OYUNA EKLENMESİ İSTENENLER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: OYUNA EKLENMESİ İSTENENLER

Mesaj gönderen TAKVA »

Scalgar yazdı:
Şikayetlere örnekler vereyim :

Oyunun içine ettiniz herşey parayla oldu.

Oyunu metin 2 yaptınız ne farkı kaldı ben metin 2 oynayacağım.

Oyuna para verip eşyalarını arttıran güçlü oldu biz kaldık.

Arttırılmış silahlar satılıyor adam güçsüz 5m silaha 20 tl verip 50m satıyor piyasa uçuyor.

Oyun 59 lv oldu çemberlitaştan item düşüremedik dizemedik grup bölgesi itemlerini yeni dizdik elimizde patlayacak.
+

- Görev yaparken 20 bekçi görevinden 19 düşmüşseniz ve oyuna girdiğinizde 19'dan devam etmek isterseniz sizin açınızdan iyide,oyundan düşmeyip alt ' f4 çekenler için bir ard niyet oluşturuyor.Adam görev yaparken her öleceği an oyundan çıkar tekrar girer.

- Yükseltilmiş silahların satılması işin gerçekten maddiyat bölümüne dönüşür. Emek verip ürettiğiniz şaheserlerin birde yükseltip satılması göze hiç güzel gelmiyor , ki nadidelerin satılmaması hırsızlık vs gibi sorunlara önlem alınabilmesi için yapılan bir uygulamaydı.

Gerçek para ile oyun parası Mukayese edilemez ...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

WhatSeCanIdoxD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WhatSeCanIdoxD »

TAKVA yazdı:
Scalgar yazdı:

Arttırılmış silahlar satılıyor adam güçsüz 5m silaha 20 tl verip 50m satıyor piyasa uçuyor.

Oyun 59 lv oldu çemberlitaştan item düşüremedik dizemedik grup bölgesi itemlerini yeni dizdik elimizde patlayacak.
+

Forum Yöneticliğide Parayla olsa Pfff

Ayıp :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

WhatSeCanIdoxD yazdı:
TAKVA yazdı:
Scalgar yazdı:

+

Forum Yöneticliğide Parayla olsa Pfff

Ayıp :mrgreen:
kingsin pampaaaa :mrgreen:
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReDsKuLL »

CikikCi yazdı:Oyunu farklı gören arkadaşlara sölüyorum..

Evet aslında metin2 de para verip yükseltilmez silahlar oyun için materyallerle yükseltilir ee nede olsa i.k.v değişik bi oyun dimi :)

Oyun parayla olucak diyen arkadaş şuan başka bir şey görebiliyomusun ?

Mesela ayısız bi savaşcı çemberlide bir hiç gibi bir şey veyahut yükseltilmemiş bi ejderin bi şahaser kaybı var ve dahası oyuncular için şart olan yani yönetimin ana görevlerinden biri karakter koruması oyuncu yrdımıda Karakter sigortası adında parayla sunulan bi hizmet ..

amaaa dogru bizim oyunumuz gerçekten çok farklı gerçekten..
Bu kadar şikayetçisin neden hala bu forumdasın öğrenebilirmiyim ?
İt Ulur Birbirini Bulur..

Resim
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen fatihfb88 »

Cehennemx yazdı:
subuty10 yazdı:OYUNCULARIN ÇOGUNUN OYUN İÇİNDE DEĞİŞMESİNİ VE EKLEMESİNİ İSTEDİGİ BAZI ŞEYLER BULDUM İSTEK ÜZERİNE PAYLAŞMAK İSTEDİM;

EKLENMESİ İSTENENLER;

1)PAZAR SİSTEMİ (OYUNCULAR KENDİ EŞYALARINI DAHA RAHAT VE KOLAY Bİ ŞEKİLDE SATABİLSİN VE EŞYA ALABİLSİN DİE)

2)LONCA SİSTEMİ(KLAN İÇİ ÇETE TÜRÜ GRUPLAR(LONCA) OLUŞTURMAK VE DİĞER LONCALARLA AYRI BİR BÖLGEDE SAVAŞABİLMEK)

