bende bu görüşüne katılıyorum bizi takmıyolar varsa yoksa süpercan sığınaklar dolu diyoz çözüm yok sunucu dolu diyoz yine çözüm yok YÖNETİM UYUMALinkiNParkK yazdı:Düzenin değişmesini istiyoruz ve oyunu oynayanların kâale alınmasını istiyoruz..Herkes uyanırsa artık iyi olur...ark. biz bu oyunun sahibiyiz biz olmasak bu oyun nerden para kazanacakhem düşüncemiz bu yönetimin istifa edip yerine yenileri gelmelerini istiyoruz bunda komik bişey yok
İKV yönetimine dair(zamanı olan herkes okusun)..Ve VEDA..
Re: İKV yönetimine dair(zamanı olan herkes okusun)..Ve VEDA..

- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bana soracak olursan artık böyle bir şey olmuş:Nasıl olsa oynayan oynuyor oynamayanı sallayın..YÖNETİCLER bu görüşte olduğu sürece oyun KALICILIĞINI kaybedecektir !!!bende bu görüşüne katılıyorum bizi takmıyolar varsa yoksa süpercan sığınaklar dolu diyoz çözüm yok sunucu dolu diyoz yine çözüm yok YÖNETİM UYUMA
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Lonca: ASiL
Kusura bakmayında arkadaşlar SOBEe Studios kimin??? MEvlüt Dinç e ait dimi. Peki Yönetim organizasyonu nereye bağlı. Firmaya dolayısı ile patrona. Eğer patron oyuncuların şikayetinden rahatsızlık duysaydı zaten gerekli düzenlemeleri anında uygulardı. Ha siz diyosanızki mevlüt dinç istifa etsin buyrun parası olan güzel bi teklifle gitsin alsın firmayı benim daha çok işime gelir.
Ayrıca oyundaki durumumda hiç ii değil. Bi ejder üretecem GB lere girebilmek için diye aylarda kafayı yedim
Siz gerçek hayatı unutuyosunuz oyuna çok kaptırıp benim anlatmaya çalıştığım oydu. Bende isterim Charlarımda ortak kasa olsun, daha az para harcayarak daha çok item düşürebileyim junonla kenanın suratını ailemden çok görüp sıkılmayayım. Ama bunları realist bi şekilde isteyin.
Adamların amacı oyuncuları adha fazla oyuna bağlamaktı doğrumu??
Böylece oyuncuların daha fazla para harcamasını sağlayacaklardı buda doğrumu?
Sonuç olarak oyuna devam edenler oyuna daha fazla bağlandı ve daha daha daha da fazla para harcadı buda doğrumu??
Kusura bakmayın alan memnun satan memnun yapıcak bişi yok.
Ayrıca oyundaki durumumda hiç ii değil. Bi ejder üretecem GB lere girebilmek için diye aylarda kafayı yedim
Siz gerçek hayatı unutuyosunuz oyuna çok kaptırıp benim anlatmaya çalıştığım oydu. Bende isterim Charlarımda ortak kasa olsun, daha az para harcayarak daha çok item düşürebileyim junonla kenanın suratını ailemden çok görüp sıkılmayayım. Ama bunları realist bi şekilde isteyin.
Sonuç olarak oyuna devam edenler oyuna daha fazla bağlandı ve daha daha daha da fazla para harcadı buda doğrumu??
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

TEK KELIME SOYLEMEK ISTIYORUM KARDESIM..TABI BU BENIM HAYATTAKI PRENSIBIM.EĞER BİR ŞEY ÇOK AŞIRIYA KAÇARSA ELBETTE BİR YERDE KOPUKLUK OLACAKTIR..EĞER BU OYUNUN HER ŞEYI ABARTILIRSA BU ŞEKİLDE AKILLI OLAN OYUNU BIRAKIR,OLMAYAN DEVAM EDER..BEN OYUNA ZEVK ALMAK VE YARDIM IÇIN GIRIYORUM AMA GM LERIN AMACI BU DEIL KISA VE ÖZ !!!...İŞİNE GELİRSE PARA VERİP OYUNA DEVAM EDERSİN...TeknoBYraM yazdı:Kusura bakmayında arkadaşlar SOBEe Studios kimin??? MEvlüt Dinç e ait dimi. Peki Yönetim organizasyonu nereye bağlı. Firmaya dolayısı ile patrona. Eğer patron oyuncuların şikayetinden rahatsızlık duysaydı zaten gerekli düzenlemeleri anında uygulardı. Ha siz diyosanızki mevlüt dinç istifa etsin buyrun parası olan güzel bi teklifle gitsin alsın firmayı benim daha çok işime gelir.
Ayrıca oyundaki durumumda hiç ii değil. Bi ejder üretecem GB lere girebilmek için diye aylarda kafayı yedim![]()
,LinkiNParkK yazdı:Bana soracak olursan artık böyle bir şey olmuş:Nasıl olsa oynayan oynuyor oynamayanı sallayın..YÖNETİCLER bu görüşte olduğu sürece oyun KALICILIĞINI kaybedecektir !!!bende bu görüşüne katılıyorum bizi takmıyolar varsa yoksa süpercan sığınaklar dolu diyoz çözüm yok sunucu dolu diyoz yine çözüm yok YÖNETİM UYUMA
aslında biz bir şekilde sesimizi duyurmaıyız ama öyle forumda konu açarak değil mesela sorunlar çözümlenmedikçe oyunun büyük kısmı oyunu bıraksın ama bu işi kim organize edicek oda ayrı bir konu

- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

EĞER oyun boyle olacaksa yanı yonetımı boyle devam edecekse BENCE AKILLI OLAN OYUNU BIRAKIR !!!fuci yazdı:,LinkiNParkK yazdı:Bana soracak olursan artık böyle bir şey olmuş:Nasıl olsa oynayan oynuyor oynamayanı sallayın..YÖNETİCLER bu görüşte olduğu sürece oyun KALICILIĞINI kaybedecektir !!!bende bu görüşüne katılıyorum bizi takmıyolar varsa yoksa süpercan sığınaklar dolu diyoz çözüm yok sunucu dolu diyoz yine çözüm yok YÖNETİM UYUMA
aslında biz bir şekilde sesimizi duyurmaıyız ama öyle forumda konu açarak değil mesela sorunlar çözümlenmedikçe oyunun büyük kısmı oyunu bıraksın ama bu işi kim organize edicek oda ayrı bir konu
bırakır bırakmasınada bu oyunlar insanda bağımlıklık yapıyor hemen bırakılmıyor ama bu güdüşle oyuncu sayısınız yarsını kaybedicekLinkiNParkK yazdı:EĞER oyun boyle olacaksa yanı yonetımı boyle devam edecekse BENCE AKILLI OLAN OYUNU BIRAKIR !!!fuci yazdı:,LinkiNParkK yazdı:Bana soracak olursan artık böyle bir şey olmuş:Nasıl olsa oynayan oynuyor oynamayanı sallayın..YÖNETİCLER bu görüşte olduğu sürece oyun KALICILIĞINI kaybedecektir !!!bende bu görüşüne katılıyorum bizi takmıyolar varsa yoksa süpercan sığınaklar dolu diyoz çözüm yok sunucu dolu diyoz yine çözüm yok YÖNETİM UYUMA

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
"Bir oyun ne kadar zorsa o kadar güzeldir" benim sloganım fakat o reçeteler konusunda sana katılıyorum ve bir düzeltme gelmezse artık oyun bırakmaların üst üste geleceğini bununda IKV yönetimine yansıyacağını düşnüyorum
Ottomanxölümsüz anısına
Selamlar,
İKV Dünyasında 700.000 oyuncunun var olduğu söylentileri zaten çoktan vardı! Kısa ve öz olarak sizlere sormak istiyorum: Şu 700.000 oyuncunun içerisinde kaç tanesi İflis ve Kadim kesti?
700.000 oyuncu deniliyor (galiba karakter olarak hesaplanmış) peki bu kaç Kullanıcıya ait?
Her karakter sadece 1 adet Meran Mücevheri ve 1 Adet Kadim Hidra Pençesi alıyor. Bazı oyuncuların 4'der karkateri var ve hepsinede Şah eser üretmiş! Bunların hepsini hesaplasak dahi! 700.000 oyuncunun hepsine Şah eser başı düşmez!
Yeni gelen Şah Eser silahlarda tekrar eski Şah Eser Materalleri isteniliyor ve bu demekki 'Ey oyuncu! kalk ve yeniden karakter kas!'
Oyuncu sayısı ila (karakter başına) Şah Eser Silah sayılarını hesaplayın bakalım bu ortalama düzgün bir hesap ve sonuç çıkar mı?(!)
Kısacası İKV Yönetimi bizlerin 7/24 bilgisayar başında olmamızı istiyor!
Hatırlatma:
1 saatir oyun içerisindesiniz. Sağlığınız için mola veriniz.
İKV Dünyasında 700.000 oyuncunun var olduğu söylentileri zaten çoktan vardı! Kısa ve öz olarak sizlere sormak istiyorum: Şu 700.000 oyuncunun içerisinde kaç tanesi İflis ve Kadim kesti?
700.000 oyuncu deniliyor (galiba karakter olarak hesaplanmış) peki bu kaç Kullanıcıya ait?
Her karakter sadece 1 adet Meran Mücevheri ve 1 Adet Kadim Hidra Pençesi alıyor. Bazı oyuncuların 4'der karkateri var ve hepsinede Şah eser üretmiş! Bunların hepsini hesaplasak dahi! 700.000 oyuncunun hepsine Şah eser başı düşmez!
Yeni gelen Şah Eser silahlarda tekrar eski Şah Eser Materalleri isteniliyor ve bu demekki 'Ey oyuncu! kalk ve yeniden karakter kas!'
Oyuncu sayısı ila (karakter başına) Şah Eser Silah sayılarını hesaplayın bakalım bu ortalama düzgün bir hesap ve sonuç çıkar mı?(!)
Kısacası İKV Yönetimi bizlerin 7/24 bilgisayar başında olmamızı istiyor!
Hatırlatma:
1 saatir oyun içerisindesiniz. Sağlığınız için mola veriniz.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- ugurtanbayram
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
Boşuna yazıyorsunuz bende desteğe fikrimi yazdım 1 haftadır cevap falan yok olacağınıda sanmıyorum hepinize kolay gelsin.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx