Blok ve İksirler ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Blok ve İksirler ?

Mesaj gönderen Kivi »

Kendi yaptığınız hata yüzünden blok alıyorum ve kaç saattir oyuna giremiyorum, hadi bunu geçtim çok merak ediyorum envanterden silinecek olan 30 tane dinozor iyileştiren ve ejderha kudretlendiren iksirim yerine 30 dinozor iyileştiren 30 ejderha kudretlendiren iksir verecek misiniz? Ben onları zor günler için saklıyordum :) Şaka bir yana onlar benim iksirimdi hak etmiştim ve çemberlitaş için saklıyordum. Umarm insanların bu zararını karşılarsınız! Zaten inceleme altına alınacakmıs çıkar amaçlı kullanan kullanmayan belli olur. Zaten tuaf bir durum daha var. Oyunda hata oluşturuyorsunuz insanlar bunu kullanınca da suçlular. Çıkar amaçlı ne demek ? Adam bakmış hata var bitmiyor o şekilde de kullanıyor. Neyse velhasıl ben bir an önce koyulan bloğumun kalkmasını ve iksirlerimi geri istiyorum !!
Resim
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Blok ve İksirler ?

Mesaj gönderen kok29 »

beleş iksir böyle oluyor demekki :D o iksir hatasi dinozor ejderha iksiri ta ilk verdiklerinden belli var :) iç iç hep ayniydi :D junonda şifacilar tanka can basmadan öyle kestik bi keresinde koptuk gülmekden :) iksir içiyor iksiri bitmiyordu ta ozman söyledik hatayi düzeltmediler şimdi tam düzeltiyolar İKV İKSİREDE KARŞİ xD
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
Xsafabeyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen Xsafabeyx »

O zaman o iksirleri öyle kullanan tanklara geçmiş olsun dileklerimi ilet şimdiden gökhan :)
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

abow gayri ne diyon :) ozman geçmiş olsun onlara ben iksir sevmiyom anca kuduruk iksiri içiyorum oda junonda tank büyücüler oldugu için dahada içmiyom :D
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
KOMUTANxASKERx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KOMUTANxASKERx »

iksirlerı hayatta geri vermez bu yönetım :evil:
ครкєгא-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×-ครкєгאşเŦค
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

Daha önce etkinliklerde verilmiş bazı iksirlerin kötüye kullanımının ve haksız kazancın önlenmesi sebebiyle daha önce etkinliklerde dağıtılmış ve hatalı olan iksirler envanterlerden silinmiştir.

Bu silinme işleminin sorunsuz yapılması için ise envanterinde iksir bulunan hesaplar geçici bir süre için bloke edilmiş ve işlemin bitmesine müteakiben açılmıştır.

Anlayışınız için biz teşekkür ederiz.
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön