Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ
Ayıptır yav insan bari yapıcaksa iyi yapar şu işi onuda eline yüzüne bulaştırmış :lol:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Şu cekemeyen ibn3ler size soruyorum acaba siz oraya kadar geldinizdemi konuşuyorsunuz begenmıyosanız yorum yapmayın lan akşam akşam deli etmeyin.
- CapeLxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Adam size shop var fotografta diyor siz çekemeyenler anten taksın havalarına falan girmişsiniz . Emeğinizle nereye kadar geldiniz onu koyunda görelim.
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** 
Fotoğrafta yapılmış olan tek bir değişiklik var . Diyorsunki gittğinizi yeri gösterin emeğinizle sana bakıyorumda demek GBM X nedir onu bilmiyorsun . Amaç orda canı göstermek değil yaratığı ve ismini göstermektir .
Bu kadar hazımsız olmanız cidden çok kötü . Öncedende dediğim gibi tebrik etcekseniz eyvallah etmeyeceksenizde dükkanın önünü kapatmayın .
Diğer arkadaş Sis Vis Pacem , Parabellum yazısını sordu . O yazı GBM X ın yanındakı sokaktakı ve onundekı sokaktakı Cırakların bıraktıgı etkıdır . Saat 04:30 civarı oldugu ıcın klan sessız ve yazılar sılınmemıs .
Bu kadar hazımsız olmanız cidden çok kötü . Öncedende dediğim gibi tebrik etcekseniz eyvallah etmeyeceksenizde dükkanın önünü kapatmayın .
Diğer arkadaş Sis Vis Pacem , Parabellum yazısını sordu . O yazı GBM X ın yanındakı sokaktakı ve onundekı sokaktakı Cırakların bıraktıgı etkıdır . Saat 04:30 civarı oldugu ıcın klan sessız ve yazılar sılınmemıs .
XXCEZAXX
Arkadaşlar o kadar kusur kadı kızında da olur...
eleştiri yerine oraya gittikleri için tebrik edilmesi gerekir.RoA loncası arkadaşlarımın bu kadar muhalefetlik yapmayı sevdiğini bilmiyordum
sizi meclise bekleriz.Mecliste konuşmasını bilmiyen insanlar çok siz daha iyi konuşursunuz.Lütfen uzatmayın tartışmayı
İyi Forumlar
eleştiri yerine oraya gittikleri için tebrik edilmesi gerekir.RoA loncası arkadaşlarımın bu kadar muhalefetlik yapmayı sevdiğini bilmiyordum
İyi Forumlar
Fotoshop diyenlere sesleniyorum GBM X'in canının altındaki siyahlıktan bahsediyorsunuz. Birde oradaki kesen arakdaşların canının ve kudretinin altındaki siyahlığa bakın. Birde oyuna girip yine canınızın ve kudretinizin altındaki siyahlığa bakın. Siz yapamıyorsunuz diye başkalarının yaptıklarına hemen kara çalarsınız ancak. Siz daha ergenliğe bile girmiş değilsinizdir eminim. Hepinize kolay gelsin..
İt Ulur Birbirini Bulur..

- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
Ben arkadaşın fotoshop yaptım dediğini göremiyorum 'kestikten sonra' diye bi cümle kullanmış orda hadi diyelim oraya gelmeyi gösteriyor fotoshop niye yapıosun o zaman ha şunuda söyliyim sen makineleri fotoshopla keserken biz gerçek kesioduk 
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ayıp gerçekten ayıp....yaLnizadam66 yazdı:![]()
![]()
![]()
![]()
Hile yaparak insanları yanıltmaya çalışarak ne kadar alçaldığınızın farkındamısınız ? Loncanızın adını lekediğinizin farkında mısınız ?
Önce şu foto koyalım ;
Resimde 1 numaralı yerde TAŞMA var , siyah ton taşmış .
