Vay be çok büyük başarı ya bakın Gaffar'ı görmüşwsyegel yazdı:gaffar beyi ben gördüm
Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
xFirelifex yazdı:Vay be çok büyük başarı ya bakın Gaffar'ı görmüşwsyegel yazdı:gaffar beyi ben gördüm
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
yarım seneden 18 dakika eksikmiş, çemberlitaş çıkmadan önce biraz bilgi edinmek için forumu araştırıyordum fena olmadı hortlattığımxFirelifex yazdı:Tam yarım senelik konu hortladı.

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
aynen kardeşim başarılarının devamını diliyoruzGLADANA yazdı:yarım seneden 18 dakika eksikmiş, çemberlitaş çıkmadan önce biraz bilgi edinmek için forumu araştırıyordum fena olmadı hortlattığımxFirelifex yazdı:Tam yarım senelik konu hortladı.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Fianxbdrobere
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Babasını da sevmezdim... :mrgreen:
isterseniz bi şçyle yapalım agahla gaffar karıştı görevi çıksın agah bizi sopayla dövsün sonra bizde onu.Kesince hamit pehlivandan çay içer hamit pehlivanı keseriz sonra aliyi.(Yenimez in eseridir
)
alfaxsarıbey-------------------------30lwl kasılıyor
sarıbey--------------------43lwl arasıra
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum
)
fatalxskank-------------------------6lwl

sarıbey--------------------43lwl arasıra
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum
fatalxskank-------------------------6lwl
Peki görevler çerçevesinde bizde teşkilattan ayrılmıştık peki şimdi teşkilatı gaffar beye karşı mı savunacağız burda bir çelişki yok mu???XxxChesTeRxxX yazdı:Hikayelerdede yazdığı gibi Gaffar Bey Teşkilattan ayrılıp teşkilata karşı çıkmış .. Çemberlitaşta bizi çok zorlayacak gibi görünüyor. Yani demek istediğim BOSS![]()
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Bizim ayrıldığımızdan telefonda ki adamın haberi yok galibaGokkan yazdı:Peki görevler çerçevesinde bizde teşkilattan ayrılmıştık peki şimdi teşkilatı gaffar beye karşı mı savunacağız burda bir çelişki yok mu???XxxChesTeRxxX yazdı:Hikayelerdede yazdığı gibi Gaffar Bey Teşkilattan ayrılıp teşkilata karşı çıkmış .. Çemberlitaşta bizi çok zorlayacak gibi görünüyor. Yani demek istediğim BOSS![]()
Agah kimseye söylememişte olabilir
xPrince yazdı:JouRney yazdı:Arkadaşlar ,
Dün biri İKV PvP çıkarıcam falan diyodu. Onun konuyu aradım da kapatmışlar heralde.. GM'Ler mi kapattı ? Ne oldu bi sölermisiniz![]()
yassaakk çünkü
Bi kere onu yapmak için SOBEE STUDİOS kadar ii bi stüdyoyla çalışmaları lazım ama İKV METİN 2 gibi deil yenilikleri orda yetiştiremezler METİN 2'de her zaman aynı ama İKV'de yenilikler var gibi