3)BİNEK SİSTEMİ(OYUNCULAR İÇİN Bİ YERDEN DİĞERİNE GİTMEK DAHA KOLAY OLSUN DİE OYUNADA ÖGRSELLİK KATAR)

4)SİLAH VE ZIRHLARA ARTI BASARAK HASAR VE SAVUNMASINI ARTTIRMAK;KNİGHT,METİN2V.B. OYUNLARDAKİ GİBİ(BENCE OLMAZ HATTA OLMASIN AMA İSTEK VAR DİE YAZDIM)=

5)SİLAHLAR GİBİ ZIRH, ELDİVEN VE DİGER KIYAFETLERDE ARTTIRILA BİLSİN(GÖRSELLİK AÇISINDAN GÜZEL OLABİLİR)

DEĞİŞMESİ İSTENENLER;

1)OYUN ARTIK UZASIN(LWL SINIRI 49KEN 59 V.B. OLSUN)

2)EYCİL HAYVANLAR(AYI,SİVAS KANGALI,TESLA GÖZCÜ)BİR YETENEK DEGİLDE SENİ TAKİP EDEN SEN İSTEYİNCE YOK OLAN SEN İSTEYİNCE GELEN GERÇEK BİR PET OLSUN

3)BUNU ÖRNEKLE YAZICAM GÖREV YAPARKEN ÖRNEGİN 20 TANE BEKÇİ ÖLDÜRÜRKEN 19 DA OYUNDAN DÜŞTÜN TEKRAR BAŞTAN BAŞLIOSUN LÜTFEN DÜZELTİLSİN

4)MADEN SAYISI ARTINCA SÜRESİDE ARTTI 5DK BİLE OLSA SÜRESİ BİRAZ AZALSIN

5)ARTTIRILMIŞ SİLAHLAR SATILABİLSİN

6)BAZI YERLERDE ÖZELLİKLE YERALTINDA KARAKTERLER DARACIK YOLLARDA GEÇERKEN SIKIŞIYO BUNADA Bİ ÇÖZÜM LÜTFEN 8-)

BAZI ŞEYLERİ UNUTMUŞ OLABİLİRİM EKLEMEK İSTEYEN AŞAGIYA YAZABİLİR.

BU OYUNU 2007 DEN BERİ OYNUYORUM VE ÇOK DEGİŞTİ))))

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Sayın subuty10 İstediğiniz Bu 6 Madde Yerine Gelemez Çünki O İstedikleriniz Diğer Oyunlardan Alıntıdır... Biz İstiyoruki Oyunumuz Diğer Oyunlarda Farklı Olsun BU Yüzden İstekleriniz Dikkate Alınmamıştır...
Çok haklısın Cehennemx. Diğer oyunlardan özenerek değilde tamamen Türklere özel bi oyun İstanbul Kıyamet Vakti. Farkımız Bu.
CASTIEL

Meqapixel
CikikCi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CikikCi »

ReDsKuLL yazdı:

Evet aslında metin2 de para verip yükseltilmez silahlar oyun için materyallerle yükseltilir ee nede olsa i.k.v değişik bi oyun dimi :)

Mesela ayısız bi savaşcı çemberlide bir hiç gibi bir şey veyahut yükseltilmemiş bi ejderin bi şahaser kaybı var ve dahası oyuncular için şart olan yani yönetimin ana görevlerinden biri karakter koruması oyuncu yrdımıda Karakter sigortası adında parayla sunulan bi hizmet ..

Oyunu oyun olarak oynadıgım için olabilirmi ? Tüm hayatımın içinde geçmediği için olabilirmi ? Bi sanal kod için koca 7 saatimi harcayıp üstüne bu kadar zaman yetmiyo demediğim içinde olabilir ?

Hayatta bi ölen bide Kaybolan zaman geri gelmez analtabildimmi buda neye girer biliyomusun ?
Çalışıyosun çabalıyosun gidiyosun oyuna yatıroyusun gittimi zaman + burda kaybettiğim zaman..
İnsan parayı eğlencesi için harcar ama harcadıgı o şeyi hayatı yapmaz sizin gibiler gibide at gözlüğüyle bakmaz.
Her neyse anlamadıysan bişeyler geç özele daha detaylı anlatayım..

Oyunda sevenimde çok sevdiğimde çok abilerimi ve ablalarımla diyalogu kesmemek için yoksa ne oyunda plusum var nede yükseltilmiş bir eşyam..

Eğer bi kaç senelik bi oyuncuysan oyunun eskisiyle şimdikine bak ve aldıgın zeveklere bak ve kıyala anladınmı..

He şunuda söyliyeyim Eleştiriceksin eleştiriceksinki daha iyileri olsun ama sizin gibiler anlamaz bunu devam edin siz ilgilenemem :)
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

CikikCi yazdı:
ReDsKuLL yazdı:

Oyunu oyun olarak oynadıgım için olabilirmi ? Tüm hayatımın içinde geçmediği için olabilirmi ? Bi sanal kod için koca 7 saatimi harcayıp üstüne bu kadar zaman yetmiyo demediğim içinde olabilir ?

Hayatta bi ölen bide Kaybolan zaman geri gelmez analtabildimmi buda neye girer biliyomusun ?
Çalışıyosun çabalıyosun gidiyosun oyuna yatıroyusun gittimi zaman + burda kaybettiğim zaman..
İnsan parayı eğlencesi için harcar ama harcadıgı o şeyi hayatı yapmaz sizin gibiler gibide at gözlüğüyle bakmaz.
Her neyse anlamadıysan bişeyler geç özele daha detaylı anlatayım..

Oyunda sevenimde çok sevdiğimde çok abilerimi ve ablalarımla diyalogu kesmemek için yoksa ne oyunda plusum var nede yükseltilmiş bir eşyam..

Eğer bi kaç senelik bi oyuncuysan oyunun eskisiyle şimdikine bak ve aldıgın zeveklere bak ve kıyala anladınmı..

He şunuda söyliyeyim Eleştiriceksin eleştiriceksinki daha iyileri olsun ama sizin gibiler anlamaz bunu devam edin siz ilgilenemem :)
Bende oyunu oyun olduğu için oynuyorum paramıda yatırırım zevk almak için oyuncumu yaparım. Burda zaman kaybediyorsan kimse seni tutmaz. Bende parayı eğlenmek için veriyorum buda kimseyi ilgilendirmez. Oyunda sevenim çok sevdiğim çok diyaloğu kesmemek için burdayım demişsin. Bu kadar seviyorsun alırsın msn adresi yada cep telefonlarını diyaloğu kesmemiş olursun. Bi kaç senelik değil 2007 yılından beri burdayım. Oyun o zamanda zevkliydi şuanda zevkli bana göre bu benim düşüncem.
Sen hem oyunu kötülüyorsun hemde oyunu oynadığını söylüyorsun bu nasıl bi çelişki.
Bu oyun kötü olsa sen şuan burada yada oyunda olmazdın. Kimse sana paranı yatır demiyor.
İsteyen para ile akçe alır isteyen almaz. Tartışmaya girmek istemiyorum herşey açık ve net iyi oyunlar sana..

Resim
CikikCi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CikikCi »

Bak atgözlüğüyle bakıyosun ordada demiştim :)

Ben Bu arada oyunu değil şuanki yönetimi kötülüyorum o ince çizgiyi bi ayırt et ;)
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

CikikCi yazdı:Bak atgözlüğüyle bakıyosun ordada demiştim :)

Ben Bu arada oyunu değil şuanki yönetimi kötülüyorum o ince çizgiyi bi ayırt et ;)
O kadar şey söyledin oyun kötü diye ama yönetime bir kelime yazdığını göremedim. Acaba at gözlüğü kullandığım için mi senin tabirinle. Oyun yerine yönetim yeterince iyi çalışmıyor diyebilirdin değil mi ?
Cahil insanlar karşısında fazla konuşmam çünkü ne desem kendi bildiğini doğru kabul eder. Şuan son cevabımı veriyorum SANA İYİ OYUNLAR..
;)

Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Eklemelere katılmıyorum ama degişimlerden 3 ve 6 ya katıldıgımı ifade edebilirim.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön