Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ
Uuuv Çakma Olmak İçin Güzel Yöntem 
atalar güzel demiş meyve veren ağaç taşlanır diye. bir tane oynanmış resim konulmuş ona söylenip duran EZİKLERE sesleniyorum biz bu makineye kadar geldik acaba siz içeri girebildiniz mi ? tebrik etmek bir erdemdir fakat çoluk çocukta erdem aranmaz bunu da biliyorum. bizim başarımızdan forum üzerinden prim yapmaya çalışanlar sadece eziklerdir. piste çıkın görelim her mesajda diyorum biri de koysun bizden daha iyisini tebrk edelim. daha içerde ilk robotlarda pert olur buraya yazı yazanların çoğu. bu konunun başında konulan resim oynanmış resim ama ASLINDA SİZ SAHTESİNİZ forum çocukları sizi.
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

sayın linkin bey.linkin yazdı:atalar güzel demiş meyve veren ağaç taşlanır diye. bir tane oynanmış resim konulmuş ona söylenip duran EZİKLERE sesleniyorum biz bu makineye kadar geldik acaba siz içeri girebildiniz mi ? tebrik etmek bir erdemdir fakat çoluk çocukta erdem aranmaz bunu da biliyorum. bizim başarımızdan forum üzerinden prim yapmaya çalışanlar sadece eziklerdir. piste çıkın görelim her mesajda diyorum biri de koysun bizden daha iyisini tebrk edelim. daha içerde ilk robotlarda pert olur buraya yazı yazanların çoğu. bu konunun başında konulan resim oynanmış resim ama ASLINDA SİZ SAHTESİNİZ forum çocukları sizi.
son yazdıgınız cevaba istinaden şunu soylemek isterim sizin yaptıgınızdan iyi paint i kimse yapamıyor.
yinede elinize saglık. oraya kadar gelmissiniz. keşke paint e bulaşmasaydınızda sizleri göklere cıkarsaydık.
bende eminonunde lodosum ve biraz olsun sizleri tanıyorum. cok buyuk basarılara imza attınız.
fakat bu paint o yaptıklarınıza yakışmadı. keşke yasanmasaydı.
bu saatten sonra yapacagınız paylasımların dürüst ve oynanmamıs olacagı kanaatindeyim.
sizi izlemeye devam edeceğiz.
XXMEZAXX
XXXXXXMEZAXXXXXX
XXXXMEZAXXXX
LONCA HeVeS
XXXXXXMEZAXXXXXX
XXXXMEZAXXXX
LONCA HeVeS
o zaman karalama politikasından vazgeçin ve güzelce paintin yakışmadığını yazın.. orda xxcezaxx in dediği gibi gaza gelmek daha iyisini yapabilmek adına konulmuş bi resim.. başarıyı herkes kıskanır ama bunlar üstünden prim yapmaya çalışıyor
Linkin
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Edebimizi koruyalım . Elbet eleştiren olacaktır ama bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum bundan sonraki yorumlar iyi yazılmasa bile kötü bile yazılmasa iyi olur .
Teşekkür ederim .
Teşekkür ederim .
XXCEZAXX
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
hahaha
fotoyla oyna sonra tebrik edin de.senın geldıgın yere bız de geldık de 2 büyü atıp ps yapmaya gerek duymadık.tebrık edılcek konu degil
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

Umarım çekemeyenlere iyi bir ders olur . Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır . 2 Arz arkadaş ve 4 Lodos arkadaşlar bırlesıp kestık .
XXCEZAXX xRaİNBLacKx
BeyKeNTh sonLEJYONERşifa
fabkann DEGETYALANDUNYA verdiğin destekten ötürü
NeOwİN
Şimdi adım adım GBM X e ...
XXCEZAXX
GBM-X henüz kesilememiştir.
Konuyu burada kilitlemek zorundayım.
Bilginize.
Konuyu burada kilitlemek zorundayım.
Bilginize.