İtiraf edin!:)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İtiraf edin!:)

Mesaj gönderen Scalgar »

5 sviye savaşçımla mısır çarşısının önünde oturuyordum, herkes kapının önünde durup 2 saniye sonra yok oluyordu bende herhalde ışınlanma yeri dedim ve gittim 10-15 dk bekledim oradan birine sordum bana güldüler sonra öğrettiler :D

İKV hikayelerini okuyordum meteorun ardına geçmek diye birşey okudum daha sonra gezerken 25 seviye sarı akreplerin oradaki meteor aklıma geldi gidip arkasına geçtim 9 seviye olduğum için akrepler kesti daha sonra gerçekten tehlikeliymiş dedim bir daha gitmedim :D

6 Seviyedeyken sonunda meteor girişini buldum birileri yardım etti meteora indim arz kaleye kadar gittim yatan vahşileri gördüm ( vahşi olduğunu bilmiyordum ) Eminönündeki iskeletler çok eski ölüler bunlar yeni ölmüşler belki canlandırabilirim diye düşündüm çantadaki iksiri onun üzerine attım vahşi uyandı beni öldürdü ( bende beni selamlıyor teşekkür ediyor sandım :D ) Beni öldürünce mesaj penceresine '' Senin teşekkürün bumu ? '' yazdım :D
Nothing
Kullanıcı avatarı
Bayxaslan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Bayxaslan »

Bendende bir anı :)

İlk başladığımda benimle beraber başlayan biri vardı grup yapmıştık onla görevleri öyle yapıyorduk en sonunda balıkçı bize dediki küçük kertenkele öldürün neyse ben de öldürüyorum o da öldürüyor yan tarafta ceviz öbeği var ben ne zaman çıksa alıyorum meğerse lokmana vermişim haberim yok adam bana soruyor ben niye alamıyorum diye bana soruyo bende diyorum ben oyun yöneticisiyim ondan ben alıyorum :D :D adamda inanmıştı :D
ResimResim
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen numberone »

burhanabi yazdı:güzel bir konu.

bende düşen reçeteleri agopa zırh ve silahları rüsteme satıyordum çok para veriyor diye
birde ölünce para gidiyordu çarımda 0 para vardı ve param olmadıgı ıcın çarın canlanmıcanı düşündüm ve o gün en az 200 kere gir cık yaptım taa kı kucuk kardeşim canlana basana kadar :D
Koptum :mrgreen:
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

relaxveyaefendy yazdı:Hergün başka sunucuda çar açıyordum sebebi ise sunucu seçmemekti
2007.. :)
Nothing
savas3838
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen savas3838 »

Oyuna daha yeni başladığımda oturmayı bılmıyordum 3 4 fare kestıkten sonra tv nin basına geçerdim canım dolmasını beklerdim sırf böyle yaparak 1 günde 5 lvl olmustum :D
Kullanıcı avatarı
anonimm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen anonimm »

savas3838 yazdı:Oyuna daha yeni başladığımda oturmayı bılmıyordum 3 4 fare kestıkten sonra tv nin basına geçerdim canım dolmasını beklerdim sırf böyle yaparak 1 günde 5 lvl olmustum :D
:lol: :lol:
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Bnde 39 lwl zamanında başlamıştım bn kasmak için fazla zaman harcamadımda item konsunda büyücü carıma maxmum kudret dizyodum hatta görevi itemi cekete 4 .5 m fiLan istemişti bir adam onun için kurt maarada hep canta düşürp işportaya satardım :) :)( Kudretim cok olursa hiç bitmez hep vururum diye düşünürdüm xD )
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

bende oyuna ilk başlamıştım o zaman sadece eminönü sunucusu vardı işte bende oyuna girdim girdiğimde hiç unutmam sinan_HADELAN.COM diye bitaneside oynuyordu yani 2 kişiden başkası yoktu

işte biz 2 gün boyunca ta 9 ıwıye kadar 1 ıwı farelerde keserdik kasardık sonra ex gelmemeye başlamışitı 4 saat sonra :) işte bizde hep onu keserdik taki eskiden abora'mıydı agora'mıydı diye bi yönetici bize görevleri söyleyene kadar 2 gün boyunca hep 1 ıwı fare kesmiştim :D
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
Quety
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Quety »

Bende bir anımı sizlerle paylaşayım. Sene 2007.. Oyuna mahallede arkadaşlarımla futbol oynarken arada konuşulan bir konu üzerine dahil oldum. Eve gidince oyunu hemen indirdim, kurdum. Arkadaşlarıma hangi sunucuda olduklarını sormadan 'Eminönü' kesilmişti gözüme. Eminönü sunucusunda bir karekter açtım. Neyse oynuyorum falan. Günler geçti ve uzun uğraşlar sonucu ben 13. seviyeye ulaştım. Bildiğiniz üzere 13. seviyede görev yok yaratık kesip exp kasacağız. Neyse görev olmayınca canım sıkıldı birkaç gün oynamadım oyunu. Yine arkadaşlarla mahallede konuşurken sordum hangi sunucudasınız diye . Cevapları 'Teşkilat' olmazmı . Nasıl sinirlendim içimden kimseye belli etmeden. O kadar kasmıştım Eminönü sunucusunda . Ozamanın aklı işte 13 seviyeyi şimdi olsa 15-20 dakikada yaparım. Neyse ben bir hevesle Teşkilat sunucusuna geçtim. Karekter açtım . Adını hayal meyal hatırlıyorum . ZincirBozan'dı . Neyse yaratıklara vuruyorum ama yetenek olduğunu bilmiyordum. Arkadaşıma yaratıkları daha hızlı nasıl kesebileceğimi sorduğumda, yetenek kullan demişti. Yetenek nasıl kullanılıyot dediğimde de 1,2 tuşlarına bas demişti. Bende oyuna girdim tabii büyük bir heyecanla yaratığın üstüne tıkladım 1,2,3 vb. tuşlara basıyorum . Ama birşey olmuyor . Basıyorum olmuyor. Neyse ertesi gün arkadaşıma sordum . 1,2 tuşlara basıyorum ama yaratıkta bir etki olmuyor. O da demezmi önce yetenek puanıyla yetenek basıcaksın sonra aşağıdaki kısayol 1,2 tuşlarına sürükleyeceksin . Hay Allahım :D Çok güldüm . Neyse o gün bu gündür. Oyunu tam anlamıyla öğrenmiş bir oyuncu olduğuma inanıyorum.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Bu arada.Ben 18 levele kadar kasıyordum.İşlenmiş Gümüş Görevini yapamıyordum.Baştan car acıp kasıyodum.18 level olunca tekrar acıyordum deli olmustum :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön