biri bakabilirmi
biri bakabilirmi
bn ikv ye üye oldum sonra plus yazıodu ona tıkladım ttnet üye girişi yapın dedi.yanda ise ttnet üyeliğiniz sobee ye aktarılacak gibi bişey gördüm.üyeliğimi sobbe ile birleştirirsem bişey olurmu yani bn hala ttnet üyesi oluyorum değilmi.çünkü internet babamın üstüne bi de oraya üye olunca bişey olursa babamdan yiyeceğim fırçaya bakın
onun için yardım istiyorum.yani özetle sobee ye aktarırsam herhangi bi şekilde babam öğrenirmi ??

-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Re: biri bakabilirmi
Önceleri İKV'ye TTNET Üyelikleri ile de giriş yapılabiliyordu. Son güncellemeyle birlikte TTNET üyelikleri ile oyuna giriş kaldırıldı. Bu değişiklik sonrasında ise TTNET Tek Şifre hesabı olan oyuncularımızın hesapları ve bu hesaplara ait özellikler Sobee hesaplarına aktarıldı.osmanv yazdı:bn ikv ye üye oldum sonra plus yazıodu ona tıkladım ttnet üye girişi yapın dedi.yanda ise ttnet üyeliğiniz sobee ye aktarılacak gibi bişey gördüm.üyeliğimi sobbe ile birleştirirsem bişey olurmu yani bn hala ttnet üyesi oluyorum değilmi.çünkü internet babamın üstüne bi de oraya üye olunca bişey olursa babamdan yiyeceğim fırçaya bakın![]()
onun için yardım istiyorum.yani özetle sobee ye aktarırsam herhangi bi şekilde babam öğrenirmi ??
![]()
![]()
Söz konusu TTNET üyeliği aktarım işlemi sadece daha önceden üyeliği olan oyuncularımız içindir.
Eğer TTNET Tek Şifre üyeliğiniz varsa, yine Sobee hesabınızla ücretsiz olarak eşleştirerek TTNET'in İKV için sunduğu ücretsiz bazı avantajlardan faydalanabilirsiniz
Re: biri bakabilirmi
Yani senin anlayacağın TTNET'ten çıkıp ebe SOBEE oluyor 
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!