ÖRGÜLÜŞİRİN'in Ws anlayışı...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Re: ÖRGÜLÜŞİRİN'in Ws anlayışı...

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Çemberle tek atıom ben buna erdem ;) pis pis sırıtıyo ölünce ;) rahat ol erdem sen seni tanıyan tanıo
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Nextxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Nextxreis »

ARKADAŞLAR ÖRGÜLÜ ŞİRİNDEKİ GÖRKEM DİYE BİRİ BUNDAN 2 AY ÖNCE ZENTİUSXGÜÇLÜ ÇARIMDA İSİM EPİNİ ALICAKTIM VE BANA BNM İSİM HAYAL DEDİ TAMAM DEDİM BEN DAHA O ZMN LAR TANIMIYORUM AMA HERKEZ LE GRUP BÖLGELERİNE GİRDİĞİ İÇİN GÜVENDİM DEDİM 65 M İÇİN YAPMAZ BÖYLE ŞEY HERHALDE ONDAN SONRA 60 M + 1 AKIK VERDİM İSİM EPİNİ VERDİ DENEMEYE GİRDİM DEDİM BEKLE OK DEDİ DEENEDİM YALNIS DEDİ AYNEN BANA DEDİĞİ LAF BU BENDE YALNIS EPİN OLMZ YALNIS SA DESTEK LE İLETİŞİME GEÇ O HALLEDER DEDİ ONDAN SONRA FORUMA KONU AÇTIM ARA BÖLÜMÜNDEN ÖRGÜLÜ ŞİRİN HIRSIZDIR YAZARSANZ ÇIKAR ZATEN FOTOLARDA İÇİNDE SADCE YEŞİL ISIK YANERKEN ÇEKMEYİ UNUTMUSUM DİYE BU OLAYI BÖYLE KAPATTI AMA İNŞALLAH DİĞER DÜNYADA BULURSUN YADA BAŞKA BİR YERDE ÇIKAR BUNUN ACISI EMİN OL GÖRKEM MSİİN HAYAL MİSİN ARTIK BÜLENT ERSOY GİBİ BİRŞEYSİN HERHALDE SAHTEKAR HERİF ŞİRİNXBABA DA ÖYLEDİR ONU HEP SAVUNUR BERABER TAKILIYORLAR BUNLARIN ÖNCE Kİ İSİMLER DORLEOXLEANORDO ŞİMDİKİSİ ŞİRİNXBABA DİĞER DORLEOX Tİ TAM OALRAK HATIRLAMIYORUM ORADAKİ İSİMLERİNİ ŞİMDİ ÖRGÜLÜŞİRİN OALRAK DĞEİŞTİLER DAHA NASIL AÇIKLARIM BİLMEM BUNLARA GÜVENMEYİN ALIŞ VERİŞ ETMEYİN ALLAH HAKKI İÇİN SÖYLÜYORUM HATTA ÖLEN DEDEMİN ÜSTÜNE YEMİN EDERİM Kİ ARKADAŞLAR BUNLAR SAHTEKAR ÖZELLİKLER ÖRGÜLÜŞİRİN ADLI BÜLEN ERSOY BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ KUSURA BAKMAYIN RAHATSIZ ETTİM KONU MCERDEM OLUNCA İNSAN DAYANAMIYOR YAPILAN HAKSIZLIGI YEDİREMİYORUM İNANIN 60 M O ZMN ÇOK ZOR TOPLADIM GERÇEKTEN BORÇ HARÇ ALDIM TOPLADIM YAPTIGI REZİLLİK TİR SAYGILAR LA

MCERDEM SENİ SEVEN KARDEŞİN ?
>>>__N£xTxR£İS__<<<

__N£xTx__
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Adalet açısından üçüncü saniyede büyü falan atılmaz. iki tarafta 100 olduğunu görür görmez vs başlar. Kafanızdan kural uydurmayın artık.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön