Akçe Sistemi Yorumları ve Türk MMORPG Oyuncuları
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Re: Akçe Sistemi Yorumları ve Türk MMORPG Oyuncuları
Oncelikle gorusler tartisilmaz bunu belirtelim.ben orneklendirmelerinizi cok sacma buluyorum.mesela oyuna 49 baslama olsaydi tarzinda bir orneginiz var , Burdaki esitligi ben size anlatayim dediginiz gibi herkes 1 level basliyor
kendi agzinizla ifade etmissiniz bu esitligi ama kendi yazinizda soylediginizi yalanliyorsunuz.Sonra devam edelim akce gelmeden once herkes emegi ve zamani karsiliginda karakterlerini gellistirebiliyordu Esitlik vardi simdi ise akcesi olan/olmayan diye iki sinifa ayrildi.Birisinin daha onceden aylarini verdigi seyi digeri gunlerde hatta saatlerde basarabiliyor.Burda nerede esitlik Var ? , Eskiden olsa Emek ve zaman harcandigi icin kim ne kadar zaman harcarsa o ustundu esitlik budur.Kusura bakmayin ama AKCE ADiLDiR " diyen birisi %100 yalan soylemis durumundadir,burada birde diger oyunlara harcanan paralarla kiyaslamissin .IKV oyuncularinda ulke sartlari dusunulurse en azindan 1 kisi bile ben akce alamiyorum diyorsa esitlik bozulmustur.Maden AKCE var ikv resmi sitelerinde ikv nin ozelliklerini anlatirken lutfen ucretsizdir gibi yazilari kaldirsin.AKCELIDIR yazsin bakalim oyuncu sayisi nasil artacak(!). Saygilar Sultanahmet.

- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Söylenilenlerin bazıları kendimce doğru bazıları ise yanlış . Akçe ile yapılan özelliklerin bazıları tabi ki ücret karşığı olmalı silah yükseltme gibi maden şansı artırtma gibi ama karakter aktarım vs.. özelliklerin bu oyunda zaten olması gereken şeyler . Yanlız yönetim gözünden bakarsak bunları demek kolay ama işin altyapısınıda bilmiyoruz ve ona göre konuşuyoruz .
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Burası bir oyun dünyası.. Lakin o dünya içerisinde yarattığımız karakterler gerçek dünyadaki para ile güçlenebiliyor.. Yanlışlık burada... Akçe sistemi yerine deselerdi ki ' Arkadaşım bu oyunu geliştirmek için paraya ihtiyacımız var o yüzden bundan sonra plus paket almayan üyeler oynayamaz + plus pakete şu kadar zam yapıldı. ' ben ve sadece benim çevremde oyunu bırakmış olan 30*40 kişi oyunu halen oynuyor olurlardı. Adaletsizlik burada.. Ben gelmişim kendime burada bir karakter açmışım.. Ama o karakterimi güçlendirmem için, karakterlerden üstün, zengin vs. olabilmem için farklı bi dille rüşvet isteniyor. ''Şu kadar para ver hacı sana şunu yapalım... Bu kadar para ve hacı sana şunu da yapalım... E o da para verdi tabi ki ona da yapıcaz....'' E hani oyundu bu abi
Güncelleme getirecekleri zaman koysunlar plus pakete zammı takılalım rahat rahat... Silah yükseltme mi olacak olsun abi... Ama oyunda harcadığım emek ile alayım ben yükseltmeyi... Gideyim Demirci Rüstem satsın bana onu yüksek bir meblağ karşılığı...
Ne yapalım bizim Ülkede sistem böyle.. Alışmışız böyle yaşamaya.. Konuyu açan arkadaş komünist sistem gibi falan demiş. Başlarken herkes 49 lewel olsun falan demiş.. Bilmiyorum farkında mı ama eskiden güçlü güçsüz kim belli olurdu.. Zayıf kim zengin kim belli olurdu.. Asıl şimdi öyle bir sistem var.. Akçe kimde mi yok.. oyunu bırakanda yok... Artık eskisi gibi zevk almayanda yok.. Zaten diğer herkeste akçe var ve hepsi tekdüze sanki birbirinin ikizi gibi takılıyor. Silahı aynı kolyesi aynı herşeyi aynı...
