Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !

Mesaj gönderen xDAVUT »

Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Kendimize Gelelim Arkadaşlar bu bir oyun. Fazla abartmamak lazım. Dışarıda hayat var , İnsanlar Var. Gerçekler Var. Herşey oyun değil. GENELLEME KONUŞUYORUM.

Neyse Sözü Fazla Abartmak istemiyorum.

Saygılar Sevgiler...

MaHKuMII
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
MkaKARATOPRAK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !

Mesaj gönderen MkaKARATOPRAK »

Davut'um Fazla içlenmişsin ve birisi senin damarına basmış belli ki :) Bak kendinde söylüyorsun Bu bir oyun bu kadar stres yapıp canını sıkma. Herkes bu oyun için emek veriyorsa bir nebze olsun övünmekte hakkıdır. Övünmek ve övülmek insanın egosunu gıdıklar :) ve her insanın buna ihtiyacı vardır. ADAM OLUN İbaresini kullanan "Deli Gobel" kimdir bilmiyorum ama ona çok demişler belliki o kelimeyi onunda bilinç altında yer etmiş alakasız bir durumda ADAM OLUn demiş :)
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen streetart34 »

xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Kendimize Gelelim Arkadaşlar bu bir oyun. Fazla abartmamak lazım. Dışarıda hayat var , İnsanlar Var. Gerçekler Var. Herşey oyun değil. GENELLEME KONUŞUYORUM.

Saygılar Sevgiler...

MaHKuMII
Doğru söylüyorsun kardeşim. Oyunla gerçeği karıştıran ve zaman zaman oyunu gerçeğin ta kendisi sanan insanlar dolu. Gerçek hayatta baltaya sap olamamış,öğrenciyse okulunda başarılı olamamış,çalışan biriyse güzel mesleği tutturamamış insanlar dolu ve bunun acısını oyunda kendini tatmin ederek çıkartmaya çalışıyorlar. Ne olacak yani sen Transformatör veya Bıçak Sırtı zırh düşürünce ? Bu seni hayatında başarılı yapabilecek mi veya seni iyi bir mevkiye sürükleyecek mi ? Bu oyunun da sonu olacağını kabullenemeyen insanlar var. 3-5 sene sonra bu oyun kapandığı zaman tekrar o basit ve amaçsız hayatlarına geri döneceklerdir eminim.
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Çok haklısın kardeşim GÖRMEMİŞİN ZIRHI OLMUŞ misaline döndü bu olaylar...Ama itemle adam olunmaz ki bunu öğrenemediler hala ;)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ReDsKuLL »

xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.

Saygılar Sevgiler...

MaHKuMII
Haklısın. Okullar kapandı veledler çoğaldı sen anla..!
İt Ulur Birbirini Bulur..

Resim
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Davut kardeşim döktürmüşsün be içimdekilerin hepsini bir bir anlatmıssın resmen. Örnek vereyim ben hem çalışan hemde üniversitede okuyan biriyim zamanım olursa giriyorum zaten onlarda da düşmüyor bile bir şey o sebepden ezik olabiliyoruz hatta :) Oysa bilinmiyor ki asosyal insanların oyuna daha az veya hiç zaman ayıramadığını, Siz o zırhları vesaire başka birşeyleri düşüre durun o sıra bizler reel hayatta eğleneduralım. ;) Yönetim kısmında ise bir şey söylememe bile gerek yok oyunun bütün karışıklıklarından haberim var kim nasıl ney ve neyle ne oluyor bunlarıda çok iyi biliyorum. Şuan bu konular ile ilgili yazabileceğim o kadar çok kelimeler var ki, ama uzatmanın bir alemi yok diyorum. Davut kardeşimede duygularını bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not; SOVE nin imzası vardı bir tane " SÜPER MARİO'da bir oyundur, İKV'de. " ne kadar güzel söylemiş değilmi, bunuda aklımızdan çıkarmamak gerek ;)

RapisMyLifee
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
Rxticey
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sadece RON

Mesaj gönderen Rxticey »

İnsanın kendi kendisini eleştirmeside bir başarıdır !!!
viewtopic.php?f=22&t=66955
viewtopic.php?f=22&t=66613
viewtopic.php?f=22&t=66038

TİCEY
Resim

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

viewtopic.php?f=46&t=66614

sanırım bunlar konu dışı oluyor.
keşke

1 temmuz 2012.
oLiweKs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen oLiweKs »

Rxticey yazdı:İnsanın kendi kendisini eleştirmeside bir başarıdır !!!
viewtopic.php?f=22&t=66613
viewtopic.php?f=22&t=66038

TİCEY
Beyin Bedava Ali Cim Geri Kalan Herşey İçin İKV Dükkan =)
Resim

Mori xDeaTHSooNx
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Gösteriş,egoistlik,ukalalık...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön