Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hewal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: GöLGe HaRaMiLeRi

Re: Eminönü / ÇEMBERLİTAŞ

Mesaj gönderen Hewal »

Öncelikle Tebrikler .
Ben Birşey soracaktım GBM X nasıl Kestiniz Onu Biraz Detaylı Yazarsanız Sevinirim .
İyi Oyunlar .
HeRKeS VaZGeÇeBiLeCeĞi MeNFaaTi KaDaR DüRüSTTüR...
Kullanıcı avatarı
sevdaLi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sevdaLi »

yaLnizadam66 yazdı: :) :) :) :)

Hile yaparak insanları yanıltmaya çalışarak ne kadar alçaldığınızın farkındamısınız ? Loncanızın adını lekediğinizin farkında mısınız ?

Önce şu foto koyalım ;

Resim

Resimde 1 numaralı yerde TAŞMA var , siyah ton taşmış .

Resimde 2 numaralı yer , yaratıgın canının 1 oldugunu gosterıyor fakat , ibre ye bakarmısınz ? Binlerce canı olan bır yaratıgın 1 canı o kadar yer kaplamaz bizde kesmeye çalıstık biliyoruz ;) Canı 1 iken kırmızı ibre gorunmeyecek kadar az olur tıpkı 99 da hıc azalmamıs gorunmesı gıbı ;)

Resımde 3 numaralı yerde TON farklılıgı var , normal yaratıkların canı can ıbresı daha acık renklıdır .

Foto tamamen shop lu , zaten kudretlerınız ve canlarınızda bunu belırtıyor ;) Hepinizin canı full , kudretı cok fazla böyle birşey ancak Dinazor + Ejderha ıksırle mumkun oda oyundan kaldırıldı ;) Acemı shopcular sizi :)
...
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Arkadaşlar bu kadar hazımsız olmayın lütfen . Ben o yaratığı kestik demedim buraya resimleri koymamın amacınıda söyledim ısrarla neden bu çekememezlik anlamıyorum doğrusu . İnşallah sizlerde kesersiniz GBM X dedıgınız yaratık oldukca zor ve daha bolge gelelı 1 gun oldu . Oraya kadar gıtmısız sız hala samanlıkta ıgne aramaktasınız . Lütfen gereksiz mesajlara son verin . Tebrik etmesenizde olur . Yazı yazma zorunluluğunuz yok .

Teşekkür ederim .
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Raiders of AnatoliA

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

xxcezaxx yazdı:Arkadaşlar bu kadar hazımsız olmayın lütfen . Ben o yaratığı kestik demedim buraya resimleri koymamın amacınıda söyledim ısrarla neden bu çekememezlik anlamıyorum doğrusu . İnşallah sizlerde kesersiniz GBM X dedıgınız yaratık oldukca zor ve daha bolge gelelı 1 gun oldu . Oraya kadar gıtmısız sız hala samanlıkta ıgne aramaktasınız . Lütfen gereksiz mesajlara son verin . Tebrik etmesenizde olur . Yazı yazma zorunluluğunuz yok .

Teşekkür ederim .
Paint çalışmanızı ve oraya ulaşmanızı gerçekten tebrik ediyorum.Başarılırınızın devamın geleceğinden bir nebze olsun şüphem yok.Bizdende oyuncu yoldaşlarımıza 3-5 resim.Aydınlatabildiysek ne mutlu bize

viewtopic.php?f=4&t=65846

İyi günler...!
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Kullanıcı avatarı
cesurbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen cesurbey »

YorgunDemokrat yazdı:
xxcezaxx yazdı:Arkadaşlar bu kadar hazımsız olmayın lütfen . Ben o yaratığı kestik demedim buraya resimleri koymamın amacınıda söyledim ısrarla neden bu çekememezlik anlamıyorum doğrusu . İnşallah sizlerde kesersiniz GBM X dedıgınız yaratık oldukca zor ve daha bolge gelelı 1 gun oldu . Oraya kadar gıtmısız sız hala samanlıkta ıgne aramaktasınız . Lütfen gereksiz mesajlara son verin . Tebrik etmesenizde olur . Yazı yazma zorunluluğunuz yok .

Teşekkür ederim .
Paint çalışmanızı ve oraya ulaşmanızı gerçekten tebrik ediyorum.Başarılırınızın devamın geleceğinden bir nebze olsun şüphem yok.Bizdende oyuncu yoldaşlarımıza 3-5 resim.Aydınlatabildiysek ne mutlu bize

viewtopic.php?f=4&t=65846

İyi günler...!
Bu konu için tabiki tebrikelr ama biraz daha çalışmasın
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Resim

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Tebrikler için bi ayrı teşekkür ederim . Eğer birilerini aydınlatabildiysek ne mutlu bizlere. Umarım daha iyi yerlere sizler gidersiniz ...
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
cesurbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen cesurbey »

xxcezaxx yazdı:Tebrikler için bi ayrı teşekkür ederim . Eğer birilerini aydınlatabildiysek ne mutlu bizlere. Umarım daha iyi yerlere sizler gidersiniz ...

Hala tebrikleriniz için teşekkür ederim diyo sen ne kadar yüzsüz birisin arkadaş :D
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Resim

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Kudretlerde ki fazlalığa dikkat ediLmesi yeterLi ... İksir içmedikleri haLde o kadar yüksek ve enerjisi %1 :) iLgi Çekici ;) ayrıcı büyücünün fiziği 900 vurmaz GBM X'e
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
sagocu48
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inception

Mesaj gönderen sagocu48 »

Tebrikler.Bişi dıkkatımı cektı "Sis vis pacem,parabellum" sozunu B.B çıraklar soylemıormuydu GBMx de oyle dıor :?: :?:
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir.
Bertrand Russell
Kullanıcı avatarı
linkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen linkin »

'' GRUP BÖLGESİ '' bu 2 kelimeden ne anlıyorsunuz hala çözemedim ben

adam diyor yok fiziksel var neden direnç kırma var yok bilmem ne

arkadaşım grup kelimesine kafan basmıyorsa soru sorma

takıma oynuyoruz orda bireysel değil

sizin gidip ejder asalarla e.ö de 1 lvl fare kesmenize benzemez

sizleri pistte görmek isteriz

klavyeden güzel yazıyorsunuz ama bu başarıyı bile göstermekten acizsiniz buyrun daha iyisini siz yapın biz de tebrik edelim yapamıyorsanız sadece izleyin..

boş beleş laflarla post kasmanın anlamı yok değil mi

anlaşılan çekemeyen çokmuş dedik o kadar anten takın çekemezseni diye ( anten benden hediye )
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön