Pasaxcaptagon yazdı:şifalardan biri 15 büyü bozma yapmalı onu atlamışsın , yoksa hiç bi boss u rahat kesemezsin özellikle gbmx i
2. şifacı için bb 15 puan demiş yol svaşçıcı ve gbx için şart 15 bb
buz elektrk girilio iyi demişsin ama fiziksel buz daha çok tercih ediliyor YasinKocamanca kardeşm
vede asit saldırısı demişsin bu asit saldırısı sadece 3 sn falandeğilmi etkisi yani yol savaşçının nasıl engel oluncak can basmasına bu kısmı daha çk bilgin varsa açıklarsan ii olr
Merhaba Kardeşim
Eleketirk tercih ettirmenin sebebi cevirrken elektrik büyüsü genelde 3 kat etki ile vurur buda hiddet almasına yararlı fakat fizikselin bir yararı daha var MAKİNELERİ KESERKEN meteorit krtik vurduğu taktirde makinenin zırhı %20 düşürür bu sayede savaşçı daha iyi vurabilir fakat makine için değmez diye düşündüm ama fizikselde girilebilir tabi o kişinin tercihi asit saldırısına gelirsek sürekli atmayacak tabi ayının kanatmadığı oluyor bazen kutup a giriyor vb durumlarda acil oalrak atılabilir önlenebilir
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Öncelikle şunu belirteyim. Şifa Çemberi tüm grup için ölümcül olabilir çünkü Taarruzların hiddet oranı çok azdır . Direk şifacılara yönlenir. Denedim ve böyle oldu..
Bu durumu lehine kullanana şifacılar var bildiğiniz gibi çemberltiaş herkesin giripte yapabileceği bölge değil
Pasaxcaptagon yazdı:şifalardan biri 15 büyü bozma yapmalı onu atlamışsın , yoksa hiç bi boss u rahat kesemezsin özellikle gbmx i
buz elektrk girilio iyi demişsin ama fiziksel buz daha çok tercih ediliyor YasinKocamanca kardeşm
vede asit saldırısı demişsin bu asit saldırısı sadece 3 sn falandeğilmi etkisi yani yol savaşçının nasıl engel oluncak can basmasına bu kısmı daha çk bilgin varsa açıklarsan ii olr
Merhaba Kardeşim
Eleketirk tercih ettirmenin sebebi cevirrken elektrik büyüsü genelde 3 kat etki ile vurur buda hiddet almasına yararlı fakat fizikselin bir yararı daha var MAKİNELERİ KESERKEN meteorit krtik vurduğu taktirde makinenin zırhı %20 düşürür bu sayede savaşçı daha iyi vurabilir fakat makine için değmez diye düşündüm ama fizikselde girilebilir tabi o kişinin tercihi asit saldırısına gelirsek sürekli atmayacak tabi ayının kanatmadığı oluyor bazen kutup a giriyor vb durumlarda acil oalrak atılabilir önlenebilir
teşekkür ettim kardeşm asit saldırısı gereksiz gibi diğer bilgi direnç kırma oldugu sürece güzel kritik zırh ile savaşçının vurması zor bi özellk zatn robotlar hızlı gidio pervane var mübarek uçuolar
yazı düzeltilmiş kardeşim 15 bb yazmıyodu ilk okuduğumda
Rehber çemberli yeni geldi millet yeni yeni kesmeye başladı zamanla çözerler.Oyunu bilmeyen giremez zaten çemberliye senin görevin oyuna yeni katılan arkadaşlara yardımcı olmak öyle değil mi. Agahın orda oyuna baslayıpta Agahı arayan adamlar var sen bunlara yardım et...
Owyeah yazdı:Rehber çemberli yeni geldi millet yeni yeni kesmeye başladı zamanla çözerler.Oyunu bilmeyen giremez zaten çemberliye senin görevin oyuna yeni katılan arkadaşlara yardımcı olmak öyle değil mi. Agahın orda oyuna baslayıpta Agahı arayan adamlar var sen bunlara yardım et...
Rehber olup olmamla bu yazdıklarımın bir alakası yok ayrıca kime ne zaman ne konuda yardım edeceğimiz bize kalmış
Owyeah yazdı:Rehber çemberli yeni geldi millet yeni yeni kesmeye başladı zamanla çözerler.Oyunu bilmeyen giremez zaten çemberliye senin görevin oyuna yeni katılan arkadaşlara yardımcı olmak öyle değil mi. Agahın orda oyuna baslayıpta Agahı arayan adamlar var sen bunlara yardım et...
Rehber olup olmamla bu yazdıklarımın bir alakası yok ayrıca kime ne zaman ne konuda yardım edeceğimiz bize kalmış
Takıl o zaman kafana göre aslında söyleyecek çok şeyim var ama konu uzayıp harap olmasın. Yapmışsın bişiler Adamlar bilgilensin bari.
3 büyü 1şifa 1 tank 1 ofans
ofans 15 ayılı
büyüler 15 kutuplu farklı hasarları olacak
şifa 15 bb lı ve max seti çantada olsun GBM70 için
tank maraton ayak ve gözlüklü
yol savaşçısı kes ve çık
ilerisini bilmiyorum ama buraya kadar çok güzel bir dizilim ve seri
Saygılar
İyi,güzel,hoş demişsinde..
Şifacılar neden dirençleri paylaşıyor anlamadım burda yapılması gereken 1 şifa direnclere vericek diğer şifada çember ve büyü bozmaya vericek boşuna ayrı ayrı açmalarına gerek yok