İtiraf edin!:)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: İtiraf edin!:)

Mesaj gönderen fuci »

Rivalxmelodi yazdı: Bu arada.Ben 18 levele kadar kasıyordum.İşlenmiş Gümüş Görevini yapamıyordum.Baştan car acıp kasıyodum.18 level olunca tekrar acıyordum deli olmustum :)
sen iyi 18 lwle kadar kasmışın ben 7 lwlde bırakıyodum cin tüftüf görevin iyapamadığım için kimsedende yardım sitemiyodum :mrgreen: :mrgreen:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen qwertoy »

Rhill yazdı:Selamlar,
Öncelikle Serkan kardeşime bu konuyu açtığı için teşekkürlerimi sunuyorum.
"-Sene 2007,İstanbul Kıyamet Vakti oyununa ilk başlama tarihim...Bir gün misafirlikte iken Cin gibi bir resim gözüme çarptı.Kuzenime "Nedir bu ?" diye sorduğumda ; " İkv diye bir oyun , bende yeni başladım. " Dedi.Eve gittiğimde oyunu büyük bir merakla indirdim.Oyunu sorunsuz bir şekilde açtım ve girdim.Oyuna girdiğimde her online oyun oyuncusu gibi değil , sanki bilgisayara ilk defa başlamış bir insan gibi tüm ipuçlarını ve görevleri okuyarak oyuna başladım.Oyuna başladığımdan yaklaşık bir 10 dk sonra nihayet Agah bey denilen şahıs ile konuşabildim.Görevi iyice bir okudum ve alttaki koordinatı ezberledim ve bir kağıda not aldım . Koordinat bir daha karşıma çıkmaz diye düşündüm :D Oyunda 2 tip koordinat olduğunu bilmiyorum tabii ... ardından tüm Eminönü bölgesini baştan sona gezdim.Bir yarım saat sonra 2 tip koordinat olduğunu fark ettim ve geri döndüm.Bir de ne göreyim ? Meşhur Jandarma Ali 2 adım ötemde imiş.O an ki sinirle ölene kadar yumrukla fare kesmeye çalışmıştım(Tabi o an vurmayı bile bilmiyorum :) adamlar arkadaşlarının görevlerine yardım ediyor bense aylak aylak vurmayı öğrenmeye çalışıyorum)...biraz sonra lodos kalesine doğru gidiyordum ki bir anda + 2 Tecrübe yazısı geldi ve o an oyunun en mutlu adamı oldum :) Ama o da ne ? Tecrübenin ne olduğunu bile bilmiyordum :D Adamlara tecrübe kazandım ne yapmalıyım dediğimde Şu cevabı aldım ; " Hmm , o zaman terfi edebilirsin Gm ile görüş bi görev ayarlar " dedi.O an nasıl olur ben o kadar tecrübeli değilim dediğimde sol alt köşede "... adlı oyuncu sizi yasaklı listesine ekledi" yazısı çıktı ve o an bir şeylerin ters gittiğini anladım . Neyse yaklaşık bir 7 saat civarında bir sürede 9 seviye oldum."İslamgücü" adında bir oyuncuya " Bakarmısınız , bu kızgın kum görevi varda nerede ? " dedim."Gel keseyim sana " dedi ve grup attı.Kesince ilk dostumu kazandım.Sağolsun benim oyunu öğrenmeme çok yardımcı oldu.Ardından her seviye kazandığımda karakter penceresinde + 2 üretim ve toplama puanı verildiğini gördüm.Bende uğurlu sayım olan 5 'e ulaşayım diye her puana 2 diğerine 3 verdim toplamı 5 etsin diye :D sonra gel zaman git zaman" Whisper " diye biri yanımda "saf bakır alınır 10 bine dedi.Ben de "O ne ki acaba ?" dedim.Ardından gezinirken bir maden buldum.Şarapçıya yakın bir yerde bir beyazlık var bu ne diye üstüne tıkladım "Topla" seçeneği çıktı ve ilk çekişte saf bakır çektim.Adama ; " Holeyyyyyyy ! Saf bakır çektim zengin oldum" deyip verdiğimde " Aferim sana git 15 tane daha getir bakalım şimdi " dedi.O anki hevesi tarif edemem.Bir an önce çekeyim diye uğraştım.Ve sonunda mutlu son :) Verdim ve bir baktım ki 150 binim olmuş.15 Seviye olunca fare adamlara gittim . "Ensarbaba" adında birini gördüm ve " Selamın aleyküm , kasmama yardım edermisin ? " Dedim. Grup daveti yolladı ve kasmaya başladık.Bir anda bana + 15 , + 30 gibi az bir mevlada para gelirken ona + 5142151 gibi bir para geldi."Bu oyunun da mı hilesini çıkarmışlar yuh be ..." Dedim."Ne hilesi oyun hatası o" dediler.Ve o gün en iyi arkadaşımı edindim.Ne yarış ama ; İlk kim 1.000.000 para yapıcak diye uğraştık , didindik ve ben kazandım.O an çok üzüldü diye 500 binimi ona verdim . İşte o an gerçek dostluğun para ile satın alınmayacağını anladım . Çünki bana şu cevabı verdi ; " 500 bini ben 1 günde de bulabilirim , 1 hafta da da... Ama şunu da biliyorum ki gerçek bir dostu bu kadar az bir sürede bulamam , o yüzden al şu parayı da sakla lazım olur" diye bana 2,5 milyon para verdi."Aaaa ? nasıl olur bu kadar parayı nereden buldun, nasıl bu kadar zengin oldun " diye sordum . Ve verdiği bu cevaptan sonra arkadaşlığın değerini anladım ve ne kadar güzel bir oyun oynadığımı tekrar pekiştirdim. " Ben bu karakterin sahibi değil ağabeyiyim , bu parayı ben ona kütük yaran alsın diye verdim ama anladım ki kütük yarandan daha değerli bir şeyi kazanmış . O yüzden bu parayı al ileride lazım olur..." dedi , reddedip geri verdim ve o andan itibaren oyuna ne olursa olsun kesin bir veda etmiyeceğime kendi kendime söz verdim, Bakın ; Hala buradayım ;)"

