İKV yönetimine dair(zamanı olan herkes okusun)..Ve VEDA..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

İKV yönetimine dair(zamanı olan herkes okusun)..Ve VEDA..

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Merhaba arkadaşlar..İKV’yi yaklaşık olarak 1.5 senedir oynuyorum..oyun içerisinde pek tanınan biri değilim sadece belirli arkadaşlar tanır beni..Asıl konulara değinmek gerekirse..İKV yönetimi ile ilgili...Bölgeler , Reçeteler ve bir çok şey daha…
Yaklaşık 1 hafta önce öneri atmıştım İKV yönetimine fakat hiç umursanmadığımı hissettim..
Önerimde Devriyelerin kalmasını rica etmiştim ve Yeni Şaheserlerin (ASALAR..) sadece önceki şaheserleri (ashab..ejder..) olanların kullanabilmesini rica etmiştim..Bu fikrim ile ilgili hiç bir cevap alamamıştım..ONCA çaba saatlerce Madenler başında yatmama çabası bir ÇIRPIDA kaybolması sizce uygun bir şey midir?Yeni ŞAHESER üretimlerinin kolaylaştırılması içinde öneri atmıştım..SADECE Eski şaheserleri olabilenler Yeni Şaheserleri ÜRETEBİLSİN ve yeni şaheserlerin REÇETELERİ daha kolay olsun ricasında bulunmuştum(kadim,meran,liderlik..kalkması)..AMA hiç bir fikrimin cevabını alamamıştım ne yazık ki..
Şimdi başka bir konuya değinecem.Reçetelerde hep KADİM ,LİDERLİK ,MERAN MUC gıbı şeyler istiyor..Bunları yapabilmek için çok çar açmak gerek.Çok çar açmak demek İKV nin ÜN kazanması anlamına gelecektir. Herkes ECEL EJDER ASHAB LATIF uretebilmek için zaten yeterince yan çar kastı..Peki neden şimdi yine İSTENİYOR bu gereksinimler?Diğer bi konu ise Grup Bölgelerinde İTEM düşme olasılığı..6 kişi ile girilirse herkese düşme olasılığı %16.6 oluyor ..Hadi her zaman herkese 1 item düşse eyvallah..KİM BİLİR Grup Bölgelerinde eli boş dönme olayını GM arkadaşlarımız yüzde kaç olarak hesaplamıştır bana soracak olursanız bu %50 oranında çünkü MIGRAT SIGINAK attığım zaman genelde kimseye bir şey düşmüyor...Geçen gün yol savaşçısı kestık 4-5 saatte ÖDÜL REÇETE tamam buda güzel YETERKİ grupta %100 oranında bir kişiye bir şey düşsün emek boşa gitmesin ben bunu istiyordum tabi sizleri bilemeyecem arkadaşlar..?
Bana soracak olursanız İKV yönetimi:Önemli olan ÜN kazanmak değildir. Önemli olan BİZİM milletimizin bu oyundan ZEVK alabilmesi ve kardeş gibi birbirine yardım eli uzatmasıdır..Ben oyunun temelinde bu fikri göremiyorum ve beni tanıyan tüm dostlarıma VEDA ediyorum..(kendimi tanıtmayı unuttum Aliçavuş’un kardeşi Enes…)
Bana yardım eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve İKV yönetimine başarılar diliyorum kalın sağlıcakla…
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: İKV yönetimine dair(zamanı olan herkes okusun)..Ve VEDA..

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Liderlik Meran Kadim gibi meteryallerin yeniden istendiklerini cok dogru bi sekilde anlatmıssın. Zaten 750 bin oyuncu dediklerinin belkide 400 500 bini yan hesaptır. Ki şahsen benim kp çarlarım ve yan çarlarım ile beraber rahat 5 6 hesabım var. Recetelerde tekrar isteyincede rahat 900 bine cıkacaktır hesap sayısı. Ama malesef emege saygı denen bir şey yok eski şaheserlerimiz elimizde patlıcak gibi geliyor. Yada eski mor gözlük cekipde yeni gozlukler gelince magdur olanlar gibi yeniden bi yenilik yapmalarını bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

VatanXLydeR yazdı: Liderlik Meran Kadim gibi meteryallerin yeniden istendiklerini cok dogru bi sekilde anlatmıssın. Zaten 750 bin oyuncu dediklerinin belkide 400 500 bini yan hesaptır. Ki şahsen benim kp çarlarım ve yan çarlarım ile beraber rahat 5 6 hesabım var. Recetelerde tekrar isteyincede rahat 900 bine cıkacaktır hesap sayısı. Ama malesef emege saygı denen bir şey yok eski şaheserlerimiz elimizde patlıcak gibi geliyor. Yada eski mor gözlük cekipde yeni gozlukler gelince magdur olanlar gibi yeniden bi yenilik yapmalarını bekliyoruz.
evet aynen dediğin gibi kardeşim.. 400 500 kişiyi birak bence 150 ve 200 arasında..ve yükselmesi için yeniden kadim mucevher felan istendi ...ESKI şaheserlerimiz için yaptıgımız onca çaba da boşa gitti..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Yönetim İstifa... Bu Oyunu adam edecek İnsanlar Gelsin...
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

İyice yoldan sapmadan arkadaşlar araya gireyim. Ya ilk olarak söylemeden geçemeyeceğim. Acaba SOBEE yi sizmi kurdunuzda istifa çağrıları yapıyosunuz??? Adam sanki maçta takımının yönetimini istifaya çağırıyo :D:D Arkadaşlar artıkı şunu anlayın beğenmeyen oynamaz...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Kralxxkerem
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kralxxkerem »

ikv yönetimi rus gizli ajanı bilgileri satıolar rusyaya :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

TeknoBYraM yazdı:İyice yoldan sapmadan arkadaşlar araya gireyim. Ya ilk olarak söylemeden geçemeyeceğim. Acaba SOBEE yi sizmi kurdunuzda istifa çağrıları yapıyosunuz??? Adam sanki maçta takımının yönetimini istifaya çağırıyo :D:D Arkadaşlar artıkı şunu anlayın beğenmeyen oynamaz...
Emin ol dostum yazdıklarım ne yazık ki harfi harfine doğru..Bu oyun böyleyse ben yokum..Biraz düşünürsen dediklerimi kolayca anlayabilirsin..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

TeknoBYraM yazdı:İyice yoldan sapmadan arkadaşlar araya gireyim. Ya ilk olarak söylemeden geçemeyeceğim. Acaba SOBEE yi sizmi kurdunuzda istifa çağrıları yapıyosunuz??? Adam sanki maçta takımının yönetimini istifaya çağırıyo :D:D Arkadaşlar artıkı şunu anlayın beğenmeyen oynamaz...

1.Bu oyun herşeyi paraya bagladı Bunun düzenlenmesini İstiyorum.
2.Espiri yaptıgını zannediyorsun fakat bildiğin birşey yok.
3.Oyunda durumun galiba iyi kötü olanları düşünmüyorsun
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuci »

ark. biz bu oyunun sahibiyiz biz olmasak bu oyun nerden para kazanacak ;) hem düşüncemiz bu yönetimin istifa edip yerine yenileri gelmelerini istiyoruz bunda komik bişey yok
ResimResim
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ark. biz bu oyunun sahibiyiz biz olmasak bu oyun nerden para kazanacak ;) hem düşüncemiz bu yönetimin istifa edip yerine yenileri gelmelerini istiyoruz bunda komik bişey yok
Düzenin değişmesini istiyoruz ve oyunu oynayanların kâale alınmasını istiyoruz..Herkes uyanırsa artık iyi olur...
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön