2 Yeni Etkinlik!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: 2 Yeni Etkinlik!

Mesaj gönderen GHQSEN »

JouRney yazdı:
Kurtlarxjunior yazdı:Oylama diye bir şey gördüm orada ben :) bu oylamaları üyeleremi yaptırıcaksınız :) Evet beyler çevresi olan kazandı dağılın.
Bu konu da katılıyorum. Çevresi olmayı da geçtim sahte facebook hesapları ile de beğenilebilir.
Umarım 2-3 Çocuğun Dandik Bir Slogan ile Katılıpta Fake Facebook Hesaplarına İthaf Edercesine Kazandığı ve Birinciliklerine İstinaden Böbürlenerek Ortada Dolandığı Günler Görmeyiz !

Böyle Bir Olay Yaşanmaz Umarım Lakin Sonrasında ''Boşver oğlum gönüllerin birincisi benim zaten'' Gibi Nidalar Atarak Ortalarda Gezinenleri Görmek İstemem Bende Dahil Olmak Üzere...

Oylamada ;
Oyun İçi Moderasyon (GM) ve Geliştirici Ekip (DEV)'lerden Oluşan Objektif ve Elit Bir Grup Görevlendirilmeli,

Sonrasında da Seçimlerini Belirleyip, Kulaklarına Oyuncu İsmi Fısıldanmadan, Nezih Bir Ortamda Oylamayı Gerçekleştirmeleri Gerektiği Düşüncesindeyim...

Niçin TT ve FT'ler de Katılsın Demiyorum ? Çünkü Oyun İçi Karakterlere Sahip Kişilerin Gerek Tanıdıklarına Gerek Kendilerine Aralık Bir Kapı Bırakılmış Olur.

Yanlışım Varsa Düzeltilsin, Katılıyorsanız da Lütfen Belirtin. Eğerki ''Koyunun Olmadığı Yerde Keçiye Abdurrahman Çelebi Derlermiş'' Sözündeki Koyun Olmak İstemiyorsanız ;)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

GHQSEN yazdı:Oylamada ;
Oyun İçi Moderasyon (GM) ve Geliştirici Ekip (DEV)'lerden Oluşan Objektif ve Elit Bir Grup Görevlendirilmeli,

Sonrasında da Seçimlerini Belirleyip, Kulaklarına Oyuncu İsmi Fısıldanmadan, Nezih Bir Ortamda Oylamayı Gerçekleştirmeleri Gerektiği Düşüncesindeyim...
Katılıyorum..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Oylamaya katılabilecek her slogan, 1. olmayı hak edebilecek kadar güzel olacaktır. Yalnızca bizler tarafından seçilen sloganlar oylama ile sizlere sunulacak. Bahsettiğiniz hak etmeyen kişilerin kazanması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Erdogan yazdı:Oylamaya katılabilecek her slogan, 1. olmayı hak edebilecek kadar güzel olacaktır. Yalnızca bizler tarafından seçilen sloganlar oylama ile sizlere sunulacak. Bahsettiğiniz hak etmeyen kişilerin kazanması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Hocam arkadaşlar sonradan olacak oylama anlamında söylemişler yanlış anladınız herhalde.
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Erdogan yazdı:Oylamaya katılabilecek her slogan, 1. olmayı hak edebilecek kadar güzel olacaktır. Yalnızca bizler tarafından seçilen sloganlar oylama ile sizlere sunulacak. Bahsettiğiniz hak etmeyen kişilerin kazanması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Sizler sloganı seçtikten sonra olacak oylamadan bahsediyorum. Pek adil olmayacak gibi, çünkü; çevresi geniş olan kişilerden tutun, sahte facebook hesaplarına kadar beğeniler olacaktır. En iyisi, galipleri yine sizin seçmenizdir.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
grhn6
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen grhn6 »

JouRney yazdı:
Sizler sloganı seçtikten sonra olacak oylamadan bahsediyorum. Pek adil olmayacak gibi, çünkü; çevresi geniş olan kişilerden tutun, sahte facebook hesaplarına kadar beğeniler olacaktır. En iyisi, galipleri yine sizin seçmenizdir.

/katıl

Adam Haklı beyler :D duysun gmler :D
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

İnsan yaratımı olmayan nesneler yada doğada kendiliğinden bulunan nesneler insanlar tarafından farklı biçimlerde algılanabilirken yine insan yaratımı olan nesneler, yani öznel nesneler de her insan tarafından farklı anlamlar yüklenerek oluşturulur ve yine diğer insanlarca farklı biçimlerde yorumlanır.
Kime Göre Güzel ? Neye Göre Güzel ?

(bkz. Sanat Felsefesi)
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

JouRney yazdı:
Boşver Eğer Kötü Bir Slogan Seçilirse Anlaşılır HİLE HURDA Olduğu Lakin Diğer Güzel Sloganlar Göze İllaki Batar...
Kullanıcı avatarı
gUaRDiAnTe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gUaRDiAnTe »

Harika! :)
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ

Oğuzhan İNTEPE
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Fan Art gibi bir etkinlik oldugunu sayarsak eğer GM ve Devlerin oluşturduğu Özel bir juri ile seçilebilir..

Hee tabiki akıllarda oyuncu olmadan oy fazlalıgıyla ve gereksiz sloganalr olmadan.
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı

“Eski Duyurular” sayfasına dön