Neyse oyunu akçenin geldiği ilk gün bırakmış biri olarak sizlere iyi forumlar diliyorum... Kalın sağlıcakla...
Ne yapalım bizim Ülkede sistem böyle.. Alışmışız böyle yaşamaya.. Konuyu açan arkadaş komünist sistem gibi falan demiş. Başlarken herkes 49 lewel olsun falan demiş.. Bilmiyorum farkında mı ama eskiden güçlü güçsüz kim belli olurdu.. Zayıf kim zengin kim belli olurdu.. Asıl şimdi öyle bir sistem var.. Akçe kimde mi yok.. oyunu bırakanda yok... Artık eskisi gibi zevk almayanda yok.. Zaten diğer herkeste akçe var ve hepsi tekdüze sanki birbirinin ikizi gibi takılıyor. Silahı aynı kolyesi aynı herşeyi aynı...
Neyse oyunu akçenin geldiği ilk gün bırakmış biri olarak sizlere iyi forumlar diliyorum... Kalın sağlıcakla...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
benim içreiklerim malesef siliniyor yarım cümle misali anlatıklarım yarım yamalak kalıyor.İçeriklerimde forum kuralına aykırı yazdığımı sanmıyorum.Küfür hakaret başka oyun ismi v.s
Anlamak istemeyene kitap yazsam yine boş.Hiç bir zaman oyunu m2 ile kıyasalamadım.Kıyasladığımı düşünenler oyun piyasasında sadece herhalde ikv ve m2 var sanıyorlar.
İkvde zemin grafik falan filan çok iyiyimiş m2 den iyiymiş felAN.
ARKADAŞLAR lütfen şunu kabulenin.İkv artık freeto play değil. haa ilaki örnek istiyornuz bir sonraki mesajımda size bir örnek verecem dilerim silmezler.Hade sıkysa buyrun.İsim vermeycem söylediklerimin arkasındayım ve full bir Free To PLAY OYUN nasıl olurmuş görün.Birileride bana sen kimsin başka yazında ya deveyi güt yada ikv den git demişsin diyor.Ben hiç kimseyim.İyi bir oyuncuyum 86 da dos dilini söktüm 89 dan beride bir oyunsverim.Kulaklarım açık.Yeni gelişmelerden haberdarım.Piyasaya çıkmış aşağı yukarı birçok oyunu bilirim.İkv yüzde sıralamasında 10 barajının dibinde.
Fiyat sırlamasında en tepede olduğunu bilecek kadar araştırmış biriyim.Peki siz kimsinizki söylediklerinizin arkasında varmısınız yok varım diyorsanız be nyaknda dünya ve avrupa oyunlarının istatistik sonuçlarını yazim buraya ama o listelerde oyun isimleri var ve onları denemek en az 2 ayınızı alır.ve silinmezse.
Anlamak istemeyene kitap yazsam yine boş.Hiç bir zaman oyunu m2 ile kıyasalamadım.Kıyasladığımı düşünenler oyun piyasasında sadece herhalde ikv ve m2 var sanıyorlar.
İkvde zemin grafik falan filan çok iyiyimiş m2 den iyiymiş felAN.
ARKADAŞLAR lütfen şunu kabulenin.İkv artık freeto play değil. haa ilaki örnek istiyornuz bir sonraki mesajımda size bir örnek verecem dilerim silmezler.Hade sıkysa buyrun.İsim vermeycem söylediklerimin arkasındayım ve full bir Free To PLAY OYUN nasıl olurmuş görün.Birileride bana sen kimsin başka yazında ya deveyi güt yada ikv den git demişsin diyor.Ben hiç kimseyim.İyi bir oyuncuyum 86 da dos dilini söktüm 89 dan beride bir oyunsverim.Kulaklarım açık.Yeni gelişmelerden haberdarım.Piyasaya çıkmış aşağı yukarı birçok oyunu bilirim.İkv yüzde sıralamasında 10 barajının dibinde.
Fiyat sırlamasında en tepede olduğunu bilecek kadar araştırmış biriyim.Peki siz kimsinizki söylediklerinizin arkasında varmısınız yok varım diyorsanız be nyaknda dünya ve avrupa oyunlarının istatistik sonuçlarını yazim buraya ama o listelerde oyun isimleri var ve onları denemek en az 2 ayınızı alır.ve silinmezse.
BUYRUN ARZ EDERİM varın oyunuda siz tahmin edin.Bir ipucu haritaları ikv den yaklaşık 30 kes daha büyük ve avrupa çapında .
Bölgeye ve loncaya yazma oyun parasıyla
Grafik ve modeleme HD kalitesinde
Harita sayısı 6 tek haritayı bineksiz gezme yaklaşık 2 saat (zındanlar hariç)
Binek ve hizmetkar hayvanları oyun parasıyla.
Şans artırıcılar çoğu reel parayla ancak oyun parasıyla takas gayet mümkün kullanım çok.
Exe yani Tp (Tecrübe puanı) artırma hem oyun parası hemde reel para ile mümkün eşit düzeyde.
Yerleşmiş lonca düzeni.Loncalar arası yazışma loncalara özel.
Sınırsız Pvp özeliği .Güçlenmek kesilmemek için amaç.
İkili üçlü gruplu veya loncalı er meydanlarında savaşabilme.
Düzenli aralıklarla kale savaşları ve bos yaratık etkinlikleri .
Etkinlikler sonucu ödüler.
Grup ve loncaya teşvik.
Grup kasarken tp nin 2 kişi ise ikiye bölünmemesi.Örnek tekte 2000 tecrübe puanıysa 2 lide 1600 Tp adam başı.
Türkiye ye özel server sayesinde etkinliklerde lag oluşmaması.
Ultra itemler üretim malzemeleri oyun parasıyla ve yapması hiçte kolay değil.
5 farklı karakter ilerleyen levelerde sınıf ayrımları ve itemlerdeki boluk sayesinde binlerce farklı karakter çözümü.
Çok renkli cancan skiler cana yakın erkek ve bayan karakterler .
Yaratık çeşitliliği ve sayı fazlalığı oyun görseliği açısından mükemel denilebilir.
Gm lerin tanrı rolünde ego tatmin etmek gibi düşüncelerinin olmaması sonuçta ortalıkta kendini bilmez Gm ve momtların olmaması.
Oyunun kendi antivirüsü sayesinde daha sıkı bir güvenlik.
Pvp ye kapalı maden bölgeleri.Şansa dayalı maden çekme sistemi sayesinde oyuncu pc başında olmasına gerek kalmaksızın maden çekebilmesi.
Balık yakalama ile oyunda kulanılan iksirlerin bedavaya getirilebilmesi.
Aşırı pc başında olamayan veya pc sini açık tutamayan oyuncular için bilhasa işportadan pot (iksir) alınabilmesi.
Geniş bir arkadaş listesi.
Her karakterde yeterli 4 çanta taşınabilirliği.Çantaların çok ucuz ve oyun parasıyla alınabilmesi.Aynı şey pot lar içinde geçerli.
Karakter için depo hesaptaki 4 karakter için ortak hesap bulunması bu şekilde hesaplar arasında transfer her türlü oyun araç gerecinin transferinin yapılabilmesi.
Mesaj kutusu sayesindeaçık veya kapalı olan arkadaşlara mesaj ve araç gereç postalanabilmesi.(geçerlilik oyun parası )
Bölgeye ve loncaya yazma oyun parasıyla
Grafik ve modeleme HD kalitesinde
Harita sayısı 6 tek haritayı bineksiz gezme yaklaşık 2 saat (zındanlar hariç)
Binek ve hizmetkar hayvanları oyun parasıyla.
