::::ÇEMBERLİTAŞ YETENEKLER KESİM TAKTİKLERİ :::

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: ::::ÇEMBERLİTAŞ YETENEKLER KESİM TAKTİKLERİ :::

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Aslanbambam yazdı:
Pasaxcaptagon yazdı:şifalardan biri 15 büyü bozma yapmalı onu atlamışsın , yoksa hiç bi boss u rahat kesemezsin özellikle gbmx i
2. şifacı için bb 15 puan demiş yol svaşçıcı ve gbx için şart 15 bb
buz elektrk girilio iyi demişsin ama fiziksel buz daha çok tercih ediliyor YasinKocamanca kardeşm
vede asit saldırısı demişsin bu asit saldırısı sadece 3 sn falandeğilmi etkisi yani yol savaşçının nasıl engel oluncak can basmasına bu kısmı daha çk bilgin varsa açıklarsan ii olr
Merhaba Kardeşim

Eleketirk tercih ettirmenin sebebi cevirrken elektrik büyüsü genelde 3 kat etki ile vurur buda hiddet almasına yararlı fakat fizikselin bir yararı daha var MAKİNELERİ KESERKEN meteorit krtik vurduğu taktirde makinenin zırhı %20 düşürür bu sayede savaşçı daha iyi vurabilir fakat makine için değmez diye düşündüm ama fizikselde girilebilir tabi o kişinin tercihi asit saldırısına gelirsek sürekli atmayacak tabi ayının kanatmadığı oluyor bazen kutup a giriyor vb durumlarda acil oalrak atılabilir önlenebilir
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Öncelikle şunu belirteyim. Şifa Çemberi tüm grup için ölümcül olabilir çünkü Taarruzların hiddet oranı çok azdır . Direk şifacılara yönlenir. Denedim ve böyle oldu..
Bu durumu lehine kullanana şifacılar var bildiğiniz gibi çemberltiaş herkesin giripte yapabileceği bölge değil :)
Yasin KOCAMANCA

SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Yeni olan bölge taktiklerini genelde çoğu lonca saklı tutar. Bilgiyi kullanırsan ilerlersin, paylaşırsan efsane olursun.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

YasinKocamanca yazdı:
Aslanbambam yazdı:
Pasaxcaptagon yazdı:şifalardan biri 15 büyü bozma yapmalı onu atlamışsın , yoksa hiç bi boss u rahat kesemezsin özellikle gbmx i
buz elektrk girilio iyi demişsin ama fiziksel buz daha çok tercih ediliyor YasinKocamanca kardeşm
vede asit saldırısı demişsin bu asit saldırısı sadece 3 sn falandeğilmi etkisi yani yol savaşçının nasıl engel oluncak can basmasına bu kısmı daha çk bilgin varsa açıklarsan ii olr
Merhaba Kardeşim

Eleketirk tercih ettirmenin sebebi cevirrken elektrik büyüsü genelde 3 kat etki ile vurur buda hiddet almasına yararlı fakat fizikselin bir yararı daha var MAKİNELERİ KESERKEN meteorit krtik vurduğu taktirde makinenin zırhı %20 düşürür bu sayede savaşçı daha iyi vurabilir fakat makine için değmez diye düşündüm ama fizikselde girilebilir tabi o kişinin tercihi asit saldırısına gelirsek sürekli atmayacak tabi ayının kanatmadığı oluyor bazen kutup a giriyor vb durumlarda acil oalrak atılabilir önlenebilir

teşekkür ettim kardeşm asit saldırısı gereksiz gibi diğer bilgi direnç kırma oldugu sürece güzel kritik zırh ile savaşçının vurması zor bi özellk zatn robotlar hızlı gidio :) pervane var mübarek uçuolar :D
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Pasaxcaptagon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Pasaxcaptagon »

Aslanbambam yazdı:
yazı düzeltilmiş kardeşim 15 bb yazmıyodu ilk okuduğumda
...| Paşaxcaptagon |...
... | Paşaxarnavut |...
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

Rehber çemberli yeni geldi millet yeni yeni kesmeye başladı zamanla çözerler.Oyunu bilmeyen giremez zaten çemberliye senin görevin oyuna yeni katılan arkadaşlara yardımcı olmak öyle değil mi. Agahın orda oyuna baslayıpta Agahı arayan adamlar var sen bunlara yardım et...
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Owyeah yazdı:Rehber çemberli yeni geldi millet yeni yeni kesmeye başladı zamanla çözerler.Oyunu bilmeyen giremez zaten çemberliye senin görevin oyuna yeni katılan arkadaşlara yardımcı olmak öyle değil mi. Agahın orda oyuna baslayıpta Agahı arayan adamlar var sen bunlara yardım et...
Rehber olup olmamla bu yazdıklarımın bir alakası yok ayrıca kime ne zaman ne konuda yardım edeceğimiz bize kalmış :)
Yasin KOCAMANCA

Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

YasinKocamanca yazdı:
Owyeah yazdı:Rehber çemberli yeni geldi millet yeni yeni kesmeye başladı zamanla çözerler.Oyunu bilmeyen giremez zaten çemberliye senin görevin oyuna yeni katılan arkadaşlara yardımcı olmak öyle değil mi. Agahın orda oyuna baslayıpta Agahı arayan adamlar var sen bunlara yardım et...
Rehber olup olmamla bu yazdıklarımın bir alakası yok ayrıca kime ne zaman ne konuda yardım edeceğimiz bize kalmış :)
Takıl o zaman kafana göre aslında söyleyecek çok şeyim var ama konu uzayıp harap olmasın. Yapmışsın bişiler Adamlar bilgilensin bari.
Bir çarım bilem yok :(
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

3 büyü 1şifa 1 tank 1 ofans
ofans 15 ayılı
büyüler 15 kutuplu farklı hasarları olacak
şifa 15 bb lı ve max seti çantada olsun GBM70 için
tank maraton ayak ve gözlüklü
yol savaşçısı kes ve çık
ilerisini bilmiyorum ama buraya kadar çok güzel bir dizilim ve seri
Saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Rebornthebest
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rebornthebest »

İyi,güzel,hoş demişsinde..
Şifacılar neden dirençleri paylaşıyor anlamadım burda yapılması gereken 1 şifa direnclere vericek diğer şifada çember ve büyü bozmaya vericek boşuna ayrı ayrı açmalarına gerek yok
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST

“Genel Etkileşim” sayfasına dön