Şimdi evet merak ediliyo bu konu ancak bir tarışalım diyorum Gaffar Bey kim olacak diye ??
Bence yeni gelecek olan bölgelerin yeni lideri Gaffar Beydir yani eminönüdeki Agah efendi, meteordaki Menbure hanım, yeraltındaki Domuz gibi.. ama Boss diyenlerde var ?? sizce ne olacak Gaffar Bey ??
Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
Re: Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
Tarihçe'den anlaşılacağa üzere Boss .xPrince yazdı:Şimdi evet merak ediliyo bu konu ancak bir tarışalım diyorum Gaffar Bey kim olacak diye ??
Bence yeni gelecek olan bölgelerin yeni lideri Gaffar Beydir yani eminönüdeki Agah efendi, meteordaki Menbure hanım, yeraltındaki Domuz gibi.. ama Boss diyenlerde var ?? sizce ne olacak Gaffar Bey ??
2009-2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Hikayelerdede yazdığı gibi Gaffar Bey Teşkilattan ayrılıp teşkilata karşı çıkmış .. Çemberlitaşta bizi çok zorlayacak gibi görünüyor. Yani demek istediğim BOSS
Gaffar teşkilattan isteği ile ayrıldı ayrılma sebepi ise fareadamların gb atolyelerini bastığı gün yaptıkları yüzünden.. kısaca o gün bir istanbul beyefendsine yakışır bir hareket yapmayıp fareadamları duman etmiştide, etraf aklını kaçıran genç bilginler ve fareadamlarla dolmuştu.. ordanda gbm-71 bozulmuş içine kötü büyü kaçmıştı ( bi hoca gelip üflese püflese bide tecavüz etse tamamda işte
) konu böyle yani bence yaratık değil..
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
bende katılıyorum arkadaş aXxxChesTeRxxX yazdı:Hikayelerdede yazdığı gibi Gaffar Bey Teşkilattan ayrılıp teşkilata karşı çıkmış .. Çemberlitaşta bizi çok zorlayacak gibi görünüyor. Yani demek istediğim BOSS![]()
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Video'yu daha dikkatli izlersen Gaffar bey Atack yapıor(Tabi oysa ama adım gibi eminim o
)Tek merak ettiğim şey video'da Ve artık sona geldik düzse düz ters terse buna benzer şey diyordu Ve artık sona geldik
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Arkadaşlar ,
Dün biri İKV PvP çıkarıcam falan diyodu. Onun konuyu aradım da kapatmışlar heralde.. GM'Ler mi kapattı ? Ne oldu bi sölermisiniz
Dün biri İKV PvP çıkarıcam falan diyodu. Onun konuyu aradım da kapatmışlar heralde.. GM'Ler mi kapattı ? Ne oldu bi sölermisiniz
2009-2013
JouRney yazdı:Arkadaşlar ,
Dün biri İKV PvP çıkarıcam falan diyodu. Onun konuyu aradım da kapatmışlar heralde.. GM'Ler mi kapattı ? Ne oldu bi sölermisiniz![]()
yassaakk çünkü
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
itiraf ediyorum gaffur benim :twisted:
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©