Selamlar...ÖRGÜLÜŞİRİN isimli arkadasımız DÖNEK olup , kız karaktere cok güzel büründügünü bir kez daha kanıtladı... Ben erkekligimden utanıyorum ! Bölgeden bana atar yaptı , 1 hafta önce ZamanxYİNGG in hakemliginde ws yi 3*1 kazanmıştım , sen kimsin beni kesiceksin dedi ! Tamam gel yine keseyim dedim .
İlk ws 77 can gibi cok rahat bir skorla kestim .... Fakat dikkatinizi cekmek istedigim konu 77 can degil. Ws den sonra eli saymam sana hiç vurmadım ben dedi. DİKKATLİ BAKIYORUZ , BENİM KUTUP SANİYEME . ÖRGÜLÜŞİRİN KONS ACIP DALDI VE KUTUP ACTIM , ÖRGÜLÜNÜN KUDRETİ 60 KÜSÜR BENİM 50 KÜSÜR . 60 KÜSÜR KUDRET HİÇ DALMADAN MI GİTTİ MERAK EDİYORUM ? FOTOGRAFTA KRİTİK ! YAZISINI GÖREBİLİRSİNİZ . O KRİTİK 4100 GİBİ BİR RAKAM OLACAGI İÇİN CAN FARKINDAN DUR DUR DEDİ . FAKAT WS HAKEMİ OTTOMANXSOLDİER'Dİ . KESTİKTEN SONRA DEWAM KARARI VERDİ ! Buyrun gözlerinizle görün...
2. fotoğraf ! Burda Örgülüşirin ile birlikte gelen İnfazteam 1 el önceki ws de hakemlik etmiş ve 3 ten geriye saymıştı . Örgülüşirin bu elde beni 3 canla kesmeyi başardı we ws 1*1 oldu . ws ye baslamak için ws yerine geldim . say infaz dedim . Gelir gelmez örgülü bana buz atmıştı . İNFAZ SAY YAZDIGIMI SOHBET BÖLÜMÜNDE GÖREBİLİRSİNİZ . Meğersem lag olmuş infazteam bende gözüküyor fakat öldügüm için orada degilmiş . Örgülüşirine 1 büyü atmadım ve bana 10 canım kalana kadar vurdu . CANIM 10 OLANA KADAR VURDUGUNU 2. FOTODA CANIMIN 93 OLUSUNDAN , YANİ AZALMIŞ OLMASINDAN GÖREBİLİRİZ... 2*1 dedi ! Gercekten rezalet... Fotograflar açık !
BU FOTOĞRAFA DİKKAT CEKMEK İSTİYORUM . BÜYÜCÜ WS SİNDEN İYİ ANLAYAN ARKADASLAR BİLİRKİ BÜYÜCÜNÜN CANI 3 İLA 4 SANİYE ARASINDA DOLAR VE BÜYÜ ATIPTA DOLDUGUNDA BASLAR DENİLEN WS LERDE 3. SANİYEDE BÜYÜ ATILIR ( BÜYÜCÜNÜN CANI DOLMAMIŞ OLUR ) BÜYÜ HEDEFE ULASANA KADAR BÜYÜCÜNÜN CANI DOLAR . BU TAKTİK ÖZELLİKLE KONS ACILDIGINDA KUTUP ACAN BÜYÜCÜYE KARSI OTURARAK KULLANILIR . BEN BU TAKTİGİ ÖRGÜLÜŞİRİN'E KARSI UYGULADIM . 2 BÜYÜ ATTIM KRİTİKTİ 40 CANI KALDI VE DUR DEDİ . TAMAM EYW DEDİM DURDUM KESMEDİM . ÖYLE OLMAZ CANIM DOLMADAN DALMA DEDİ . PEKİ TAMAM DEDİM . VE DİĞER EL AYNI ŞEYİ ÖRGÜLÜŞİRİN YAPTI , 2 BÜYÜ ATIP ZİHİN ATTI BEN ONA 1 BÜYÜ BİLE ATMAMIŞTIM CÜNKÜ CANIM 93 KEN ÜZERİMDEKİ BÜYÜ İŞARETİNİ GÖRÜNCE HATTA ÖRGÜLÜYE SIRTIMI DÖNDÜM 1 ADIM GERİ GİTTİM . ÖLDÜGÜMDE NE TARAFA DOGRU YATTIGIMA BAKARAK GERİYE KACTIGIMI ANLAYABİLİRSİNİZ . ZİHİNDEYKEN YAZDIGIM YAZILARDAN 1 EL ÖNCEKİ WS DE ÖRGÜLÜNÜN İTİRAZ ETTİGİNİ ANLAYABİLİRSİNİZ... KUDRETİME , BÜYÜ SANİYELERİME VE ÖRGÜLÜNÜN CAN + KUDRET ORANLARINA BAKARSANIZ 1 BÜYÜ DAHİ ATMADIGIMI ANLAYABİLİRSİNİZ . FAKAT BUNUDA 3*1 OLARAK SAYDI !
Birde bölgeden 100 canla kestim , at foruma foto bekliyorum gibisinden konusuyor... Erkek olupta Kız char acan bir arkadastan fazlası beklenmezdi , ws atarak hatayı ben ettim . Siz etmeyin , kolay gelsin....
100 canla kestim dikkat et meditasyonun açık vs ye hazırlanmışsın vslere erken başladın diye ilk ws de bıraktım sana vurmadım evet büyücüden anlayan arkadaş erdemin açıklamı bu şekilde: canın 90 iken büyü atar büyü yoldayken canın 100lenirmiş ben sana büyü atcam karakterim 90 canla ayağa kalkacak bu kadar kolpa yapma bugün 3*1 nasıl yendiysem tebrik azıcık gururun olsun.Ben inkar etmiyorumki erkek olduğumu meran biliyor.Karakterimin bayan olmasının sebebide nişanlımla beraber kullanıyoruz
Rakip bile olsa insanda azıcık haysiyet olur konuyu açan kişi. Saygı sınırları içerisinde düello yapılır, sonucunda yenen ve yenilen iki tarafta birbirini tebrik eder bunu bile yapamıyorsan bazı şeylerden nasibini almamışsın demektir.
Bu güne kadar bu sunucuda benden daha fazla ws atan varsa buyursun söylesin . Kiminle ws attıysam tebrikleşmiş , helalleşmişimdir . Kral , Ghost gibi parazitler hariç tabiki . Benim gözüm yenmek veya yenilmekte degil . 1. olarak ws parasına degil , 2. olarak benim tüm iddaam savaşçıda büyücüde egleniyorum . Fakat bu arkadas degil ws atmak düzenbazlıgı bile beceremiyor . Benim 1 elim meteoritte ise diger elim Print Screen dedir herşeyin fotosunu alacagımı ve bölgeden atıp tutanların agzının payını verecegimi anlamamıs heralde... Fotograflar acık , ws atacagınız adamı iyi seçin
Lütfen başka bir oyuncuyu kırıcı veya hakaret içerikli konular açmaktan sakınınız.
Aksi takdirde açılan konulara ve konuyu açanlara moderasyon uygulamak zorunda kalıyoruz.