Böyle insanlar olduktan sonra, 7/24 oyunda olduklarından sonra, Biz o bölgelere giremedikten sonra. O zırhlar benim için ÇÖPtür. Bu nedenle gösteriş meraklıları istedikleri kadar yansıtsınlar, bu konunun daha çok uzamamasından yanayım; çünkü daha da uzaması sonucu konu kilitlenebilir...
Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
" Ne olursan ol yine de gel; ama artiz'e yer yoK (; "
Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Re: Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:xxDAVUT yazdı:Böyle Bir konu açtığım İçin Yorum yazmadan beni ikaz etmeden beni forumdan uzaklaştıran o şahsın kim olduğunu biliyorum"xDAVUT " adlı forum üyeliğimden çok yetkili kişiyi deşifre ettim by yönetici
Eceli Olduğum Bir GM Gibi Seninde Ecelin Olurum BENİ uzaklaştıran şahıs yönetici...
Üyeliğimi Uzaktaştıran Yöneticinin Kim olduğunu biliyorum ve En Kısa Zamanda Destekten İletişim Sağlayacağım bu kişinin Uzaklaştırılması için ,,,
saygılar MAHKUMII

- OoOcHaTLaqOoO
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Kardeş isteyen istediğini yapsın evet ama herşeyin bir adabı vardır yani. Bir zırh düşürdü diye insanlıktan çıkmanın bir manası yok. Sonuçta bu oyunu isteyen herkes oynayabilir. Bazı insanların kendilerine gelmeleri gerekiyor. Bu bir oyun, bunu bu kadar abartıp kişilikleri zedelemeye gerek yok. Nitekim konuyu açan arkadaşta bence böyle düşünüyor.Buqrahan yazdı:Böyle insanlar olduktan sonra, 7/24 oyunda olduklarından sonra, Biz o bölgelere giremedikten sonra. O zırhlar benim için ÇÖPtür. Bu nedenle gösteriş meraklıları istedikleri kadar yansıtsınlar, bu konunun daha çok uzamamasından yanayım; çünkü daha da uzaması sonucu konu kilitlenebilir...
Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
" Ne olursan ol yine de gel; ama artiz'e yer yoK (; "

- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
İyide kardeşim sizde foruma konu açıp zırh ayakkabı düşürenleri foruma koyuyorsunuz,ama bu eleştirdiğin kişiler arasında sende varsan onu bilemicem.xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Kendimize Gelelim Arkadaşlar bu bir oyun. Fazla abartmamak lazım. Dışarıda hayat var , İnsanlar Var. Gerçekler Var. Herşey oyun değil. GENELLEME KONUŞUYORUM.
Neyse Sözü Fazla Abartmak istemiyorum.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

PROF un yazıdığını okumamışsın sanırımKronik35 yazdı:İyide kardeşim sizde foruma konu açıp zırh ayakkabı düşürenleri foruma koyuyorsunuz,ama bu eleştirdiğin kişiler arasında sende varsan onu bilemicem.xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Kendimize Gelelim Arkadaşlar bu bir oyun. Fazla abartmamak lazım. Dışarıda hayat var , İnsanlar Var. Gerçekler Var. Herşey oyun değil. GENELLEME KONUŞUYORUM.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
SayGıLaRıMLa, RoHaT HoZaN
Doğunun Parisi AMED

Doğunun Parisi AMED

- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Ben Koymuş muyum . Veya Bizim Arkadaşlar Zırhı Yansıtıp " ADAM OLUN" Kelimesini Kullanmış mı ?Kronik35 yazdı:İyide kardeşim sizde foruma konu açıp zırh ayakkabı düşürenleri foruma koyuyorsunuz,ama bu eleştirdiğin kişiler arasında sende varsan onu bilemicem.xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
xDAVUT yazdı:Ben Koymuş muyum . Veya Bizim Arkadaşlar Zırhı Yansıtıp " ADAM OLUN" Kelimesini Kullanmış mı ?Kronik35 yazdı:İyide kardeşim sizde foruma konu açıp zırh ayakkabı düşürenleri foruma koyuyorsunuz,ama bu eleştirdiğin kişiler arasında sende varsan onu bilemicem.xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
Adam olun kelimesini şakavari olarak kullandı.Bunu bizede söyledi,ayrıca justine yani volkan abide bu konuya açıklık getirdi.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!