Bir kaç sorunlardan dolayı oyunu bırakıyorum fazla söze gerek yok hakkım varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin.Birine borcum var ise bana ulaşmasını isterim bi şekilde ödemeye çalışırım.İyi Oyunlar.İyi Forumlar.
05073373240 telefon numaram ulaşmak isteyenler için.
Sircann , RebeLsxSeRCaN'dan Veda
Sircann , RebeLsxSeRCaN'dan Veda
RebeLsxSeRCaN Yeni İsmiyle 
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Sircann , RebeLsxSeRCaN'dan Veda
Hayırlısı olsun kardeş yolun açık olur İnşSercann yazdı:Bir kaç sorunlardan dolayı oyunu bırakıyorum fazla söze gerek yok hakkım varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin.Birine borcum var ise bana ulaşmasını isterim bi şekilde ödemeye çalışırım.İyi Oyunlar.İyi Forumlar.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
eyv. kardeşimsamedsedir06 yazdı:Hayırlısı olsun kardeş yolun açık olur İnşSercann yazdı:Bir kaç sorunlardan dolayı oyunu bırakıyorum fazla söze gerek yok hakkım varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin.Birine borcum var ise bana ulaşmasını isterim bi şekilde ödemeye çalışırım.İyi Oyunlar.İyi Forumlar.
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Seni Hiç Bir Zaman Diğer Arkadaşlarımdan Kayırmadım Kardeşim . Seni Gerçekten Kısa Dönemde Tanışmız Olmamıza Rağmen Çok Sevdim . Yeni Bilgisayarına Kavuştun Lakin Erken Kaybediyorsun
Bu Durum Beni Kudurtuyor
3 Ay Sonra Gireceğim Diye Kendini İnandırma . Mutlaka Gel Görüşelim . Sesini Özletme . 2 Gün Skype'a Gelmesen Özlüyoruz Vallahi . Bakalım 3 Aylık Bir Süre Zarfına Nasıl Katlanıcaz 
Herşey Gönlünce Olsun , Sevdiklerin Her Zaman Yanında Olsun . Bu Süre Zarfında Bizi Aklından 'SAKIN' Çıkarma . Allah'a Emanet oL , Sağlıcakla Kardeşim .
Herşey Gönlünce Olsun , Sevdiklerin Her Zaman Yanında Olsun . Bu Süre Zarfında Bizi Aklından 'SAKIN' Çıkarma . Allah'a Emanet oL , Sağlıcakla Kardeşim .
Not:Gökhan'a Seni Haftada 1 Kere Aratıcam
Görüşelim Sesini Duyalım Diye 
Dip Not:Ay Lav Yu 
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Ben herşeyde bir neden ve hayır olduğuna inanırım, yolun açık olsun ne zaman gelirsen biz hep burlardayız hayırlısı olsun normal yaşamında herşey gönlünce olsun..
Sercann yazdı:eyv. kardeşimsamedsedir06 yazdı:Hayırlısı olsun kardeş yolun açık olur İnşSercann yazdı:Bir kaç sorunlardan dolayı oyunu bırakıyorum fazla söze gerek yok hakkım varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin.Birine borcum var ise bana ulaşmasını isterim bi şekilde ödemeye çalışırım.İyi Oyunlar.İyi Forumlar.
ѕєη нσℓιgαηѕıη αммα вєη ∂αнα вι ƒαηαтιк
нαηι вιℓмιуσм∂α вιℓ уαηι 
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Sercan Senin Le Tanışalı Çok Uzun Zaman Olmadı Ama Tanıştığımız Görüştüğümüz Zaman Zarfına Göre Çok İyi Birisisin Kardeşim... Bu 3 Ay Zarfında Seni Özleyecez.. Arada Skype Felan Gelmeye Çalış Özletme Kendini.. Dün İyi Vakit Geçiremediysek de Sen Benim Kardeşimsin.. Kendine İyi Bak..
ops:
ops:
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
Sercan , tanışmamız fazla uzun bir süre olmadı.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun
Reel Hayatında Başarılar.
2 muhabbet için olsa bile gir skype olsun oyuna olsun arayı acma
Hakkında hayırlısı neyse o olsun
Reel Hayatında Başarılar.
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Sercan'ım Benim . Gitmene Ne Kadar Üzülsemde Her Şeyde Hayır Olduğunu Belirten Arkadaşlar Gibi Belirtmek İsterim , Neticede 3 Aylık Bir Ara . Sensiz Zor Geçecek Bizim İçin Bu 3 Ay ..
:arrow: Sağlıcakla Git Sağlıcakla Dön Kardeşim . Ararım Görüşürüz , Telefonunu Açık Tut , Kendine İyi Bak
:arrow: Sağlıcakla Git Sağlıcakla Dön Kardeşim . Ararım Görüşürüz , Telefonunu Açık Tut , Kendine İyi Bak
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Duygulandırdınız beni lan !
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İnşallah arada skype'ye girebilme ihtimalim olur da
telefonum çoğu zaman açık olacaktır.Sevgilerle