Lonca olarak 4-5 kişi blok yedi
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: Lonca olarak 4-5 kişi blok yedi
Mevlüt Dinç sen git oyundan anlayan biri gelsin hadi ufaktan...
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Lonca BETA olarak yaklaşık 40 kişi blok yemiş durumdayız.
2006-2013
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

İksiri Çantanda yada Bankanda Tutman YeterLi Ban Yemen İçin.Bütün Lonca NErdeyse BanLandı.Bu Kadar İnsan Ne Yapıcak ?? 1 LvL ÇarLaramı Giricek ??
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
Nerull: Zil takıp oynayın !ikvoyuncusu2008 yazdı:İksiri Çantanda yada Bankanda Tutman YeterLi Ban Yemen İçin.Bütün Lonca NErdeyse BanLandı.Bu Kadar İnsan Ne Yapıcak ?? 1 LvL ÇarLaramı Giricek ??
TheRaSMuS
yönetım istifa...
cemberlıtaştayken dustum gıremedım
iksirin ne sakıncası var anlamıs degılım bendede dino kudret ıksır var ama kullanmaya kıyamıyordum 5 adet saklıyordum şimdi ise cemberlının geldıgı gun blok yedık tam zamanını bulmussunuz..
cemberlıtaştayken dustum gıremedım
iksirin ne sakıncası var anlamıs degılım bendede dino kudret ıksır var ama kullanmaya kıyamıyordum 5 adet saklıyordum şimdi ise cemberlının geldıgı gun blok yedık tam zamanını bulmussunuz..
DEATHLİFE
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

O Adama Sabah KıL OLDum Zaten.Adama Diyorum ÖğLen SaatLerinde ÇemberLitaş'ın Girişinden LodosLar Giremez ... Adamın Veridği Cevap : " İzin VermezLerse TopLayın LodosLarı KaLeLerine Sokun ArzLarı.Burası Kraterin Orta Noktası "Deathxrasmuss yazdı:Nerull: Zil takıp oynayın !ikvoyuncusu2008 yazdı:İksiri Çantanda yada Bankanda Tutman YeterLi Ban Yemen İçin.Bütün Lonca NErdeyse BanLandı.Bu Kadar İnsan Ne Yapıcak ?? 1 LvL ÇarLaramı Giricek ??
Ama Az Öncede Lathander ;
" Çemberlitaş Girişi DüzeltiLecek Diyor . " Bu Kadar Tepki Çekiceğini Ben Önceden Demiştim.Nerdeee NeruLL (Nihat Bey ) AnLayacak Bizi ...
Şimdide Kendi VerdikLEri İksiriLeri Çantamızda / Bankamızda BuLunduruyoruz Diye Ban Yiyoruz.Yazık Ne Diyim , İsanLarı Oyundan Soğutuyolar ...
[YaLNıZSavaŞÇII]