Resimde 2 numaralı yer , yaratıgın canının 1 oldugunu gosterıyor fakat , ibre ye bakarmısınz ? Binlerce canı olan bır yaratıgın 1 canı o kadar yer kaplamaz bizde kesmeye çalıstık biliyoruzCanı 1 iken kırmızı ibre gorunmeyecek kadar az olur tıpkı 99 da hıc azalmamıs gorunmesı gıbı
![]()
Resımde 3 numaralı yerde TON farklılıgı var , normal yaratıkların canı can ıbresı daha acık renklıdır .
Foto tamamen shop lu , zaten kudretlerınız ve canlarınızda bunu belırtıyorHepinizin canı full , kudretı cok fazla böyle birşey ancak Dinazor + Ejderha ıksırle mumkun oda oyundan kaldırıldı
Acemı shopcular sizi
![]()
ReDsKuLL yazdı:Fotoshop diyenlere sesleniyorum GBM X'in canının altındaki siyahlıktan bahsediyorsunuz. Birde oradaki kesen arakdaşların canının ve kudretinin altındaki siyahlığa bakın. Birde oyuna girip yine canınızın ve kudretinizin altındaki siyahlığa bakın. Siz yapamıyorsunuz diye başkalarının yaptıklarına hemen kara çalarsınız ancak. Siz daha ergenliğe bile girmiş değilsinizdir eminim. Hepinize kolay gelsin..
Teşekkür ederim .
wonka yazdı:Ben arkadaşın fotoshop yaptım dediğini göremiyorum 'kestikten sonra' diye bi cümle kullanmış orda hadi diyelim oraya gelmeyi gösteriyor fotoshop niye yapıosun o zaman ha şunuda söyliyim sen makineleri fotoshopla keserken biz gerçek kesioduk
GBM X i kesip fotoğrafını koyarmısın . Diyorsun ki siz yaratıklara fotoshop yaparken biz kesiyorduk diye . Sadece fotoshop Son resim GBM X de var . Ve işin makarası olsun diye yayınladım uzatman isteyen başka yere çekmek isteyenler çekiyor işte . Bir kere madem bu kadar geldiysen GBM X e gidene kadar diğer yaratıkları kesmenin mecburi olduğunu anlardın.
XXCEZAXX
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
xxcezaxx yazdı:ReDsKuLL yazdı:Fotoshop diyenlere sesleniyorum GBM X'in canının altındaki siyahlıktan bahsediyorsunuz. Birde oradaki kesen arakdaşların canının ve kudretinin altındaki siyahlığa bakın. Birde oyuna girip yine canınızın ve kudretinizin altındaki siyahlığa bakın. Siz yapamıyorsunuz diye başkalarının yaptıklarına hemen kara çalarsınız ancak. Siz daha ergenliğe bile girmiş değilsinizdir eminim. Hepinize kolay gelsin..
Teşekkür ederim .
wonka yazdı:Ben arkadaşın fotoshop yaptım dediğini göremiyorum 'kestikten sonra' diye bi cümle kullanmış orda hadi diyelim oraya gelmeyi gösteriyor fotoshop niye yapıosun o zaman ha şunuda söyliyim sen makineleri fotoshopla keserken biz gerçek kesioduk
GBM X i kesip fotoğrafını koyarmısın . Diyorsun ki siz yaratıklara fotoshop yaparken biz kesiyorduk diye . Sadece fotoshop Son resim GBM X de var . Ve işin makarası olsun diye yayınladım uzatman isteyen başka yere çekmek isteyenler çekiyor işte . Bir kere madem bu kadar geldiysen GBM X e gidene kadar diğer yaratıkları kesmenin mecburi olduğunu anlardın.
Yaw sen lafı nerenden anlıyorsun anlamıyorum ki orda yazmışsın gbm xi kestikten sonra yaşam merkezine giriyoruz vs vs vs diğer yaratıkları kesmenin mecburi oldugunu bilmeyen varmıdır acaba? işin makarası oldugunuda ilk yorumunda söylemen lazımdı resmin altına tabi açığı çıktı yalanı kıvır anam kıvır yalandan kim ölmüş
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG