Geçmiş oLsun
ŞeHRiNaZiZLeRi
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
Re: ŞeHRiNaZiZLeRi
Karakter trasnferini iptal edip baska bir hesaba aktarmıştır 
Geçmiş oLsun
Geçmiş oLsun
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Ben öyle bi şey yapmadım yapmamda .. :!:HAMMER62 yazdı:Karakter trasnferini iptal edip baska bir hesaba aktarmıştır
Geçmiş oLsun
HARPUTLU
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Yürü lan #@!? herif sana bu oyuNu DAR EDİCEM DARR.
- ematemax
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Ne oluyor ? 
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Adam sıra sıra çakma üyelikler açarak kendini savunuyor . Sancak kapalı çarşıya satıLacaklar menekşe akik yazmış senden çaLdıgı maLLarı satıyor . Bunun oyununa gelme . O bütün hesaplar kendi açtı . İnanmayın şu velete . Kendı aklınca oyun oynuyor . Hırsızlıga maruz kalan kişi fotoğrafları ıkv desteğe yolla .
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Şehrin azizleri saten bir hırsız . Çakma üyelikler açarak işini koLayLaştırıyor . Haznedarlı bunun oyununa gelme kardeşim . Sancak kapalı çarşıya satılacaklara Menekşe akik satıLık yazmış . Ve çakma üyeliklerin kayıt zamanı nedense aynı 15.59 ,15.59 Şehrınazızlerı veletı ınsanın emeklerini çalmak ve ben çaLmadım dıyerek oyalaman kul hakkına gırer . Ahırette bunun cezasını gorursun . :arrow:
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.