Lonca olarak 4-5 kişi blok yedi
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Re: Lonca olarak 4-5 kişi blok yedi
Tüm sunucularda daha önce etkinlik sırasında verilmiş olan iksirlerde olan hata nedeniyle sözkonusu iksirler envanterden silinecektir. Silme işlemi için bu iksirleri bulunduran karakterler geçici olarak bloklanmıştır.
Hesaplar arasında detaylı bir araştırma yapılarak söz konusu iksirleri çıkar amaçlı kullanan hesapların ceza süreleri ayrıca uzatılacaktır.
Böyle saçma bir yönetim ile birlikte bir oyun oynuyoruz.Geçmiş olsun hepimize ...
Hesaplar arasında detaylı bir araştırma yapılarak söz konusu iksirleri çıkar amaçlı kullanan hesapların ceza süreleri ayrıca uzatılacaktır.
Böyle saçma bir yönetim ile birlikte bir oyun oynuyoruz.Geçmiş olsun hepimize ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
hem iksirleri dağıt hemde blok at oh ne alaikvoyuncusu2008 yazdı:Tüm sunucularda daha önce etkinlik sırasında verilmiş olan iksirlerde olan hata nedeniyle sözkonusu iksirler envanterden silinecektir. Silme işlemi için bu iksirleri bulunduran karakterler geçici olarak bloklanmıştır.
TheRaSMuS
Bu ne boyle yaw :S Amatörlükten başka birşey değil yazıklar olsun yönetime !!
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

[GM] Legendda gelmiş bakalım ne gibi bi açıklama yapıcak.Bu kadar kişiyi sadece hesaplarında Dinozor + Ejderha iksir var diye banlamakta ne demek.Böyle salakça bi neden olurmu.Bide kullananlar ceza alıcakmış.Bu işi temizleyecekseniz Çemberlitaş'ın açıldığı ilk gün değil en az 1 hafta önce temizlemeliydiniz.Bu hatanın olduğunu o iksirlerin dağıtıldığındna beri biliyorsunuz siz...
[YaLNıZSavaŞÇII]
- RumeLikapLaniII
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
Dinozor Ejderha iksir yüzünden banlandıysak yazıklar olsun oyuna gelin 30 şar tane veryim ...
+ Benm çarda olmasına rağmen ben içmedim
GüveN . KaRaDuL .
RoA'şk
RoA'şk
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

Bu kadar tepkiyle nasıl başa çıkacaklar bakalım.Oyuncuların Yönetimin başına yıkması lazım burayı.Saçma sapan bir nedenden , kullanmadığım bir iksirden dolayı Ban yiyorum böyle saçmalık olurmu arkadaş ?
[YaLNıZSavaŞÇII]
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
REsmen rezilliq...Madem blok atcaksınız niye iksirleri weriyorSUNuz...hediyeyi hakkımızla kazandıq ister içer ister atar ister saklarız.bunuda hesabını weriyorsak böle yönetimi Sadece ALKIŞLIYORUM...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
cimbomlu2121
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Bu Ne İş Yaw Tam Çemberde Bossu Kesecektik Tak Düştük Çar Bloklandı :S Bu Ne İş Ozman Niye Dağıttınız İksir Hiç Bir Yerde Böyle Bişi Yok Yaw Habersiz Kapama Bir İşide Doğru Yapın Yaw İşin Cılkını Çıkardınız Artık..!!!
GM SENİ O CIKTIGIN YERE DIKARIM #@!? COCUGU ANANI #@!? YETER LAN 
GÖKxaLoNe