İyi forumlar / Bol eğlenceler

Saygılarımla ;
Harika !
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

fare keserek 1 günde 2 seviye oldum ve sıkıldı yeni canavarlar aramaya başladım oradan ilerlediğimde yasemin i gördüm sağ tıkladım konuş vardı konuşa tıkladığımda '' Merhaba '' dedi bende ona konuşma penceresinde Merhaba dedim..
Sonra üzerine birdaha tıkladım isminin yanında ( ?? ) yazıyordu bende onu 77 olarak okudum ve konuşma pencresinde ;
'' merhaba yasemin hanım nasıl 77 seviye oldunuz oyun zormu ? '' dedim ve orada beni izleyen adam gülmekten oyundan çıktı :D
Nothing
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

oyun beta aşamasındayken Taşkanatlar eminönündeydi tabi :) Acemilik öyle sokaklarda dolaşırken Birden öldüm yukarda Adını sonradan ögrendigim taşkanat varmış . Neyse öldükten sonra canlanınca komutanda başlamıştım ve kaybolmuştum.2-3 ay kadar oyunu bırakmıştım :D
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Kullanıcı avatarı
Freeman
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Freeman »

Bende arz klanını bundan 2sene önce 39 lvl'da gördüm :) Oda şans eseri bu uol nereye gidiyor dedim :) Gittim acayip yaratıklar :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

çok güzel konu açmışsın kardeş ayakta alkışlıyorum
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Balıkçı idrisi 2 gün aradıgımı hatırLarım bi kerede Terzinin 10 keten gözevindeki keteni şarapçının keten görevine vermişdim iyi hatırlarım .. Bide 29 da taş kanatın jandarma aliyi öLdürdügünü biLirim :)
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen fuci »

