Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Kendimize Gelelim Arkadaşlar bu bir oyun. Fazla abartmamak lazım. Dışarıda hayat var , İnsanlar Var. Gerçekler Var. Herşey oyun değil. GENELLEME KONUŞUYORUM.
Neyse Sözü Fazla Abartmak istemiyorum.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- MkaKARATOPRAK
- Salgın Koruyucusu
Re: Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !
Davut'um Fazla içlenmişsin ve birisi senin damarına basmış belli ki
Bak kendinde söylüyorsun Bu bir oyun bu kadar stres yapıp canını sıkma. Herkes bu oyun için emek veriyorsa bir nebze olsun övünmekte hakkıdır. Övünmek ve övülmek insanın egosunu gıdıklar
ve her insanın buna ihtiyacı vardır. ADAM OLUN İbaresini kullanan "Deli Gobel" kimdir bilmiyorum ama ona çok demişler belliki o kelimeyi onunda bilinç altında yer etmiş alakasız bir durumda ADAM OLUn demiş 
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Doğru söylüyorsun kardeşim. Oyunla gerçeği karıştıran ve zaman zaman oyunu gerçeğin ta kendisi sanan insanlar dolu. Gerçek hayatta baltaya sap olamamış,öğrenciyse okulunda başarılı olamamış,çalışan biriyse güzel mesleği tutturamamış insanlar dolu ve bunun acısını oyunda kendini tatmin ederek çıkartmaya çalışıyorlar. Ne olacak yani sen Transformatör veya Bıçak Sırtı zırh düşürünce ? Bu seni hayatında başarılı yapabilecek mi veya seni iyi bir mevkiye sürükleyecek mi ? Bu oyunun da sonu olacağını kabullenemeyen insanlar var. 3-5 sene sonra bu oyun kapandığı zaman tekrar o basit ve amaçsız hayatlarına geri döneceklerdir eminim.xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Kendimize Gelelim Arkadaşlar bu bir oyun. Fazla abartmamak lazım. Dışarıda hayat var , İnsanlar Var. Gerçekler Var. Herşey oyun değil. GENELLEME KONUŞUYORUM.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Çok haklısın kardeşim GÖRMEMİŞİN ZIRHI OLMUŞ misaline döndü bu olaylar...Ama itemle adam olunmaz ki bunu öğrenemediler hala 
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Haklısın. Okullar kapandı veledler çoğaldı sen anla..!xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
İt Ulur Birbirini Bulur..

-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Davut kardeşim döktürmüşsün be içimdekilerin hepsini bir bir anlatmıssın resmen. Örnek vereyim ben hem çalışan hemde üniversitede okuyan biriyim zamanım olursa giriyorum zaten onlarda da düşmüyor bile bir şey o sebepden ezik olabiliyoruz hatta
Oysa bilinmiyor ki asosyal insanların oyuna daha az veya hiç zaman ayıramadığını, Siz o zırhları vesaire başka birşeyleri düşüre durun o sıra bizler reel hayatta eğleneduralım.
Yönetim kısmında ise bir şey söylememe bile gerek yok oyunun bütün karışıklıklarından haberim var kim nasıl ney ve neyle ne oluyor bunlarıda çok iyi biliyorum. Şuan bu konular ile ilgili yazabileceğim o kadar çok kelimeler var ki, ama uzatmanın bir alemi yok diyorum. Davut kardeşimede duygularını bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not; SOVE nin imzası vardı bir tane " SÜPER MARİO'da bir oyundur, İKV'de. " ne kadar güzel söylemiş değilmi, bunuda aklımızdan çıkarmamak gerek
RapisMyLifee
Not; SOVE nin imzası vardı bir tane " SÜPER MARİO'da bir oyundur, İKV'de. " ne kadar güzel söylemiş değilmi, bunuda aklımızdan çıkarmamak gerek
RapisMyLifee
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- Rxticey
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Sadece RON
İnsanın kendi kendisini eleştirmeside bir başarıdır !!!
viewtopic.php?f=22&t=66955
viewtopic.php?f=22&t=66613
viewtopic.php?f=22&t=66038
TİCEY
TİCEY

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Beyin Bedava Ali Cim Geri Kalan Herşey İçin İKV DükkanRxticey yazdı:İnsanın kendi kendisini eleştirmeside bir başarıdır !!!
TİCEY

Mori xDeaTHSooNx
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Gösteriş,egoistlik,ukalalık...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM