Arkadaşlar Ben oyunda bi karakterimi başka bi hesaba aktardım ertesi gün hesaba girdim orda car yok eskı hesaba baktım ondada yok S nereye gitti bilgisi oln .HaZNeDaRLı kardeş uğraşıyom senın için caresini bulcam .
:twisted:
ŞeHRiNaZiZLeRi
ŞeHRiNaZiZLeRi
HARPUTLU
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Re: ŞeHRiNaZiZLeRi
Bende beklıyorum krdş sen en iyisi bunu GeNEL ETKİleşime yaz...Yada bidaha Gönderme İşlemi YAP.
-
llGaKGoSll
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Geçmiş olsun kardeşim çarı galiba başkasına devrediyosun.. Devredtigin kişisana yalan sölemesin sakın...:!:
Kardeş kusura bakma...Aktaracak çar olsa çarı aktaracam kardeşime hemen de çar yok diyorummammy147 yazdı:Bende beklıyorum krdş sen en iyisi bunu GeNEL ETKİleşime yaz...Yada bidaha Gönderme İşlemi YAP.
HARPUTLU
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Eyw kardeşim sağol..Ya bi bildiğin var mı ?? Varsa hemen yardımcı olabilecek biri lasım ya :S HaZNeDaRLı beni hırsız sanacak :SllGaKGoSll yazdı:Geçmiş olsun kardeşim çarı galiba başkasına devrediyosun.. Devredtigin kişisana yalan sölemesin sakın...:!:
HARPUTLU
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Göqsel Gecmıs Olsun... Senn yamuk yapmayacağını herkes bılır o carda birsey vardır ya haznedarlı almısdır sna soylemıyodur yada car baska hesaba Gıtmıstır...
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bu Göksel MeRoqLu Adlı çarın Sahibimi ?
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
EYW akınım saol Ama HaZNeDaRLı Öle birine benzemiyo S ya dediğin gibi o yaptı yada çar başka hesapta :SELAZIGLI yazdı:Göqsel Gecmıs Olsun... Senn yamuk yapmayacağını herkes bılır o carda birsey vardır ya haznedarlı almısdır sna soylemıyodur yada car baska hesaba Gıtmıstır...
HARPUTLU
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Hayır Bu O DeıL
Valla Ben Anlamıyorum Kardesım Bu Devırde Kımseye Guven Olmas...