OYUNA EKLENMESİ İSTENENLER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
subuty10
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

OYUNA EKLENMESİ İSTENENLER

Mesaj gönderen subuty10 »

OYUNCULARIN ÇOGUNUN OYUN İÇİNDE DEĞİŞMESİNİ VE EKLEMESİNİ İSTEDİGİ BAZI ŞEYLER BULDUM İSTEK ÜZERİNE PAYLAŞMAK İSTEDİM;

EKLENMESİ İSTENENLER;

1)PAZAR SİSTEMİ (OYUNCULAR KENDİ EŞYALARINI DAHA RAHAT VE KOLAY Bİ ŞEKİLDE SATABİLSİN VE EŞYA ALABİLSİN DİE)

2)LONCA SİSTEMİ(KLAN İÇİ ÇETE TÜRÜ GRUPLAR(LONCA) OLUŞTURMAK VE DİĞER LONCALARLA AYRI BİR BÖLGEDE SAVAŞABİLMEK)

3)BİNEK SİSTEMİ(OYUNCULAR İÇİN Bİ YERDEN DİĞERİNE GİTMEK DAHA KOLAY OLSUN DİE OYUNADA ÖGRSELLİK KATAR)

4)SİLAH VE ZIRHLARA ARTI BASARAK HASAR VE SAVUNMASINI ARTTIRMAK;KNİGHT,METİN2V.B. OYUNLARDAKİ GİBİ(BENCE OLMAZ HATTA OLMASIN AMA İSTEK VAR DİE YAZDIM)=

5)SİLAHLAR GİBİ ZIRH, ELDİVEN VE DİGER KIYAFETLERDE ARTTIRILA BİLSİN(GÖRSELLİK AÇISINDAN GÜZEL OLABİLİR)

DEĞİŞMESİ İSTENENLER;

1)OYUN ARTIK UZASIN(LWL SINIRI 49KEN 59 V.B. OLSUN)

2)EYCİL HAYVANLAR(AYI,SİVAS KANGALI,TESLA GÖZCÜ)BİR YETENEK DEGİLDE SENİ TAKİP EDEN SEN İSTEYİNCE YOK OLAN SEN İSTEYİNCE GELEN GERÇEK BİR PET OLSUN

3)BUNU ÖRNEKLE YAZICAM GÖREV YAPARKEN ÖRNEGİN 20 TANE BEKÇİ ÖLDÜRÜRKEN 19 DA OYUNDAN DÜŞTÜN TEKRAR BAŞTAN BAŞLIOSUN LÜTFEN DÜZELTİLSİN

4)MADEN SAYISI ARTINCA SÜRESİDE ARTTI 5DK BİLE OLSA SÜRESİ BİRAZ AZALSIN

5)ARTTIRILMIŞ SİLAHLAR SATILABİLSİN

6)BAZI YERLERDE ÖZELLİKLE YERALTINDA KARAKTERLER DARACIK YOLLARDA GEÇERKEN SIKIŞIYO BUNADA Bİ ÇÖZÜM LÜTFEN 8-)

BAZI ŞEYLERİ UNUTMUŞ OLABİLİRİM EKLEMEK İSTEYEN AŞAGIYA YAZABİLİR.

BU OYUNU 2007 DEN BERİ OYNUYORUM VE ÇOK DEGİŞTİ))))

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Kullanıcı avatarı
Cehennemx
İskele Babası
İskele Babası

Re: OYUNA EKLENMESİ İSTENENLER

Mesaj gönderen Cehennemx »

subuty10 yazdı:OYUNCULARIN ÇOGUNUN OYUN İÇİNDE DEĞİŞMESİNİ VE EKLEMESİNİ İSTEDİGİ BAZI ŞEYLER BULDUM İSTEK ÜZERİNE PAYLAŞMAK İSTEDİM;

EKLENMESİ İSTENENLER;

1)PAZAR SİSTEMİ (OYUNCULAR KENDİ EŞYALARINI DAHA RAHAT VE KOLAY Bİ ŞEKİLDE SATABİLSİN VE EŞYA ALABİLSİN DİE)

2)LONCA SİSTEMİ(KLAN İÇİ ÇETE TÜRÜ GRUPLAR(LONCA) OLUŞTURMAK VE DİĞER LONCALARLA AYRI BİR BÖLGEDE SAVAŞABİLMEK)

3)BİNEK SİSTEMİ(OYUNCULAR İÇİN Bİ YERDEN DİĞERİNE GİTMEK DAHA KOLAY OLSUN DİE OYUNADA ÖGRSELLİK KATAR)

4)SİLAH VE ZIRHLARA ARTI BASARAK HASAR VE SAVUNMASINI ARTTIRMAK;KNİGHT,METİN2V.B. OYUNLARDAKİ GİBİ(BENCE OLMAZ HATTA OLMASIN AMA İSTEK VAR DİE YAZDIM)=

