MeRoqLu mu o kim :S göksel kardeşimle bi alakası yoktur o çarın ilk defa senden duydum tayfunXxTayfunxX yazdı:bu Göksel MeRoqLu Adlı çarın Sahibimi ?
ŞeHRiNaZiZLeRi
-
llGaKGoSll
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: ŞeHRiNaZiZLeRi
[/i][/b]
BENCEDE BI ALAKASI YOK CUNKU GOKSELE KACTANE CARIMI EMANET ETDIM HIC BIRINDE BI YAMUKLUK OLMADI...llGaKGoSll yazdı:[/i][/b]MeRoqLu mu o kim :S göksel kardeşimle bi alakası yoktur o çarın ilk defa senden duydum tayfunXxTayfunxX yazdı:bu Göksel MeRoqLu Adlı çarın Sahibimi ?
EYW kardeşlerim Ben ne yapım ne edip bu carı aktaracagım destekle bi iletişime geçim :SELAZIGLI yazdı:BENCEDE BI ALAKASI YOK CUNKU GOKSELE KACTANE CARIMI EMANET ETDIM HIC BIRINDE BI YAMUKLUK OLMADI...llGaKGoSll yazdı:[/i][/b]MeRoqLu mu o kim :S göksel kardeşimle bi alakası yoktur o çarın ilk defa senden duydum tayfunXxTayfunxX yazdı:bu Göksel MeRoqLu Adlı çarın Sahibimi ?
HARPUTLU
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
aYNEN KARDESIM GEC GECHARPUTLU yazdı:EYW kardeşlerim Ben ne yapım ne edip bu carı aktaracagım destekle bi iletişime geçim :SELAZIGLI yazdı:BENCEDE BI ALAKASI YOK CUNKU GOKSELE KACTANE CARIMI EMANET ETDIM HIC BIRINDE BI YAMUKLUK OLMADI...llGaKGoSll yazdı:[/i][/b]MeRoqLu mu o kim :S göksel kardeşimle bi alakası yoktur o çarın ilk defa senden duydum tayfunXxTayfunxX yazdı:bu Göksel MeRoqLu Adlı çarın Sahibimi ?
BENDE ugraşıyorum şuan Destek te FEAlan BAKIM cEVAP gelicekmİ..
BEN O ARKADASIDA SUÇMALAMIYORUM KI ÇAR GELMEDİ HATA DA OLMUŞ OLABİLİR DESTEKTE UGRAŞIYORUM SUAN BEN kİMSEYİ suçlamıyorum.
eyw Kardeşim :!:
HARPUTLU
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
benı dolandıran Goksel ıtıydı
Ejder malzemelerimi çalmıstı ıt onu sandım kusura bakma. bu arada geçmiş oLsun..
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Yok Beni tanıyan tanır Bu arada sağolun arkadaşlar MeRoqLu nu sadece oyunda görmüşlüğüm vardır .. :!:
HARPUTLU
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM