Sunucular Ve KULLANDIĞI yetenekler
- perfectstylee
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sunucular Ve KULLANDIĞI yetenekler
o sunucuda elektrige zam gelmiştir belki
:mrgreen: :mrgreen:
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click !
Kod: Tümünü seç
http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
LaNeTLixeFSaNe yazdı:Elektrik, buz ve meteorit yeteneklerinde şöyle bir şey var.
Meteorit, zırh ve savunma tabanlı bir becerisi. Eğer düşmanın zırhı ve savunması yüksekse pek etkilemiyor.
Buz, düşmanın direncine etki eder. Direnç kırma ile yüksek sayılara ulaşır. Çoğu düşman ve patronların buz dirençleri düşüktür. Bu yüzden daha çok seçilirler.
Elektrik, yanındakilere de etki eder saldırı yapıldığında. Genelde düşmanların ve patronları ana yeteneği elektriktir ve dirençleri yüksektir.
Bu yüzden Elektrik ve Buz becerileri daha çok öne çıkar. Ama yüksek hasarlara ulaşmak istediğinde buz + direnç kırma kullan. Yan beceri olarak uzun menzilli ve dirence dayalı olduğu için elektriği kullan.
Birşeyler biliyorsun ancak bilgin eksik.
Öncelikle Fiziksel sadece ve sadece zırh oranıyla ilgilidir.
Buz, buz direnciyle ilgilidir.
Elektrik, elektrık direnciyle ilgilidir.Senin bahsettiğin şey elektriğin bi özelliğidir elektriğin tanımı değil.
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Arkadaşlar BUNLARI DUYUNCA BEN ŞOKA GİRDİM .... BİL GE İTEMLER para sı iyi AZAT itemler ister çift ister tek 5m den fazla deildir 
Buzun kaç diolar elektirik bir işe yaramıyor diyolar hep elektiri k erıyolar gerçi bnm için sorun yok bnm şifacım gayet güzel .. ama büyücüme ejder üreticem üstümün azat olması problem ... Bizim SUN.ucuda AZAT yani elektirik
hiç bi işe yaramıyor BEYAZKÖŞKE GÖRE diyelim klanda 1 tane göremessiniz sığınağa **** elektirik diyen
buz diyolar **** kadar elektiriğim var deseniz
cevap aynen şu = k.b mayın elektirik almıyoruz bize buz lazım
gerisi size kalmış :ugeek:
Buzun kaç diolar elektirik bir işe yaramıyor diyolar hep elektiri k erıyolar gerçi bnm için sorun yok bnm şifacım gayet güzel .. ama büyücüme ejder üreticem üstümün azat olması problem ... Bizim SUN.ucuda AZAT yani elektirik
cevap aynen şu = k.b mayın elektirik almıyoruz bize buz lazım
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
Çemberlitaş çıkmadan önce fiziksel büyücü ile migrata ve sığınağa giren yokdu.Nadiren giren vardı onda tanıdık çevresi olduğu için giren olurdu.Diğer türlü kişi fizikselse gruba alan pek yokdu.Bunu çok kere şahit oldum.Ama çemberlitaş çıkalı migrata ve sığınağa buz hasarı yüksek olan kişiler seçilmeye başladı sebebi ise: Büyücüler kendilerini çemberlitaşa göre yetenek(buz + fiziksel) verdikleri için elektrik hasarlı pek büyücü kalmadı gibi bu sebepden dolayı buz hasarı yüksek büyüler giriyor.Sanırım çemberlitaş da buz daha çok işliyormuş.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- seagle
- Meteor Kaşifi

ÇEMBERLİ taşta GMB x mi tam söyliyemedim elektirik ve buz işlenmiyor diye biliyorum ? onun için herkez FİZİK diziyor slotlarda ndeil .. ( diye biliyorum ) .. :!:iskar43 yazdı:Çemberlitaş çıkmadan önce fiziksel büyücü ile migrata ve sığınağa giren yokdu.Nadiren giren vardı onda tanıdık çevresi olduğu için giren olurdu.Diğer türlü kişi fizikselse gruba alan pek yokdu.Bunu çok kere şahit oldum.Ama çemberlitaş çıkalı migrata ve sığınağa buz hasarı yüksek olan kişiler seçilmeye başladı sebebi ise: Büyücüler kendilerini çemberlitaşa göre yetenek(buz + fiziksel) verdikleri için elektrik hasarlı pek büyücü kalmadı gibi bu sebepden dolayı buz hasarı yüksek büyüler giriyor.Sanırım çemberlitaş da buz daha çok işliyormuş.
Yol savaşçısına gittim ama daha yol savaşçısına giderken 1 yol daha var gitmeden o yola sapmak nasip olmadı

*2254*

*2254*
Sancak = Depar 
Bilge ' den ŞAŞMAM .. Ne derseniz diyin
Sıgınak ve mıgratlarda buz en iş yapan yetenektır .. denenmiştir . Ayrıca savaşlarda da suan cok güzel bir yere sahip diye düşünüyorum
merakımdan soruyorum sizin sunucuda bunlar kaçpara bizim sunucuda
Azat pantolon 5m
Bilgekagan pantolon 20m
Azat pantolon 5m
Bilgekagan pantolon 20m
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- seagle
- Meteor Kaşifi

bizdede Bilgeler o değerde bilde tek itemse 12 çiftse 20 lerde AZat dediğim gibi para etmiyo parasından tutkargasa yazdı:merakımdan soruyorum sizin sunucuda bunlar kaçpara bizim sunucuda
Azat pantolon 5m
Bilgekagan pantolon 20m
snn soruna gelelim
ama buzlar çok pahalu nitro 44 lwl pant bile NİTRO bilge bile deil 10 m
sizin sunucula fiyatlar hemen hemen aynı ztn itemin pahalılığı o sunucunun iteme karşı önemini gösteriyo beyazköşkmüsün ?

*2254*

*2254*