5)SİLAHLAR GİBİ ZIRH, ELDİVEN VE DİGER KIYAFETLERDE ARTTIRILA BİLSİN(GÖRSELLİK AÇISINDAN GÜZEL OLABİLİR)

DEĞİŞMESİ İSTENENLER;

2)EYCİL HAYVANLAR(AYI,SİVAS KANGALI,TESLA GÖZCÜ)BİR YETENEK DEGİLDE SENİ TAKİP EDEN SEN İSTEYİNCE YOK OLAN SEN İSTEYİNCE GELEN GERÇEK BİR PET OLSUN

3)BUNU ÖRNEKLE YAZICAM GÖREV YAPARKEN ÖRNEGİN 20 TANE BEKÇİ ÖLDÜRÜRKEN 19 DA OYUNDAN DÜŞTÜN TEKRAR BAŞTAN BAŞLIOSUN LÜTFEN DÜZELTİLSİN

6)BAZI YERLERDE ÖZELLİKLE YERALTINDA KARAKTERLER DARACIK YOLLARDA GEÇERKEN SIKIŞIYO BUNADA Bİ ÇÖZÜM LÜTFEN 8-)

Sayın subuty10 İstediğiniz Bu 6 Madde Yerine Gelemez Çünki O İstedikleriniz Diğer Oyunlardan Alıntıdır... Biz İstiyoruki Oyunumuz Diğer Oyunlarda Farklı Olsun BU Yüzden İstekleriniz Dikkate Alınmamıştır...
Cehennemx - CeHeNNeMxZeYnEp

Herkes burada!

Resim
Kullanıcı avatarı
ReDsKuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ReDsKuLL »

İstersen İkv'nin adınıda değiştirelim Mesela ''metin2 kıyamet vakti'' iyi olurdu değil mi ? Saçma sapan öneriler atmışsın. Bu oyun onlardan çok daha farklı..
İt Ulur Birbirini Bulur..

Resim
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen perfectstylee »

Metin 2 oyna ozaman orda sana binerler hem ;) ;)
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click ! :)

Kod: Tümünü seç

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

perfectstylee yazdı:Metin 2 oyna ozaman orda sana binerler hem ;) ;)
biraz edepli olmayı öğren. delikanlı olsan böle işlere kalkışmazsın.
WhatSeCanIdoxD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WhatSeCanIdoxD »

Metin 2 panpaları Kendilerini heryerde gösteriyor :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Cehennemx yazdı:
subuty10 yazdı:OYUNCULARIN ÇOGUNUN OYUN İÇİNDE DEĞİŞMESİNİ VE EKLEMESİNİ İSTEDİGİ BAZI ŞEYLER BULDUM İSTEK ÜZERİNE PAYLAŞMAK İSTEDİM;

EKLENMESİ İSTENENLER;

DEĞİŞMESİ İSTENENLER;

Sayın subuty10 İstediğiniz Bu 6 Madde Yerine Gelemez Çünki O İstedikleriniz Diğer Oyunlardan Alıntıdır... Biz İstiyoruki Oyunumuz Diğer Oyunlarda Farklı Olsun BU Yüzden İstekleriniz Dikkate Alınmamıştır...
Bu istedikleriniz olsun oyuncular şikayet etmeye devam ederler..

Şikayetlere örnekler vereyim :

Oyunun içine ettiniz herşey parayla oldu.

Oyunu metin 2 yaptınız ne farkı kaldı ben metin 2 oynayacağım.

Oyuna para verip eşyalarını arttıran güçlü oldu biz kaldık.

Arttırılmış silahlar satılıyor adam güçsüz 5m silaha 20 tl verip 50m satıyor piyasa uçuyor.

Oyun 59 lv oldu çemberlitaştan item düşüremedik dizemedik grup bölgesi itemlerini yeni dizdik elimizde patlayacak.
Nothing
CikikCi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CikikCi »

Oyunu farklı gören arkadaşlara sölüyorum..

Evet aslında metin2 de para verip yükseltilmez silahlar oyun için materyallerle yükseltilir ee nede olsa i.k.v değişik bi oyun dimi :)

Oyun parayla olucak diyen arkadaş şuan başka bir şey görebiliyomusun ?

Mesela ayısız bi savaşcı çemberlide bir hiç gibi bir şey veyahut yükseltilmemiş bi ejderin bi şahaser kaybı var ve dahası oyuncular için şart olan yani yönetimin ana görevlerinden biri karakter koruması oyuncu yrdımıda Karakter sigortası adında parayla sunulan bi hizmet ..

amaaa dogru bizim oyunumuz gerçekten çok farklı gerçekten..
Kullanıcı avatarı
OOnuRR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OOnuRR »

Pazar ve lonca bence oyuna lazim.
En son OOnuRR tarafından 12 Haz 2011 17:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
OOnuRR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OOnuRR »

Pazar ve lonca oyuna bence lazim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön