Sunucular Ve KULLANDIĞI yetenekler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Sunucular Ve KULLANDIĞI yetenekler

Mesaj gönderen perfectstylee »

o sunucuda elektrige zam gelmiştir belki :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click ! :)

Kod: Tümünü seç

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SAKULTA »

LaNeTLixeFSaNe yazdı:Elektrik, buz ve meteorit yeteneklerinde şöyle bir şey var.

Meteorit, zırh ve savunma tabanlı bir becerisi. Eğer düşmanın zırhı ve savunması yüksekse pek etkilemiyor.
Buz, düşmanın direncine etki eder. Direnç kırma ile yüksek sayılara ulaşır. Çoğu düşman ve patronların buz dirençleri düşüktür. Bu yüzden daha çok seçilirler.
Elektrik, yanındakilere de etki eder saldırı yapıldığında. Genelde düşmanların ve patronları ana yeteneği elektriktir ve dirençleri yüksektir.

Bu yüzden Elektrik ve Buz becerileri daha çok öne çıkar. Ama yüksek hasarlara ulaşmak istediğinde buz + direnç kırma kullan. Yan beceri olarak uzun menzilli ve dirence dayalı olduğu için elektriği kullan.

Birşeyler biliyorsun ancak bilgin eksik.

Öncelikle Fiziksel sadece ve sadece zırh oranıyla ilgilidir.

Buz, buz direnciyle ilgilidir.

Elektrik, elektrık direnciyle ilgilidir.Senin bahsettiğin şey elektriğin bi özelliğidir elektriğin tanımı değil.
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

Arkadaşlar BUNLARI DUYUNCA BEN ŞOKA GİRDİM .... BİL GE İTEMLER para sı iyi AZAT itemler ister çift ister tek 5m den fazla deildir :D

Buzun kaç diolar elektirik bir işe yaramıyor diyolar hep elektiri k erıyolar gerçi bnm için sorun yok bnm şifacım gayet güzel .. ama büyücüme ejder üreticem üstümün azat olması problem ... Bizim SUN.ucuda AZAT yani elektirik :D hiç bi işe yaramıyor BEYAZKÖŞKE GÖRE diyelim klanda 1 tane göremessiniz sığınağa **** elektirik diyen :D buz diyolar **** kadar elektiriğim var deseniz

cevap aynen şu = k.b mayın elektirik almıyoruz bize buz lazım :D gerisi size kalmış :ugeek:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Çemberlitaş çıkmadan önce fiziksel büyücü ile migrata ve sığınağa giren yokdu.Nadiren giren vardı onda tanıdık çevresi olduğu için giren olurdu.Diğer türlü kişi fizikselse gruba alan pek yokdu.Bunu çok kere şahit oldum.Ama çemberlitaş çıkalı migrata ve sığınağa buz hasarı yüksek olan kişiler seçilmeye başladı sebebi ise: Büyücüler kendilerini çemberlitaşa göre yetenek(buz + fiziksel) verdikleri için elektrik hasarlı pek büyücü kalmadı gibi bu sebepden dolayı buz hasarı yüksek büyüler giriyor.Sanırım çemberlitaş da buz daha çok işliyormuş.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

iskar43 yazdı:Çemberlitaş çıkmadan önce fiziksel büyücü ile migrata ve sığınağa giren yokdu.Nadiren giren vardı onda tanıdık çevresi olduğu için giren olurdu.Diğer türlü kişi fizikselse gruba alan pek yokdu.Bunu çok kere şahit oldum.Ama çemberlitaş çıkalı migrata ve sığınağa buz hasarı yüksek olan kişiler seçilmeye başladı sebebi ise: Büyücüler kendilerini çemberlitaşa göre yetenek(buz + fiziksel) verdikleri için elektrik hasarlı pek büyücü kalmadı gibi bu sebepden dolayı buz hasarı yüksek büyüler giriyor.Sanırım çemberlitaş da buz daha çok işliyormuş.
ÇEMBERLİ taşta GMB x mi tam söyliyemedim elektirik ve buz işlenmiyor diye biliyorum ? onun için herkez FİZİK diziyor slotlarda ndeil .. ( diye biliyorum ) .. :!:

Yol savaşçısına gittim ama daha yol savaşçısına giderken 1 yol daha var gitmeden o yola sapmak nasip olmadı :D vakitten dolayı :) yani Gerçek hayattaki işlerimden ötürü :D işşallah yakın gelecekte kızmet olacak :D
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

Sancak = Depar :D
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Genius »

Bilge ' den ŞAŞMAM .. Ne derseniz diyin :) Sıgınak ve mıgratlarda buz en iş yapan yetenektır .. denenmiştir . Ayrıca savaşlarda da suan cok güzel bir yere sahip diye düşünüyorum
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

merakımdan soruyorum sizin sunucuda bunlar kaçpara bizim sunucuda
Azat pantolon 5m
Bilgekagan pantolon 20m
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

kargasa yazdı:merakımdan soruyorum sizin sunucuda bunlar kaçpara bizim sunucuda
Azat pantolon 5m
Bilgekagan pantolon 20m
bizdede Bilgeler o değerde bilde tek itemse 12 çiftse 20 lerde AZat dediğim gibi para etmiyo parasından tut :D itemine kadar :D ben işi yaradığını biliyom 670 elektirik ezik büyücüm ona gözlük alacan ejder alıp parlatanacan olur ama elektirik olduğu için yine almazlar ben şifacımla iyiyim şuhan

snn soruna gelelim :D azat herşey en fazla büyün itemler 5 m dir kardeş 10 M nin üstünde İMKANSIZ OLması..

ama buzlar çok pahalu nitro 44 lwl pant bile NİTRO bilge bile deil 10 m :) ama azat bizim sunucuda kullanılmayan bişi :)

sizin sunucula fiyatlar hemen hemen aynı ztn itemin pahalılığı o sunucunun iteme karşı önemini gösteriyo beyazköşkmüsün ?
Resim
*2254*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön