamalı.Bunun ötesindeki kanıksanmış yanlış tavırları bana savunarak gelmeyin arkadaşlar ayıptır.Bu durumdan oyunda çok faydalanan var ve üç maymunu oynuyorlar.Yakışır tosunlarıma.Sevgiler Saygılar.

Ocipres

HellRiDerS
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ReDsKuLL »

Ocipres yazdı:

2 grupla kadim kesmek,

Bu yaptı dediklerinin hiçbirini bireysel oyuncu becerisiyle yaptığı düşüncesine kesinlikle katılmam mümkün değil.Bu oyunun artık [GM] ve TT ekiplerini ikili ilişkilerle bilgi sızdırıldığı kanaatini bende yok edecek hiçbir emare yok.Bütün yapılanlar,bütün oyundaki hareketlenmenin bu sızdırma üzerine olduğu kanaati bende sarsılmaz şekilde mevcuttur.Gerisi durum telaşıdırki bu sancılı dönem her herde her şarta inkar ve yalanlamayla geçer.

Geldiğimiz noktada artık şu bilinmeliki bu şekilde oyunu adaletsiz oynama biçimine bir son vermek gerekir.[GM] ve TT destekli boss kesimlerinin yada başarılarının buralarda oyuncuları aşağılar gibi başarı diye ilk yapılan diye lanse edilmesi sizin midenizi bulandırmıyor olabilir.[İçerik Silinmiştir.].Temizlensin.Yada rektifiyeden geçirilsin.Herkes eşit şartlarda bu oyunu oynamadıktan sonra bu oyunun ne kıymeti kalırki.Benim ve şuan aktif oynayan arkadaşlarımın emeğine zamanına yazık değilmi?.

Bahsi geçen arkadaşımızı tanımam etmem.Bu zihniyette olanı tanımakta istemem.Bu zihniyete meydan veren hangi yanlış oluşum mevcutsa ya yıkılacak yada yıkılana kadar sallanacak.Herkes kendi mecrasında bu oyunun içinde olmalı.Görevli görevini icraa etmeli oyuncuda oyununu oynamalı.Bunun ötesindeki kanıksanmış yanlış tavırları bana savunarak gelmeyin arkadaşlar ayıptır.Bu durumdan oyunda çok faydalanan var ve üç maymunu oynuyorlar.Yakışır tosunlarıma.Sevgiler Saygılar.

Ocipres

HellRiDerS
iki gün önce sağlık nedenlerimden dolayı mola veriyorum diyordun bakıyorum hala buradasın. Halada tartışma yaratıyorsun. Ferdi yönetime katılmadan yaptığı kesimleri hatırlıyormusun sen ? Sunucuda handan'ı GM dışında kimse kesmemişken ferdi yöntemini buldu kesti. Nasıl mı ? Senin düşündüğün gibi ordan burdan bilgi alarak değil. Tüm dirençlerini elektireğe verdiğinde üstüne birde iksir içtiğinde handan kıvranıyordu. Sen rahat ol sıkma o canını..!
İt Ulur Birbirini Bulur..

Resim
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

ReDsKuLL yazdı:
Ocipres yazdı:

2 grupla kadim kesmek,

Ocipres

HellRiDerS
iki gün önce sağlık nedenlerimden dolayı mola veriyorum diyordun bakıyorum hala buradasın. Halada tartışma yaratıyorsun. Ferdi yönetime katılmadan yaptığı kesimleri hatırlıyormusun sen ? Sunucuda handan'ı GM dışında kimse kesmemişken ferdi yöntemini buldu kesti. Nasıl mı ? Senin düşündüğün gibi ordan burdan bilgi alarak değil. Tüm dirençlerini elektireğe verdiğinde üstüne birde iksir içtiğinde handan kıvranıyordu. Sen rahat ol sıkma o canını..!
11/06/2011 tarihinden bu yana oyunda değilim.Bahsetiğin kişi ben forum yazılarıma başlamadan evvel şu forumda hikayeler yazan kişi değilmiydi.Hani hikayeleri çok övülen.Bir İstanbul Kıyamet Vakti masalcısı.Gelsin yönetimi bir eleştirsin bakalım nefes alabiliyormu bu sayfalarda.Ben heryerde böyle yaşadım bıçak sırtında.Goygoyculuk masalcılık,şirin görünmek benim işim değil.Kendini bilen sır olarak saklaması gerekeni kendi egosu doğrultusunda kullanmaz.Handanı kesmişmiş.Handanı zaten [GM] ler kesmiyormuydu.Böyle bir egosu olan bir kişi zaten çalışanlarla arasının sıkı olduğu belli kolaylıkla ulaşamazmı sanıyorsun o bilgilere.Otur oturduğun yerde fındık kadar aklınla avukatlık yapma.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
xTrabzoNx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xTrabzoNx »

Keanı'da biz kestik o zaman ferdi Ar-Ge falan degildi ? Zorunuza giden ney anlamıyorum ben. Kadimi 3 kişi kestik onuda denedi falan dimi ? Burda ferdi haricinde 5 kişininde hakkı yeniliyor. Düşünmekten bahseden insanlar , düşünme kapasitenizi artırın.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön