Blok ve İksirler ?
Blok ve İksirler ?
Kendi yaptığınız hata yüzünden blok alıyorum ve kaç saattir oyuna giremiyorum, hadi bunu geçtim çok merak ediyorum envanterden silinecek olan 30 tane dinozor iyileştiren ve ejderha kudretlendiren iksirim yerine 30 dinozor iyileştiren 30 ejderha kudretlendiren iksir verecek misiniz? Ben onları zor günler için saklıyordum
Şaka bir yana onlar benim iksirimdi hak etmiştim ve çemberlitaş için saklıyordum. Umarm insanların bu zararını karşılarsınız! Zaten inceleme altına alınacakmıs çıkar amaçlı kullanan kullanmayan belli olur. Zaten tuaf bir durum daha var. Oyunda hata oluşturuyorsunuz insanlar bunu kullanınca da suçlular. Çıkar amaçlı ne demek ? Adam bakmış hata var bitmiyor o şekilde de kullanıyor. Neyse velhasıl ben bir an önce koyulan bloğumun kalkmasını ve iksirlerimi geri istiyorum !!

Re: Blok ve İksirler ?
beleş iksir böyle oluyor demekki
o iksir hatasi dinozor ejderha iksiri ta ilk verdiklerinden belli var
iç iç hep ayniydi
junonda şifacilar tanka can basmadan öyle kestik bi keresinde koptuk gülmekden
iksir içiyor iksiri bitmiyordu ta ozman söyledik hatayi düzeltmediler şimdi tam düzeltiyolar İKV İKSİREDE KARŞİ xD
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- Xsafabeyx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
O zaman o iksirleri öyle kullanan tanklara geçmiş olsun dileklerimi ilet şimdiden gökhan 
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
abow gayri ne diyon
ozman geçmiş olsun onlara ben iksir sevmiyom anca kuduruk iksiri içiyorum oda junonda tank büyücüler oldugu için dahada içmiyom 
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- KOMUTANxASKERx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
iksirlerı hayatta geri vermez bu yönetım :evil:
ครкєгא-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×-ครкєгאşเŦค
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren
Merhaba,
Daha önce etkinliklerde verilmiş bazı iksirlerin kötüye kullanımının ve haksız kazancın önlenmesi sebebiyle daha önce etkinliklerde dağıtılmış ve hatalı olan iksirler envanterlerden silinmiştir.
Bu silinme işleminin sorunsuz yapılması için ise envanterinde iksir bulunan hesaplar geçici bir süre için bloke edilmiş ve işlemin bitmesine müteakiben açılmıştır.
Anlayışınız için biz teşekkür ederiz.
Daha önce etkinliklerde verilmiş bazı iksirlerin kötüye kullanımının ve haksız kazancın önlenmesi sebebiyle daha önce etkinliklerde dağıtılmış ve hatalı olan iksirler envanterlerden silinmiştir.
Bu silinme işleminin sorunsuz yapılması için ise envanterinde iksir bulunan hesaplar geçici bir süre için bloke edilmiş ve işlemin bitmesine müteakiben açılmıştır.
Anlayışınız için biz teşekkür ederiz.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]