Oyun AÇılmıyor ( Resim.. )
Oyun AÇılmıyor ( Resim.. )
oyunu açıyorum kullanıcı adımı felan giriyorum oyun açılıyor beyaz ekranda duruyor ve şu resimdeki hatayı alıyorum..

Dünyada Hiç Kimseye Güvenme Çünkü Beyaz Gülün Bile Gölgesi Siyahtır..
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Re: Oyun AÇılmıyor ( Resim.. )
resim bendede açılmadı ama tahmin edeyim kritik bir hata oluştu diyor işletim sistemin ise win7 olabilir mi??

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
kardesim verdiğim linke tıkla ve indir sonra pcye yenıden baslat sonra tekrar denebthntryk yazdı:oyunu açıyorum kullanıcı adımı felan giriyorum oyun açılıyor beyaz ekranda duruyor ve şu resimdeki hatayı alıyorum..
http://directx.en.softonic.com/download
Meran Püskevitsizler Derneği

Dediklerinizin Hepsini Yaptım Fakat yine Olmadı Lütfen Yardımcı Olun Yöneticiler..juqero yazdı:kardesim verdiğim linke tıkla ve indir sonra pcye yenıden baslat sonra tekrar denebthntryk yazdı:oyunu açıyorum kullanıcı adımı felan giriyorum oyun açılıyor beyaz ekranda duruyor ve şu resimdeki hatayı alıyorum..
O zaman ekran kartın uymuyor kardes ekran kartını degıstırbthntryk yazdı:Dediklerinizin Hepsini Yaptım Fakat yine Olmadı Lütfen Yardımcı Olun Yöneticiler..juqero yazdı:kardesim verdiğim linke tıkla ve indir sonra pcye yenıden baslat sonra tekrar denebthntryk yazdı:oyunu açıyorum kullanıcı adımı felan giriyorum oyun açılıyor beyaz ekranda duruyor ve şu resimdeki hatayı alıyorum..
Meran Püskevitsizler Derneği

Bir Oyun İçin Ekran KArtımı Değiştiremem
Artık Yapcak Bişey Yok Oyun Direct olmadan çalışsada iyi olur aslında 
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu hatayı çözünürlükle oynayınca bende alıyordm çözünürlüğü değiştir olmassa Bilgisayarım>C>Sobee>İstanbul kıyamet vakti>Base>pref_launch.prefs dosyasından çözünürlüğü değiştir muhakkak düzelecektir
nasıl değiştireceğim bilgi verirmisiniz biraz ?KaraXHayalet yazdı:Bu hatayı çözünürlükle oynayınca bende alıyordm çözünürlüğü değiştir olmassa Bilgisayarım>C>Sobee>İstanbul kıyamet vakti>Base>pref_launch.prefs dosyasından çözünürlüğü değiştir muhakkak düzelecektir
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Normal olarak çözünürlüğü oyuna girişte sağ üstte yazan ayarlar kısmından değiştirebilriisn diğer yönetime altta yazdım ondada dosyaya girip başında screen yazan şeyleri değiştir düzelecektirbthntryk yazdı:nasıl değiştireceğim bilgi verirmisiniz biraz ?KaraXHayalet yazdı:Bu hatayı çözünürlükle oynayınca bende alıyordm çözünürlüğü değiştir olmassa Bilgisayarım>C>Sobee>İstanbul kıyamet vakti>Base>pref_launch.prefs dosyasından çözünürlüğü değiştir muhakkak düzelecektir