biri bakabilirmi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
osmanv
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

biri bakabilirmi

Mesaj gönderen osmanv »

bn ikv ye üye oldum sonra plus yazıodu ona tıkladım ttnet üye girişi yapın dedi.yanda ise ttnet üyeliğiniz sobee ye aktarılacak gibi bişey gördüm.üyeliğimi sobbe ile birleştirirsem bişey olurmu yani bn hala ttnet üyesi oluyorum değilmi.çünkü internet babamın üstüne bi de oraya üye olunca bişey olursa babamdan yiyeceğim fırçaya bakın :D :D onun için yardım istiyorum.yani özetle sobee ye aktarırsam herhangi bi şekilde babam öğrenirmi ?? :D :D :D
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: biri bakabilirmi

Mesaj gönderen Nerull »

osmanv yazdı:bn ikv ye üye oldum sonra plus yazıodu ona tıkladım ttnet üye girişi yapın dedi.yanda ise ttnet üyeliğiniz sobee ye aktarılacak gibi bişey gördüm.üyeliğimi sobbe ile birleştirirsem bişey olurmu yani bn hala ttnet üyesi oluyorum değilmi.çünkü internet babamın üstüne bi de oraya üye olunca bişey olursa babamdan yiyeceğim fırçaya bakın :D :D onun için yardım istiyorum.yani özetle sobee ye aktarırsam herhangi bi şekilde babam öğrenirmi ?? :D :D :D
Önceleri İKV'ye TTNET Üyelikleri ile de giriş yapılabiliyordu. Son güncellemeyle birlikte TTNET üyelikleri ile oyuna giriş kaldırıldı. Bu değişiklik sonrasında ise TTNET Tek Şifre hesabı olan oyuncularımızın hesapları ve bu hesaplara ait özellikler Sobee hesaplarına aktarıldı.

Söz konusu TTNET üyeliği aktarım işlemi sadece daha önceden üyeliği olan oyuncularımız içindir.

Eğer TTNET Tek Şifre üyeliğiniz varsa, yine Sobee hesabınızla ücretsiz olarak eşleştirerek TTNET'in İKV için sunduğu ücretsiz bazı avantajlardan faydalanabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: biri bakabilirmi

Mesaj gönderen bluejder »

Yani senin anlayacağın TTNET'ten çıkıp ebe SOBEE oluyor :)
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa
Resim Resim
Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Resim
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön