Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GLAUCOME
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Rock N Roll

Re: Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ

Mesaj gönderen GLAUCOME »

az çok bizde denedik gbm x i kesmeyi ama fiziksel ve buz işlemiyor en fazla fiziksel 90 vuruyo gbm x e vuran skil ise elektiriktir. fotoya bakınca zaten arkadaşların belirttiği gibi siyahlık çerçeveden baya dışarı taşmış :)
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xxcezaxx »

wonka yazdı:
xxcezaxx yazdı:
ReDsKuLL yazdı:Fotoshop diyenlere sesleniyorum GBM X'in canının altındaki siyahlıktan bahsediyorsunuz. Birde oradaki kesen arakdaşların canının ve kudretinin altındaki siyahlığa bakın. Birde oyuna girip yine canınızın ve kudretinizin altındaki siyahlığa bakın. Siz yapamıyorsunuz diye başkalarının yaptıklarına hemen kara çalarsınız ancak. Siz daha ergenliğe bile girmiş değilsinizdir eminim. Hepinize kolay gelsin..

Teşekkür ederim .

wonka yazdı:Ben arkadaşın fotoshop yaptım dediğini göremiyorum 'kestikten sonra' diye bi cümle kullanmış orda hadi diyelim oraya gelmeyi gösteriyor fotoshop niye yapıosun o zaman ha şunuda söyliyim sen makineleri fotoshopla keserken biz gerçek kesioduk 8-)

GBM X i kesip fotoğrafını koyarmısın . Diyorsun ki siz yaratıklara fotoshop yaparken biz kesiyorduk diye . Sadece fotoshop Son resim GBM X de var . Ve işin makarası olsun diye yayınladım uzatman isteyen başka yere çekmek isteyenler çekiyor işte . Bir kere madem bu kadar geldiysen GBM X e gidene kadar diğer yaratıkları kesmenin mecburi olduğunu anlardın.

Yaw sen lafı nerenden anlıyorsun anlamıyorum ki orda yazmışsın gbm xi kestikten sonra yaşam merkezine giriyoruz vs vs vs diğer yaratıkları kesmenin mecburi oldugunu bilmeyen varmıdır acaba? işin makarası oldugunuda ilk yorumunda söylemen lazımdı resmin altına tabi açığı çıktı yalanı kıvır anam kıvır yalandan kim ölmüş
Ben GBM X ' i kestik mi yazmışım ? İyi oku arkadaşım birilerine saldırmak için bi şeyler arama orda yazılanlar . ' GBM X kesildikten sonra Yaşam Merkezine giriş yapılabilmekte ' . Şimdi sorarım sana kestik yazmışmıyım yazmamışmıyım ?
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Neowin »

Arkadaşları ciden tebrık edıyorum oralara gitmek bile sabır isteyen bir bölge çemberlitaş... inşallah ilerleyen zamanlarda 2. kısmında fotolarını koyarsınız.

Bu arada fotolarla oynama var diyen arkadaslar cıden cok acımasızsınız adamlar oraya gitmek için ciden en az 5-6 saat uğraşmışlardır. helede okadar uğraştıktan sonrada elleri boş dönmek ciden insanın içine kor o reısımdekı oynama bence grubun moralını duzeltmek ve şevke getirmek için... Ciden yıkıcı olmak herzaman kolaydır bence ben bu başlık altında tebrikler kardeş dıyıp adamlara gazı verıp daha ılerı gitmelerını saglamak bızım gorevımız olarak görüyorum xxcezaxx kardeş inşallah sizden gbmx in ölü halını ve 2. kat fotolarını en kısa zamanda beklıyoruz...
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Neowin yazdı:Arkadaşları ciden tebrık edıyorum oralara gitmek bile sabır isteyen bir bölge çemberlitaş... inşallah ilerleyen zamanlarda 2. kısmında fotolarını koyarsınız.