CARIZMA yazdı:Balıkçı idrisi 2 gün aradıgımı hatırLarım bi kerede Terzinin 10 keten gözevindeki keteni şarapçının keten görevine vermişdim iyi hatırlarım .. Bide 29 da taş kanatın jandarma aliyi öLdürdügünü biLirim :)
jandarma ali ölünce hemen kalkıyomudu
ResimResim
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

benim anım biraz uzun yada kısa değil...
ben oyuna ilk başladığımda 1 haftada garip mbir şekilde 39 olmuştum ve 1 levellik biri yanıma gelip dediki.
Adam:iyi günler oyun içi bir şikayet bulundu sizin için şikayet var lütfen çar adı ve şifresini verin.
Ben:ne sorunu kardeş ya ben 1 haftadır 39 oldum konuşmadan yahu kim etmiş şikayet beni onu söyle.
Adam:tabi hemen dedi (ve arkada bir adam vardı onu yazdı ama admı ben görmüyordum.).
Ben:acaba şikayet neden bide sen 1 level ne Gm sisin dedim.
Adam:ben kurucu GM yim dedi ve çar çalındı ....
diyer anım
Ben:yahu bize görev veriyorlar bari saatsiz versinler ne biçin oyun.
neyse diyer hikayeme geçim.
sonra ben tabi kaynatılmış.... alınır yazdım :) :D
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Oyunu O zamanlar bir sitede moderatörlük yaptığım için Google amca ile yakinen tanışıyorduk.
İstanbul ile ilgili bir konu üzerinde araştırma yaparken karşıma çıktı. Türkler oyun yapmış dedim ve hiç tereddütsüz indirdim. Gayet güzel kurdum. O zaman a kadar hiç bir online oyun oynamamışım ilk online oyun kurma ve açma sebebim sırf hani destek olalım Türk yapmış diye. Karakterimi açtım oyun bir başladı bir baktım Camii deyiz dedim yuh ulen bu ne ;)
Tabii görev ne ne iş yapar tecrübe ne ben onlardan bihaber geziyorum. Bir kaç gün açmadım sonra bir gün oyunu açayım dedim açılmıyor. Dedim Türk yaptı işte al bozuldu oyun ;)
Baya bir müddet sallamadım. Sonra Mevlüt Dinç bir kanalda gördüm baktım anaa benim oynadığım oyunu anlatıyor.
Kapanmamış meğerse Full sürüme geçmiş neyse bir daha indirdim kurdum tekrar karakter falan açtım başladım oyuna.
Meğerse Beta da Karakteri olanlara Plus hediye edilmiş 1 aylık. Tabii ben Plus ı nasıl kullanacağımı Plus ın ne olduğunu yaklaşık 2 ay sonra öğrendim ;) O zaman kastığım savaşçı Karakteri mükemmel Tank tı. Bilmediğimizden Karakter puanını full Enerjiye yatırmıştım ;) Öğrendiğimde Karakteri sildim.
Kasarken başıma gelen şimdi çok güldüğüm olay. Kitabe görevi yapmaya çalışırken Örümcek Simgesinin ordaki halimdi.
O zamanlar Örümcek simgesini Tıklayıp içeri giren belli olmuyor silüet orda kalıyormuş biz bilmiyoruz tabii.
Süpermen İsminde bir arkadaş anlatıyor bize.
Süpermen : Bakın ben içeri gireceğim siz de 3 saniye sonra girin.
Ben : Tamam usta
Aradan bir zaman geçiyor. Süpermen ölmüş hali gözüküyor veya 1 canla gözüküyor.
Süpermen: Oldumu görev?
Ben : Hayır daha bir yere gitmedikki.
Süpermen: Benim peşimden niye gelmiyorsunuz?
Ben : Usta sen nereye gittinki?
Süpermen içinden artık ne diyorsa onu bilemiyoruz. Fakat nasıl bir sabır vardı o arkadaşta çözemedim.
1 saat kadar sonra anladık ve yaklaşık 2 saat sonra görevi yapmıştım.

En son ise Junon un Tıslamasında ben Büyücüde ve Kutupçuyum. Fakat ilk defa Junondayız.
Arkadaş : Harun bak bu Tısssss diye bir yazı çıkcak sen kutuba bas başka yere bakma sen sadece kutup tamammı?
Ben : Tamam yaa sende bizi acemi yaptın iyice ;)
Junon kesilirken bir anda benim monitörden bir ışık hüzmesi dedim aha Ekran patladı ama ben yerdeyim korkudan.
Ekrana baktığımda Grup yerde ve herkeste tek yazı.
Kutuuuuuuuppppppppp

:D :D :D :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön