Ağla yürekli çocuk. Hadi len erkek adam ağlamaz. Nere oğlum. Bak bende seninle yeni tanıştım ama sevdim seni kerata. 3 ay sonra grşmeyelim 3 ay içinde de görüşelim canımcım. Hadi yaradana emanetsin.Sercann yazdı:Duygulandırdınız beni lan !Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İnşallah arada skype'ye girebilme ihtimalim olur da
telefonum çoğu zaman açık olacaktır.Sevgilerle
Sircann , RebeLsxSeRCaN'dan Veda
Re: Sircann , RebeLsxSeRCaN'dan Veda

aLpoS
xScHooLBoyx
- TerBiYeCii
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Sercan Kardesim Ceyhun ben seninle fazla olmadi tanisali ama gercekten iyi birisin yoklugun beli olcaktir Real hayatinda Her sey gönlünce olsun insallah Kendine cok iyi bak dostum ....
StyLxMaRJinaL
StyLxMaRJinaL
нєя нαккıм ѕαкLı∂ıя®
|l|lllll|lll||ll||lll ©
³³°¹³²¹³ °¹²
© σяigiиαL ρяσfiLe ®
BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.
|l|lllll|lll||ll||lll ©
³³°¹³²¹³ °¹²
© σяigiиαL ρяσfiLe ®
BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sercann yazdı:Bir kaç sorunlardan dolayı oyunu bırakıyorum fazla söze gerek yok hakkım varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin.Birine borcum var ise bana ulaşmasını isterim bi şekilde ödemeye çalışırım.İyi Oyunlar.İyi Forumlar.
05073373240 telefon numaram ulaşmak isteyenler için.
herşey hakkınca diledigin gibi olur numaranı aldım ve mesaj attım kendimi tanıtan senle oyunda da olsa kısa süreli sohbetlerimiz konusmalarımız olmustur senı tanıdıma mutluyum çünkü iyi bi arkadaşım oldu biliyorsun bende ara verdim oyuna dön çabuck özletme arkadaşlarını:(
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

döncem kardeşim döncem 3 ay sonraserserixemree yazdı:Sercann yazdı:Bir kaç sorunlardan dolayı oyunu bırakıyorum fazla söze gerek yok hakkım varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin.Birine borcum var ise bana ulaşmasını isterim bi şekilde ödemeye çalışırım.İyi Oyunlar.İyi Forumlar.
05073373240 telefon numaram ulaşmak isteyenler için.
herşey hakkınca diledigin gibi olur numaranı aldım ve mesaj attım kendimi tanıtan senle oyunda da olsa kısa süreli sohbetlerimiz konusmalarımız olmustur senı tanıdıma mutluyum çünkü iyi bi arkadaşım oldu biliyorsun bende ara verdim oyuna dön çabuck özletme arkadaşlarını:(
kardeşim benden iyi olma ama sizlerde iyi birisinizTerBiYeCii yazdı:Sercan Kardesim Ceyhun ben seninle fazla olmadi tanisali ama gercekten iyi birisin yoklugun beli olcaktir Real hayatinda Her sey gönlünce olsun insallah Kendine cok iyi bak dostum ....
StyLxMaRJinaL
Olur tabi balım ne demekRuTkaYx yazdı:Ağla yürekli çocuk. Hadi len erkek adam ağlamaz. Nere oğlum. Bak bende seninle yeni tanıştım ama sevdim seni kerata. 3 ay sonra grşmeyelim 3 ay içinde de görüşelim canımcım. Hadi yaradana emanetsin.Sercann yazdı:Duygulandırdınız beni lan !Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İnşallah arada skype'ye girebilme ihtimalim olur da
telefonum çoğu zaman açık olacaktır.Sevgilerle
![]()
RebeLsxSeRCaN Yeni İsmiyle 
yolun açık olsun hersey gonlunce olsun kardes
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
NaSiHatt yazdı:Selametle..
Hayatında Başarılar Dilerim..

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Adaş fazla özletme.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.