Kurtlarxjunior yazdı:Oylama diye bir şey gördüm orada ben bu oylamaları üyeleremi yaptırıcaksınız Evet beyler çevresi olan kazandı dağılın.
Bu konu da katılıyorum. Çevresi olmayı da geçtim sahte facebook hesapları ile de beğenilebilir.
Umarım 2-3 Çocuğun Dandik Bir Slogan ile Katılıpta Fake Facebook Hesaplarına İthaf Edercesine Kazandığı ve Birinciliklerine İstinaden Böbürlenerek Ortada Dolandığı Günler Görmeyiz !
Böyle Bir Olay Yaşanmaz Umarım Lakin Sonrasında ''Boşver oğlum gönüllerin birincisi benim zaten'' Gibi Nidalar Atarak Ortalarda Gezinenleri Görmek İstemem Bende Dahil Olmak Üzere...
Oylamada ;
Oyun İçi Moderasyon (GM) ve Geliştirici Ekip (DEV)'lerden Oluşan Objektif ve Elit Bir Grup Görevlendirilmeli,
Sonrasında da Seçimlerini Belirleyip, Kulaklarına Oyuncu İsmi Fısıldanmadan, Nezih Bir Ortamda Oylamayı Gerçekleştirmeleri Gerektiği Düşüncesindeyim...
Niçin TT ve FT'ler de Katılsın Demiyorum ? Çünkü Oyun İçi Karakterlere Sahip Kişilerin Gerek Tanıdıklarına Gerek Kendilerine Aralık Bir Kapı Bırakılmış Olur.
Yanlışım Varsa Düzeltilsin, Katılıyorsanız da Lütfen Belirtin. Eğerki ''Koyunun Olmadığı Yerde Keçiye Abdurrahman Çelebi Derlermiş'' Sözündeki Koyun Olmak İstemiyorsanız
GHQSEN yazdı:Oylamada ;
Oyun İçi Moderasyon (GM) ve Geliştirici Ekip (DEV)'lerden Oluşan Objektif ve Elit Bir Grup Görevlendirilmeli,
Sonrasında da Seçimlerini Belirleyip, Kulaklarına Oyuncu İsmi Fısıldanmadan, Nezih Bir Ortamda Oylamayı Gerçekleştirmeleri Gerektiği Düşüncesindeyim...
Oylamaya katılabilecek her slogan, 1. olmayı hak edebilecek kadar güzel olacaktır. Yalnızca bizler tarafından seçilen sloganlar oylama ile sizlere sunulacak. Bahsettiğiniz hak etmeyen kişilerin kazanması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Erdogan yazdı:Oylamaya katılabilecek her slogan, 1. olmayı hak edebilecek kadar güzel olacaktır. Yalnızca bizler tarafından seçilen sloganlar oylama ile sizlere sunulacak. Bahsettiğiniz hak etmeyen kişilerin kazanması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Hocam arkadaşlar sonradan olacak oylama anlamında söylemişler yanlış anladınız herhalde.
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
Erdogan yazdı:Oylamaya katılabilecek her slogan, 1. olmayı hak edebilecek kadar güzel olacaktır. Yalnızca bizler tarafından seçilen sloganlar oylama ile sizlere sunulacak. Bahsettiğiniz hak etmeyen kişilerin kazanması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Sizler sloganı seçtikten sonra olacak oylamadan bahsediyorum. Pek adil olmayacak gibi, çünkü; çevresi geniş olan kişilerden tutun, sahte facebook hesaplarına kadar beğeniler olacaktır. En iyisi, galipleri yine sizin seçmenizdir.
Sizler sloganı seçtikten sonra olacak oylamadan bahsediyorum. Pek adil olmayacak gibi, çünkü; çevresi geniş olan kişilerden tutun, sahte facebook hesaplarına kadar beğeniler olacaktır. En iyisi, galipleri yine sizin seçmenizdir.
İnsan yaratımı olmayan nesneler yada doğada kendiliğinden bulunan nesneler insanlar tarafından farklı biçimlerde algılanabilirken yine insan yaratımı olan nesneler, yani öznel nesneler de her insan tarafından farklı anlamlar yüklenerek oluşturulur ve yine diğer insanlarca farklı biçimlerde yorumlanır.
Boşver Eğer Kötü Bir Slogan Seçilirse Anlaşılır HİLE HURDA Olduğu Lakin Diğer Güzel Sloganlar Göze İllaki Batar...