Oyun AÇılmıyor ( Resim.. )
Re: Oyun AÇılmıyor ( Resim.. )
Altta Ne Yazdınız Lütfen Buraya AÇık AÇık Yazın Oyuna Girmek İstiyorum Yardıncı olun Lütfenn
Dünyada Hiç Kimseye Güvenme Çünkü Beyaz Gülün Bile Gölgesi Siyahtır..
ara sıra bendede oluyor ama internet hızından olduğunu düşünüyorum.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bilgisayarım>C>Sobee>İstanbul kıyamet vakti>Base>pref_launch.prefs dosyasından çözünürlüğü değiştir (Screen ile başlayanları)muhakkak düzelecektir daha açık nası anlatayımbthntryk yazdı:Altta Ne Yazdınız Lütfen Buraya AÇık AÇık Yazın Oyuna Girmek İstiyorum Yardıncı olun Lütfenn
Bu Dediğinizi Yapamadım Dosyasının Çözünürlüğünü Nasıl Düşüreceğimi Yapamadım Ama Oyuna Girerken Ayarlar Zaten Bilgisayarımın Ekranına Göre Tamam Yinede Açılmıyor Hatada Böyle Bir Şeyden Bahsetmiyor Zaten Direckt Veya Ekran Kartı Driver ini Yüklü Değil Yazıyor Elbetki Bunun Bir Çözümü Olması Gerek Ama Nasıl Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi??KaraXHayalet yazdı:Bilgisayarım>C>Sobee>İstanbul kıyamet vakti>Base>pref_launch.prefs dosyasından çözünürlüğü değiştir (Screen ile başlayanları)muhakkak düzelecektir daha açık nası anlatayımbthntryk yazdı:Altta Ne Yazdınız Lütfen Buraya AÇık AÇık Yazın Oyuna Girmek İstiyorum Yardıncı olun Lütfenn
İnternetim Son Derece Hızlı İnternetle Hiçbir Alakası Yok..sivaslee yazdı:ara sıra bendede oluyor ama internet hızından olduğunu düşünüyorum.
Artık Cevap Verin Lütfen..
- bordobereli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
''Everest'' Adlı Program ile Ekran Kartınızın Bütün Özelliklerini Bulduktan Sonra Kart Üreticisi Firmanın Resmi Sitesinden Driver'ını İndirip Kurarsanız Sorun Düzelecektir.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
1.sayfada arkadaşın verdiği linkten driver indir ardından yükle daha sonra
tarayıcı yardımıyla arkadaşın dedğini yap...
tarayıcı yardımıyla arkadaşın dedğini yap...
açıklarmısınız everest programını indirdir nereye bakıcam lütfen biraz açık konuşurmusunuz ??PANORA yazdı:''Everest'' Adlı Program ile Ekran Kartınızın Bütün Özelliklerini Bulduktan Sonra Kart Üreticisi Firmanın Resmi Sitesinden Driver'ını İndirip Kurarsanız Sorun Düzelecektir.