Şans artırıcılar çoğu reel parayla ancak oyun parasıyla takas gayet mümkün kullanım çok.
Exe yani Tp (Tecrübe puanı) artırma hem oyun parası hemde reel para ile mümkün eşit düzeyde.
Yerleşmiş lonca düzeni.Loncalar arası yazışma loncalara özel.
Sınırsız Pvp özeliği .Güçlenmek kesilmemek için amaç.
İkili üçlü gruplu veya loncalı er meydanlarında savaşabilme.
Düzenli aralıklarla kale savaşları ve bos yaratık etkinlikleri .
Etkinlikler sonucu ödüler.
Grup ve loncaya teşvik.
Grup kasarken tp nin 2 kişi ise ikiye bölünmemesi.Örnek tekte 2000 tecrübe puanıysa 2 lide 1600 Tp adam başı.
Türkiye ye özel server sayesinde etkinliklerde lag oluşmaması.
Ultra itemler üretim malzemeleri oyun parasıyla ve yapması hiçte kolay değil.
5 farklı karakter ilerleyen levelerde sınıf ayrımları ve itemlerdeki boluk sayesinde binlerce farklı karakter çözümü.
Çok renkli cancan skiler cana yakın erkek ve bayan karakterler .
Yaratık çeşitliliği ve sayı fazlalığı oyun görseliği açısından mükemel denilebilir.
Gm lerin tanrı rolünde ego tatmin etmek gibi düşüncelerinin olmaması sonuçta ortalıkta kendini bilmez Gm ve momtların olmaması.
Oyunun kendi antivirüsü sayesinde daha sıkı bir güvenlik.
Pvp ye kapalı maden bölgeleri.Şansa dayalı maden çekme sistemi sayesinde oyuncu pc başında olmasına gerek kalmaksızın maden çekebilmesi.
Balık yakalama ile oyunda kulanılan iksirlerin bedavaya getirilebilmesi.
Aşırı pc başında olamayan veya pc sini açık tutamayan oyuncular için bilhasa işportadan pot (iksir) alınabilmesi.
Geniş bir arkadaş listesi.
Her karakterde yeterli 4 çanta taşınabilirliği.Çantaların çok ucuz ve oyun parasıyla alınabilmesi.Aynı şey pot lar içinde geçerli.
Karakter için depo hesaptaki 4 karakter için ortak hesap bulunması bu şekilde hesaplar arasında transfer her türlü oyun araç gerecinin transferinin yapılabilmesi.
Mesaj kutusu sayesindeaçık veya kapalı olan arkadaşlara mesaj ve araç gereç postalanabilmesi.(geçerlilik oyun parası )
arkadaşın dediklerine katılıyorum örnek güzel bir örnek değil o okullara yeteri kadar para gidiyor emin ol ama bu oyun küçük bir grubun büyük çalışmalarıyla ayakta duruyor herşeyin bir bedeli var yapacak birşey yok yardımcı olmak lazım tabi desteklemek lazım
ayrıca şu devasa haritalara ışık saçan şeylere sahip olmadığı için bu oyunu seviyorum hangi oyunda eminönünde gezebilirsiniz açıkça söylüyorum en zevk aldığım yer şehir kısmı ve meran labirenti saçma sapan kılıçlardan gereksiz ışıklar saçılması oyunu nereye götürür bilmiyorum bu oyunu ışık saçmayan eşyaları için seviyordum tabi geliştirilmesi gereken çok şey var zamanla düzeleceğine inanıyorum
ayrıca şu devasa haritalara ışık saçan şeylere sahip olmadığı için bu oyunu seviyorum hangi oyunda eminönünde gezebilirsiniz açıkça söylüyorum en zevk aldığım yer şehir kısmı ve meran labirenti saçma sapan kılıçlardan gereksiz ışıklar saçılması oyunu nereye götürür bilmiyorum bu oyunu ışık saçmayan eşyaları için seviyordum tabi geliştirilmesi gereken çok şey var zamanla düzeleceğine inanıyorum