Bu arada fotolarla oynama var diyen arkadaslar cıden cok acımasızsınız adamlar oraya gitmek için ciden en az 5-6 saat uğraşmışlardır. helede okadar uğraştıktan sonrada elleri boş dönmek ciden insanın içine kor o reısımdekı oynama bence grubun moralını duzeltmek ve şevke getirmek için... Ciden yıkıcı olmak herzaman kolaydır bence ben bu başlık altında tebrikler kardeş dıyıp adamlara gazı verıp daha ılerı gitmelerını saglamak bızım gorevımız olarak görüyorum xxcezaxx kardeş inşallah sizden gbmx in ölü halını ve 2. kat fotolarını en kısa zamanda beklıyoruz...
çok haklısın
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Başarılarınızın Devamını Dilerim Fakat Neden GBM-X Resminde Paint Açıp Böyle Bir Olaya Başvurdunuz Anlamadım...

Yukardaki Mesajlarda ''Kestik Dedik mi Arkadaşım'' Diyorsun Ama Resimde %1 Canı Var Azıcık Vursaymışsınız Canlar Kudretlerde Full :P

Böyle Şeyler Yapmayın Başarınıza Gölge Düşürür, Oraya Gelmiş Olmanızı Ayrıca Kutluyorum, Ellerinize Sağlık...

(bkz. Reklamın İyisi Kötüsü Olur.)
En son GHQSEN tarafından 08 Haz 2011 07:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Canceazi yazdı:
Neowin yazdı:Arkadaşları ciden tebrık edıyorum oralara gitmek bile sabır isteyen bir bölge çemberlitaş... inşallah ilerleyen zamanlarda 2. kısmında fotolarını koyarsınız.

çok haklısın

Eyv kardeşim herkes senin kadar anlayışlı olamıyor maalesef . Şu an ki tek hedefimiz GBM X . GBM X ' i kestikten sonra 2. katı keseceğimizden emin olabilirsin .
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

[quote="wonka] Yaw sen lafı nerenden anlıyorsun anlamıyorum ki orda yazmışsın gbm xi kestikten sonra yaşam merkezine giriyoruz vs vs vs diğer yaratıkları kesmenin mecburi oldugunu bilmeyen varmıdır acaba? işin makarası oldugunuda ilk yorumunda söylemen lazımdı resmin altına tabi açığı çıktı yalanı kıvır anam kıvır yalandan kim ölmüş[/quote]

Bkz: Resim
Kullanıcı avatarı
DerrickRose
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DerrickRose »

harbi adam uçkağıtcı mk :D x in canı 1 kudretler full kesmedik diyo yok artık lebron james mk
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CARIZMA »

Arkadaşım bizde girdik iLk girişimizde B.B kalfa ve gb makineye kadar geLdik büyücüyü kesdik . gerçekden sadece 2 saatimizi aldı oraya kadar geLmek yani çok zor bir böLge siz GB X e kadar geLmişsiniz heLaL oLsun takım çaLışmanızın çok iyi oLdugunu gösteriyor GB x e geLmek en az onu kesmek kadar başarıdır. Burda size Laf eden arkadaşLar anLaşıLan kapıda grup diLenip daha kapıyı geçemeyenLerdir. Neyse onLarda görmüş oLdu . Ben başarılarınızdan doLayı tebrik ediyorum fotoLarın devamını bekLiyorum.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
xxmezaxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxmezaxx »

Öncelikle Merhabalar bazı yaratıkları,boss ları merak eden arkadaşlarımı aydınlatma ve Sunucumuzda buraya kadar gelebilen başkasının olmadığını gördüğüm için açıyorum konuyu .

Araştırmalarımıza göre bizden başka gaffarı kesen yok.

LONCA HeVeS olarak gaffarı ilk kesen lonca olduk.

resimde oynama yoktur hazmedemeyenler yorum yapmasın. biz FAKE DEĞİLİZ.

Resim

şovlarımızı takip edin yakında butun bosları aynı anda keseceğiz. LONCA HeVeS

taktik nedir demeyin girin öğrenin yada sadece bizi izleyin

XXMEZAXX

XXXXXXMEZAXXXXXX

XXXXMEZAXXXX

LONCA HeVeS :)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön