Cevabınız için sağolun. Ben de TTNet'liyim ama alacağım kutunun faturama yansımasını istemezdim (ailevi bir sorundan değil, genede nakit almak daha iyidir). Sanırım arkadaşın gittiği bayii nakit olarak satıldığını bilmiyordur.Lathander yazdı:Lütfen bize ilgili satış noktasının bilgisini verebilir misin?wanxhelsing yazdı:Merhaba arkadaşlar.Bugün konyada bir ttelekom satış noktasına gittim.Sıramı aldım ve bekledim.Sıram gelince İkv kutusu var mı ? diye sordum sonuç evet olunca baya sevinmiştim.Sonra söver gibi ttnet faturasına yansıyacak dedi.Nakit olarak satılmıyormuş bu illet.Bu oyunu oynamak için TTNET şartmış bunu anladım ve böyle para peşinde koşarak bir yere gelemezsiniz.Süpercan la birlikte TTNET le sponsorluk konusunda anlaşılığı için d&r Teknosa Vatan Bilgisayar gibi yerlere ürünün satış için para verileceği için kendinizede yine pay sahibi çıkarıyorsunuz ve cimrilik ediyorsunuz.Üyelikal sitesinden al diye yorum yapan biri olursa saçmalamasın ordan sadece e-pin veriyorlar yani kutuyu elimize alamıyoruz.Benim dediklerimi destekleyen varsa yorum atsın :!: :!: :!:
Böyle bir ödeme şartı yok, ısrarla nakit yada diğer ödeme seçenekleri ile almak istediğinizi ve bu ürünün bu şekilde satıldığını belirtiniz.
Bizler sizlerden gelen geri dönüşleri sıkı bir şekilde takip ediyor ve hızlı bir şekilde müdahale ediyoruz.
Sizlerin kutuya zahmetsiz ulşamanız noktasında oldukça titiziz.
Bildirimin için şimdiden teşekkür ederim.
İkv oynayan Herkes TTNET li olmak zorunda (!)
Re: İkv oynayan Herkes TTNET li olmak zorunda (!)
Müşteriler mağdur yönetim
Sırf 3-4 lira sizin cepte kalcak diye bizi taaa nerelere goturuyosunuz.O kadar dedik D&R Eloctroworld teknosa takan yok
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
wanxhelsing yazdı:Merhaba arkadaşlar.Bugün konyada bir ttelekom satış noktasına gittim.Sıramı aldım ve bekledim.Sıram gelince İkv kutusu var mı ? diye sordum sonuç evet olunca baya sevinmiştim.Sonra söver gibi ttnet faturasına yansıyacak dedi.Nakit olarak satılmıyormuş bu illet.Bu oyunu oynamak için TTNET şartmış bunu anladım ve böyle para peşinde koşarak bir yere gelemezsiniz.Süpercan la birlikte TTNET le sponsorluk konusunda anlaşılığı için d&r Teknosa Vatan Bilgisayar gibi yerlere ürünün satış için para verileceği için kendinizede yine pay sahibi çıkarıyorsunuz ve cimrilik ediyorsunuz.Üyelikal sitesinden al diye yorum yapan biri olursa saçmalamasın ordan sadece e-pin veriyorlar yani kutuyu elimize alamıyoruz.Benim dediklerimi destekleyen varsa yorum atsın :!: :!: :!:
ben gittiğim ttnet bayisinde kutuyu kolaylıkla aldım ama nakit istiyorlar faturana değil yada kredi kartı ile de değil nakit ver al
Yusuf
- wanxhelsing
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bak yanlış anlıyorsunuz ttnet e girmedim kutu almak için Türktelekom a girdim .Ordaki satış yapan eleman ttnet inizin kimin üstüne olduğunu soruyor ve kimin üstüneyse onun gelmesini istiyor.Nakit le satın alım söz konusu değil.Ama Arif abi türktelekomda da nakitle satıldığını söyledi burda bir çelişki var umarım alanya da ttent bayisine gidicem.Orda da sorun olmaz.
Konuyu Kilitleyebilirsiniz
Gelen şikayetler üzerine bayilere bilgilendirme yapıldı.wanxhelsing yazdı:Bak yanlış anlıyorsunuz ttnet e girmedim kutu almak için Türktelekom a girdim .Ordaki satış yapan eleman ttnet inizin kimin üstüne olduğunu soruyor ve kimin üstüneyse onun gelmesini istiyor.Nakit le satın alım söz konusu değil.Ama Arif abi türktelekomda da nakitle satıldığını söyledi burda bir çelişki var umarım alanya da ttent bayisine gidicem.Orda da sorun olmaz.
Dileyen nakit, dileyen kredi kartı ile alır, kısıtlama yok.
Aksini bildiren satış noktalarını burada bize belirttikçe biz de iletişimlere devam edeceğiz.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Bu sorun aşıldığına göre bulunmayan illere de kutu gönderseniz :?:Lathander yazdı:Gelen şikayetler üzerine bayilere bilgilendirme yapıldı.wanxhelsing yazdı:Bak yanlış anlıyorsunuz ttnet e girmedim kutu almak için Türktelekom a girdim .Ordaki satış yapan eleman ttnet inizin kimin üstüne olduğunu soruyor ve kimin üstüneyse onun gelmesini istiyor.Nakit le satın alım söz konusu değil.Ama Arif abi türktelekomda da nakitle satıldığını söyledi burda bir çelişki var umarım alanya da ttent bayisine gidicem.Orda da sorun olmaz.
Dileyen nakit, dileyen kredi kartı ile alır, kısıtlama yok.
Aksini bildiren satış noktalarını burada bize belirttikçe biz de iletişimlere devam edeceğiz.
Teşekkürler.