Evet arkadaşlar oyun ile ilgili unutulmaz ilk gün anılarını itiraf ediyoruz ..
Evet itiraf ediyorum;
Semender Derisi görevini aldığımda cisimleri üst üste koyarak toplamayı bilmediğimden o kadar semender derisini nasıl terzi'ye bir anda götüreceğiz diye oyun hatası zannetmiştim! :lol:
Balıkçı İdris'i 2-3 saat aramıştım, sonra birilerine sorduğumda '' Saat 5'te kapatıyor '' demişlerdi. Ben de oyundan çıktım ve ertesi gün aramaya devam ettim .. :lol:
İtiraf edin!:)
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: İtiraf edin!:)
Hahaha iyi güldüm idrise 
Bende kendimden bir anı anlatayım :
Alinin cüzdanı diye bir görev vardı sanırım . Onu alıp bankacıyla konuşunca ''Al kardeşim Alinin Cüzdanı burda'' Diyordu .Çantamda , Kasamda , Yerde 2 saat cüzdanı aradım bulamadım olmuyacak sandım görev
Bende kendimden bir anı anlatayım :
Alinin cüzdanı diye bir görev vardı sanırım . Onu alıp bankacıyla konuşunca ''Al kardeşim Alinin Cüzdanı burda'' Diyordu .Çantamda , Kasamda , Yerde 2 saat cüzdanı aradım bulamadım olmuyacak sandım görev
oyunun en zor kısmı jandarma aliyi bulmak oluyor. ilk basladıgımda cok sorun yasadım.
ben oyuna ilk başladığımda 2 lwl kertenkelelerde ölmüştüm sonra yeniden canlana basıp o yazı çıkınca eyvah öldü deyip yeni bi üyelikten girmiştim ne günlerdi ama

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ben oyuna çok kolay basladım. Zaten eniştem yöneticiydi kuzenlerim hep oynuyorlardı
su surda bu burda diyorlardı. Ancak 13 lvl oldugumda o gün tek basımaydım ve ne yapacagımı bilmiyordum
herkese sora sora ögrendim. sagolsunlar dalga gecmeden yardımcı oldular
Birde eziklik dönemmde sana plus alayım demişti biri bende güvenmemiştim kuzenimde ver şifreni bişi olmaz dedi verdim calındı 

Hiç unutumam 39 lwl'ken biri ver şifreni sana plus ve değerli eşyalar indiriyim dedi çarına bende acemilik işte verdim şifreyi sonra çalınmadı ben son anda girip şifreyi değiştirdim adamda zaten foyası ortaya çıktı hırsızmış birine daha böyle yapmış o anlatı bende artık yogurtu üfleyerek yiyorum.O gün bugundür çarım çalınmadı
.

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
-
- Kadim 999
Merhaba,
Oyunda 29 seviyeydi yanılmıyorsam Yönetim daha yeni yeni oluşuyordu bir gün bir oyuncu özelime geldi ve;
Oyuncu: Merhaba siz yoneticimisiniz.
C.A: Evet?
Oyuncu: Oyun kaçta kapanıyor?
C.A: 24 saat açığız..
Oyuncu: Vay be.....
------------------------------------------------
Birde semender derisini pahalıdan satan bir oyuncumuz vardı. Neden bu kadar pahalı diye soranları balıkçı idrise götürürdü,
ordaki tramvayları gösterip "adamlar bunların altında çalışıyor sabahlara kadar bu yüzden pahalı " derdi ve oyunlarda inanırdı.
--------------------------------------------------
İlk kez bir oyuncuya kalsedon madeninden "Akik" düşmüştü tabi akıllı oyuncumuz bunu ilerde gözlük yapımında kullanılacak diye çok yüksek bir rakama satmışdı.
---------------------------------------------------
Bunlarda benden:) İyi forumlar
Oyunda 29 seviyeydi yanılmıyorsam Yönetim daha yeni yeni oluşuyordu bir gün bir oyuncu özelime geldi ve;
Oyuncu: Merhaba siz yoneticimisiniz.
C.A: Evet?
Oyuncu: Oyun kaçta kapanıyor?
C.A: 24 saat açığız..
Oyuncu: Vay be.....
------------------------------------------------
Birde semender derisini pahalıdan satan bir oyuncumuz vardı. Neden bu kadar pahalı diye soranları balıkçı idrise götürürdü,
ordaki tramvayları gösterip "adamlar bunların altında çalışıyor sabahlara kadar bu yüzden pahalı " derdi ve oyunlarda inanırdı.
--------------------------------------------------
İlk kez bir oyuncuya kalsedon madeninden "Akik" düşmüştü tabi akıllı oyuncumuz bunu ilerde gözlük yapımında kullanılacak diye çok yüksek bir rakama satmışdı.
---------------------------------------------------
Bunlarda benden:) İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Oyunu çalıştığım iş yerinde bir arkadaşımda görüp merakla onu izlemeye başlamıştım. Görev falan bilmiyoruz açtım karakteri kasıyorum ( Beyazköşk ) ne kadar zor olduğunu düşünüyorum ve seviyem yükselmiyordu. 2 - 3 gün sonra arkadaşıma " Ben bu oyunu indirdim kurdum kasıyorum ama yapamayacağım çok zor " demiştim. Neden? diye sorduğunda durumu anlatmıştım ve bana çok gülmüştü.
İlk görevlerde arz klan mensubu olarak ortada dolaşıyordum ve kişiler genelde seviye düşük diye kesmiyorlardı ama Savaş 'ın Lodos Muhafızı görevine arz olarak gitmemem gerektiğini kimse bana hatırlatmamıştı ...
Telefon görevleri sırasında görevi alış ve teslim ediş sırasında telefonun benden ücret alacağını söyleyen bir oyuncuya 50bin verip telefonu ücretsiz kullanma hakkını bana vermişti ve bende kullanmıştım. (Normalde telefon daha çok para alıyormuş.)
İlk görevlerde arz klan mensubu olarak ortada dolaşıyordum ve kişiler genelde seviye düşük diye kesmiyorlardı ama Savaş 'ın Lodos Muhafızı görevine arz olarak gitmemem gerektiğini kimse bana hatırlatmamıştı ...
Telefon görevleri sırasında görevi alış ve teslim ediş sırasında telefonun benden ücret alacağını söyleyen bir oyuncuya 50bin verip telefonu ücretsiz kullanma hakkını bana vermişti ve bende kullanmıştım. (Normalde telefon daha çok para alıyormuş.)
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>