İkv oynayan Herkes TTNET li olmak zorunda (!)
- wanxhelsing
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İkv oynayan Herkes TTNET li olmak zorunda (!)
Merhaba arkadaşlar.Bugün konyada bir ttelekom satış noktasına gittim.Sıramı aldım ve bekledim.Sıram gelince İkv kutusu var mı ? diye sordum sonuç evet olunca baya sevinmiştim.Sonra söver gibi ttnet faturasına yansıyacak dedi.Nakit olarak satılmıyormuş bu illet.Bu oyunu oynamak için TTNET şartmış bunu anladım ve böyle para peşinde koşarak bir yere gelemezsiniz.Süpercan la birlikte TTNET le sponsorluk konusunda anlaşılığı için d&r Teknosa Vatan Bilgisayar gibi yerlere ürünün satış için para verileceği için kendinizede yine pay sahibi çıkarıyorsunuz ve cimrilik ediyorsunuz.Üyelikal sitesinden al diye yorum yapan biri olursa saçmalamasın ordan sadece e-pin veriyorlar yani kutuyu elimize alamıyoruz.Benim dediklerimi destekleyen varsa yorum atsın :!: :!: :!:
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Re: İkv oynayan Herkes TTNET li olmak zorunda (!)
İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Sosyolog
Sosyolog
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Hayır üyelikaldan kargoyla da alabilirsin online kutu ve kargo şeklinde 2 seçenek var.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- wanxhelsing
- Sahaf Yardımcısı
güzel kardeşim neden kargo parası vermek zorundayız herkes gibi bende 30TL den almak istiyorum Eşitlik yok !
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Kargo parası 3-4 tl.30 tlyi verebiliyorsanız 3-4 tlyi de hayli hayli verirsiniz.Yok 30a almayı inat ettiysen ttnetli olan bir arkadaşının hesabına al 30 tlyi ver ona.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Öylede değil TTNET kullanan lişiye ( mesela babasının üzerine internet) o gidip alacak.xFirelifex yazdı:Kargo parası 3-4 tl.30 tlyi verebiliyorsanız 3-4 tlyi de hayli hayli verirsiniz.Yok 30a almayı inat ettiysen ttnetli olan bir arkadaşının hesabına al 30 tlyi ver ona.
- wanxhelsing
- Sahaf Yardımcısı
1.5 TL ptt ye ver 1.5TL kargo parası 3 lira oluyor.Burda gelipte gm lere dev lere yalakalık yapmaya gerek yok.TTNET abonesisin ve kutuyu güzelce almışsın.Yönetici bununla ilgili bilgi vermedi bize.Aldığınız kutu ttnet abonelerine yöneliktir ve faturalarına yansıyacaktır diye.Konyadan çarşıya kadar 20 dk da gidiliyor gidiş dönüş 4 lira sen birde ptt ye git ve kargo parası öde diyorsun.Kargo = 1.5 PTT=1.5 7 lira fark var arada
aşağıda bana destekten gelen cevap var.ama ben bu gidişle bi 3 ay daha kutu alamayacağım.akçe sistemi geldiğinde plus paketin süresi doldu ozamandan beri kutu alamıyorum.
Merhaba,
İKV Çemberlitaş kutularının satış alanı zaman içinde genişleyecektir.
Ayrıca dilerseniz http://www.uyelikal.com üzerinden de aynı fiyatla alabilirsiniz.
Bilginize.
Merhaba,
İKV Çemberlitaş kutularının satış alanı zaman içinde genişleyecektir.
Ayrıca dilerseniz http://www.uyelikal.com üzerinden de aynı fiyatla alabilirsiniz.
Bilginize.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Hayır ben bugün gitim satış noktasına kutular diziliydi zaten adam buyrun dedi istanbul kıyamet vakti alıcam dedim uzattı kutuyu 30 lira verdim çıktım
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı